ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pun meseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeec
attachment.php

attachment.php

attachment.php

ne pišem na ovom pdf-u zato što ne mogu da se snađem.
ostavim post na jednoj temi, a postoji niz sličnih, koje su trebale biti spojene, tako da ga mrak pojede.
ljudi postavljaju pitanja na opštim temama, ok to kapiram, ne razumeju se u tematiku...
podforum sa 5 podpodforuma, od kojih svaki sadrži još toliko podpodpod i tako u nedogled...
ne zameram sadašnjoj moderaciji jer znam da se nije moglo preduzeti bog zna šta ni u moje vreme, sem na tome što mi se čini kako služi samo za uklanjanje ''spama u kafani'', a čak i laik za astro, što agata nije, može da prespaja i da usmerava teme... a da ova kafana bude samo kafana.
smod ima alatke da se ovaj pdf dovede u red... . evo tek ga sada pomalo osećam, mada i to nešto zanemarljivo.
da je rečeno negde kako pun mesec u ovnu donosi povećan rizik od saobraćajki i nesreća uopšte, možda bi se neke stvari sprečile... verovao neko ili ne, ostala bi mu možda negde u podsvesti upaljena lampica kada seda u auto.. ovako ybg.
pa pošto niko nije zainteresovan, što bi i ja bila, jel...

i zvanično objavljujem da ljudima više neću odgovarati na pitanja i podpitanja putem privatnih poruka... imaju moda, imaju i teme.
dakle, nema problema.
i da neko napokon objasni ovima koji nisu dobili odgovor na temi da niko nije zainteresovan da im odgovori i da to što su uskraćeni ne znači da im je neko od astrologa video nešto ''strašno loše'' u karti.

ako mi se ovo obriše kopiraću i postaviti na svim temama.

Poslednja izmena od moderatora:
јел то оно
ја се похвалим како чешкам своја муда, а онда неко дође да ми искоментрише моја муда? јел то спам?

ne pišem na ovom pdf-u zato što ne mogu da se snađem.
ostavim post na jednoj temi, a postoji niz sličnih, koje su trebale biti spojene, tako da ga mrak pojede.
ljudi postavljaju pitanja na opštim temama, ok to kapiram, ne razumeju se u tematiku...
podforum sa 5 podpodforuma, od kojih svaki sadrži još toliko podpodpod i tako u nedogled...
ne zameram sadašnjoj moderaciji jer znam da se nije moglo preduzeti bog zna šta ni u moje vreme, sem na tome što mi se čini kako služi samo za uklanjanje ''spama u kafani'', a čak i laik za astro, što agata nije, može da prespaja i da usmerava teme... a da ova kafana bude samo kafana.
smod ima alatke da se ovaj pdf dovede u red... evo tek ga sada pomalo osećam, mada i to nešto zanemarljivo.
da je rečeno negde kako pun mesec u ovnu donosi povećan rizik od saobraćajki i nesreća uopšte, možda bi se neke stvari sprečile... verovao neko ili ne, ostala bi mu možda negde u podsvesti upaljena lampica kada seda u auto.. ovako ybg.
pa pošto niko nije zainteresovan, što bi i ja bila, jel...

i zvanično objavljujem da ljudima više neću odgovarati na pitanja i podpitanja putem privatnih poruka... imaju moda, imaju i teme.
dakle, nema problema.
i da neko napokon objasni ovima koji nisu dobili odgovor na temi da niko nije zainteresovan da im odgovori i da to što su uskraćeni ne znači da im je neko od astrologa video nešto ''strašno loše'' u karti.

ako mi se ovo obriše kopiraću i postaviti na svim temama.

Najduži post koji si ikada napisala.
Ne znam kako si izdržala da ne pukneš enter nakon svake treće... :lol:

Poslednja izmena od moderatora:
Najduži post koji si ikada napisala.
Ne znam kako si izdržala da ne pukneš enter nakon svake treće... :lol:

jesam, vidiš da sam ga editovala 20 puta... :mrgreen:
ako se ova priča oduži moraću da ga prebacim na drugu stranu i možda dopunim.

- - - - - - - - - -

јел то оно
ја се похвалим како чешкам своја муда, а онда неко дође да ми искоментрише моја муда? јел то спам?

pobogu, sale, pa koliko puta smo kažnjavani na religiji zbog spama u kafani?
taj sistem ''dezinfekcije'' kafana mnogi modovi primenjuju...
ovo gore je figurativno ybt...

jesam, vidiš da sam ga editovala 20 puta... :mrgreen:
ako se ova priča oduži moraću da ga prebacim na drugu stranu i možda dopunim.

- - - - - - - - - -

pobogu, sale, pa koliko puta smo kažnjavani na religiji zbog spama u kafani?
taj sistem ''dezinfekcije'' kafana mnogi modovi primenjuju...
ovo gore je figurativno ybt...

па то је ометање рада модератора, мислим, не могу мирно да не раде ако се ми "свађамо":D
ок схватио сам шта је спам у кафани, нешто око чешкања:hahaha:

дакле ипак морам да стављам смајлије да не изгледам озбиљан

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back