ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za Agatu

slika.jpg

Ćao lepotice
Evo sam izašla malo posle dužeg vremena
Toliko divnih bašti ima kod mene u kraju poveo me muž na turneju
Uglavnom su kod mene starinske vile koje su preuređene u jako lepa mesta
I za svačiji ukus - neutralna muzika, nema vratova i silikonki, velika konkurencija pa se svi trude da bude lepo

Ako uživaj draga :heart:
Danas sam baš provela vreme u tvojoj kafani a sada sam ti ostavila posluženje u konaku da te malo namamim tamo :p

Konačno malo vremena za glupiranje.

Najviše subs na YT, pevač iz Norveške (Škorpija).

Oko 4AM Sandefjord Norway 21. 12. 1986 Strelac - Škorpija (stiže iz Norveške) s Mesecom blizu MC.

5 mora biti u Ovnu jer je umetnost okrenuo ka japanskoj kulturi. Oko vrata uvek nosi okultne simbole u kontrastu (Pluton, Venera), a najviše na kontu Egipta (Venera) u kontrastu reke Nil (Škorpija). Video gde se dokazuje mikrofon sa žicom desna ruka, održavanje žara, mač u LEVOJ, zatim ruka na levom kolenu pri najvišim tonovima. Montaža snimka uz klečanje, Neptun Jarac 3.

Peva o japanskim (Ovan) emisijama, animeu i najviše radi openinge (Ovan, intro, prvo)

Uvek sam mislio da je Jare, ali ga je čelo odalo. :mrgreen:

Ne znam da li je ovo pravo mesto za ovo pitanje,ako nije,uputite me gde da ga postavim

Ako gledamo natalnu po derivatnim kucama,vrh 6 u Vodoliji a rUr0rSa u 4 u Strelcu i to 180 So0Me0Ve iz 10 kuce jel moze da da muza inzenjera???

Kompjuterskog ugl. Preširok je to pojam. Nije isto pneumatika i građevina. Venera generalno građevina. Bik mora da gradi.

Uran Saturn sami po sebi daju tinker ljude koji moraju da nešto čačkaju po kući nevezano za natal žene. Čak i kada su u penziji, moraju da se popnu na krov da nameste nešto. Vodolije su takve kada zacrtaju.

Uporediti ponašanje rođenog dede, oca pa tek onda muža, kao i sve stričeve koji su bliski porodici. Moguć zajednički biznis oko kuće zet-otac ili tome slično. Ugl to je to, karte nema.

Kompjuterskog ugl. Preširok je to pojam. Nije isto pneumatika i građevina. Venera generalno građevina. Bik mora da gradi.

Uran Saturn sami po sebi daju tinker ljude koji moraju da nešto čačkaju po kući nevezano za natal žene. Čak i kada su u penziji, moraju da se popnu na krov da nameste nešto. Vodolije su takve kada zacrtaju.

Uporediti ponašanje rođenog dede, oca pa tek onda muža, kao i sve stričeve koji su bliski porodici. Moguć zajednički biznis oko kuće zet-otac ili tome slično. Ugl to je to, karte nema.
jedna reč - medeno srce

Ne znam da li je ovo pravo mesto za ovo pitanje,ako nije,uputite me gde da ga postavim

Ako gledamo natalnu po derivatnim kucama,vrh 6 u Vodoliji a rUr0rSa u 4 u Strelcu i to 180 So0Me0Ve iz 10 kuce jel moze da da muza inzenjera???
Ako gledaš derivatne kuće, osnovna kuća njegovog posla tj radnog mesta je tvoje 12. polje (njegovo 6), a njegova karijera i profesija (ako je bude imao jeste tvoje 4.polje). Vladar 4. je Jupiter, pogledaj gde se nalazi u kojoj derivatnoj kući i kakve aspekte pravi. Ovo Uran Saturn u njegovoj 10. ako dođe do karijere, ima da se pada i diže...
Ovaj tvoj vrh šeste u Vodoliji je takođe je i partnerovo zdravlje, negovo mentalno stanje i svašta nešto...
Inače, pitanje je, inženjera čega? Nije isto mašinstva npr( Mars, Ovan...), a elektrotehnike (Uran, Merkur, Vodolija, serija 11...) Inžener zaštite na radu, poljoprivrede itd... Msm da ne nabrajam, ali važno da bude inženjer :lol:

nadam se da se to nece desiti
evo karte,ako sam dobro postavila

Ako gledaš derivatne kuće, osnovna kuća njegovog posla tj radnog mesta je tvoje 12. polje (njegovo 6), a njegova karijera i profesija (ako je bude imao jeste tvoje 4.polje). Vladar 4. je Jupiter, pogledaj gde se nalazi u kojoj derivatnoj kući i kakve aspekte pravi. Ovo Uran Saturn u njegovoj 10. ako dođe do karijere, ima da se pada i diže...
Ovaj tvoj vrh šeste u Vodoliji je takođe je i partnerovo zdravlje, negovo mentalno stanje i svašta nešto...
Inače, pitanje je, inženjera čega? Nije isto mašinstva npr( Mars, Ovan...), a elektrotehnike (Uran, Merkur, Vodolija, serija 11...) Inžener zaštite na radu, poljoprivrede itd... Msm da ne nabrajam, ali važno da bude inženjer :lol:

ja sam inzenjer pa bih volela da bude kolega;)

nadam se da se to nece desiti
evo karte,ako sam dobro postavila

Ček...jesi li ti sigurna da ćeš imati muža?
Možda neku nevenčanu varijantu ako nahvataš, mnogo je bolje...Možda
Sada gledam kako si napisala onaj post o derivatnim kućama, nisam te očigledno dobro skapirala. Mislila sam da si navela vladar4 tvoj Jupiter, sada vidim da je to Merkur, bez dispozicije.
Dakle, da te ne obeshrabrim sa svojom prvom rečenicom...I dalje važi da muž može da ,,padne sa položaja" Možda nije završio fakultet do kraja. Mada sam baš kod inženjera viđala najviše teških aspekta, koji rade dobro uprkos svemu. Kod inženjera elektrotehnike konkretno (kvadrati Marsa sa Uranom, itd...)
Nego, inženjer čega?

pa ovako,pad sa polozaja nije muz,nego je u pitanju moj otac,tako da je taj aspekat "odradjen"I moj otac je studirao i nije zavrsio fakultet,iako mu ostalo 4 ispita do kraja:confused:

Ja sam inzenjer tehnologije i biohemije

nemoj da me traumiras valjda cu se,udati :D

pa ovako,pad sa polozaja nije muz,nego je u pitanju moj otac,tako da je taj aspekat "odradjen"I moj otac je studirao i nije zavrsio fakultet,iako mu ostalo 4 ispita do kraja:confused:

Ja sam inzenjer tehnologije i biohemije

nemoj da me traumiras valjda cu se,udati :D

Jedno ne isključuje drugo. ,,Odrađeni" aspekt, može na sličan način opet da odradi. Svi ljudi žive u našem čartu. Međutim, bez obzira na aspekte, svest pojedinca nije ista, neko konstruktivno troši kvadrate & opozicije, neko ne. Nego, lepo njegov čart na sunce-kada se pojavi taj neki tvoj potencijalni :p
Zato prvo traži diplomu na uvid (ako je to jedan od tvojih prioriteta), msm dok se ne zaljubiš ;)

Jedno ne isključuje drugo. ,,Odrađeni" aspekt, može na sličan način opet da odradi. Svi ljudi žive u našem čartu. Međutim, bez obzira na aspekte, svest pojedinca nije ista, neko konstruktivno troši kvadrate & opozicije, neko ne. Nego, lepo njegov čart na sunce-kada se pojavi taj neki tvoj potencijalni :p
Zato prvo traži diplomu na uvid (ako je to jedan od tvojih prioriteta), msm dok se ne zaljubiš ;)

nadam se da se ovaj aspekat nece ponovo "odraditi":think: ma ne trazim ja sa diplomom,nego postoji vec neko pa da vidim da li bi mi mogao biti muz :D

hvala puno:cmok2:

e, poruchila sam chini mi se 17 knjiga, ako mi nadje tri od tih bicu vec zadovoljna sve preko uchinice me srecnom...:p
Koje? Ako te ne mrzi da ih sve ispišeš, koliko ih je :mrgreen:
možda znam gde ih ima

ja sam inzenjer pa bih volela da bude kolega;)
vladar 7 konj vladar 6, i ako nije kolega upoznajete se u radnom okruženju, tvom ili njegovom. 6. kuća su usluge.

Jedno ne isključuje drugo. ,,Odrađeni" aspekt, može na sličan način opet da odradi. Svi ljudi žive u našem čartu.
baš sam to htela da napišem.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back