ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Primer kako jedna kap vode možeda potpuno uzburka naočigled mirne vode. :mrgreen: I onda ne postoji spokoj jer je duhovnost tek prividna maska kojom se ćovek vodi kako bi sebi upotpunio sopstvenu percepciju smatrajući da znanje dobija ne samo u druženju već i u okršajima. Tada sva definicija i iluzija o miru i staloženosti pada u vodu jer Neptun vlada Anarhijom, a ne mirom i staloženošću kao Venera. Zbog toga je Neptunu potrebna Venera kako bi se duhovni mir zaista pronašao i vrata sreće otvorila. Iz tog razloga noge (Ribe) stoje prilepljene za zemlju (Venera), a zemlje kao što su Italija prolsave svoj potopljeni grad (Neptun) kao mesto ljubavi (Venera) i prošire Pizza jelo preko celog sveta zajedno sa svojim nadaleko poznatim italijanskim pevačima i pevačicama.

verona-in-love.jpg

Ljudi koji koriste duhovnost da bi ubijali dosadu u stvari traže spas od sebe samih jer Sunce je slabo u Ribama, a kada se taj spas ne može upotpuniti dovodi do samoubistva zbog toga što se realna slika ne može upotpuniti. Zbog toga se stavlja obruč oko vrata (Bik) u Zatvorima (12 kuća Riba) gde je jedina uteha i spokoj upravo samoubistvo i bežanje od problema koji je pred očima.

callout-shedding-light_292154.jpg

Pitanje je da li neko ko se lako navadi na udicu zaista može doneti racionalan zaključak o sebi i drugima, a da ne širi konfuziju vođenu predrasudama koja je nastala nakon što su stopala pokušala da hodaju bosa po žaru donoseći jedan kvadrat.
Iz tog razloga ženski prijatelji moraju jedni drugima dati do znanja kada dolazi do gubljenja sebe u moru konfuzije, a kada je to more zaista mirno i ne uzburkava se čim padne jedna kap te pomuti izgled Sunca koje gubi svoj Krug na površini vode jer užirbano gubi svoju temperaturu i uticaj.

%C3%A9toiles-sur-l-eau-603633.jpg

Tek kada Mesec dođe nastaje druženje sa sve pivom i kafanom. Do tad ne postoji niti jedna filozofija koja može da zameni par trenutaka iskonske sreće jer kada imamo Severni na stepenu Strelca, Mesec kuća 9, a Veneru na Suncu dobijamo pevače poput Tome Zdravkovića koji pevaju o kafani kao svojoj sudbini. Eto, potvrda da je Venera kuća 9 Jarac Srbiji preko domaćeg (Bik podznak) pevača (Bik) :lol: dok moj Mars kvadratira Mars u Lavu. :mrgreen:

Tek kada Mesec dođe nastaje druženje sa sve pivom i kafanom. Do tad ne postoji niti jedna filozofija koja može da zameni par trenutaka iskonske sreće jer kada imamo Severni na stepenu Strelca, Mesec kuća 9, a Veneru na Suncu dobijamo pevače poput Tome Zdravkovića koji pevaju o kafani kao svojoj sudbini. Eto, potvrda da je Venera kuća 9 Jarac Srbiji preko domaćeg (Bik podznak) pevača (Bik) :lol: dok moj Mars kvadratira Mars u Lavu. :mrgreen:

Kada se ne zna tacno vreme kao kod Tome Zdravkovica stavi se univerzalno sto si i uradio, medjutim, kada se ne zna vreme ne uzimaju se za analizu ni astroloska polja. Ako pogledamo njegovu biografiju (rano preseljenje, cetiri braka, finansijska klackalica) to vreme nije relevantno.

Onda može Uran Bik 4, Venera na Suncu svakako. Mesec i Severni moraju da budu blizu jer su mu svi brakovi bili sudbinski. Imaš li ti njegovu tačnu kartu, ja sam recripročno zbog Meseca uradio.

Edit : Da ne bude zabune, nisam ni ukljucivao program ili radio kartu, samo sam intuitivno radio tako da ne znam sa sigurnoscu. :okok:

Poslednja izmena:
Nego ja sam se informisala gde mi je Jupiter I sad se sebi mnogo sviđam.

Jupiter u petoj kući

Vi ste optimista, entuzijasta i ako natal ukazuje na kreativan dar, Jupiter definitivno pojačava svaki talenat, posebno prema glumi ili slikarstvu. Kad preterani entuzijazam i optimizam izbiju iz vas, znate da preuzimate rizike. Mogući su dobici od kocke i igara na sreću. Vi jednostavno znate da uživate u životu i iskreno da volite. Dobar ste prijatelj i inspiracija za prijatelje i porodicu. Imate jaku potrebu da se pokazujete i vrlo dobro razvijen osećaj za dramu. Emotivni život je naglašen, a sa godinama imate više partnera nego većina drugih ljudi. Pokazujete veliku darežljivost prema partnerima i u emotivnom i u materijalnom smislu. Posebno uživate u roditeljstvu i odnosima sa decom.

Saću da postanem slikarka I kockarka I da nabavim još par mužova, malo mi je jedan.
A dramu sam već razradila do perfekcije. :lol:

Nego ja sam se informisala gde mi je Jupiter I sad se sebi mnogo sviđam.

Jupiter u petoj kući

Vi ste optimista, entuzijasta i ako natal ukazuje na kreativan dar, Jupiter definitivno pojačava svaki talenat, posebno prema glumi ili slikarstvu. Kad preterani entuzijazam i optimizam izbiju iz vas, znate da preuzimate rizike. Mogući su dobici od kocke i igara na sreću. Vi jednostavno znate da uživate u životu i iskreno da volite. Dobar ste prijatelj i inspiracija za prijatelje i porodicu. Imate jaku potrebu da se pokazujete i vrlo dobro razvijen osećaj za dramu. Emotivni život je naglašen, a sa godinama imate više partnera nego većina drugih ljudi. Pokazujete veliku darežljivost prema partnerima i u emotivnom i u materijalnom smislu. Posebno uživate u roditeljstvu i odnosima sa decom.

Saću da postanem slikarka I kockarka I da nabavim još par mužova, malo mi je jedan.
A dramu sam već razradila do perfekcije. :lol:

Jest, Jupiter u 5. je milina,samo da nije afliktovan

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back