- Poruka
- 10.864
Nijednog
Bolje jedan dobar sagovornik nego deset drugih
Pa sad ćaskamo, doduše privatno
To je to
Kada smo ti i ja u pitanju ništa nije čudno da bijemo na nekoliko frontova
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nijednog
To je to
E srce moje....Kada smo ti i ja u pitanju ništa nije čudno da bijemo na nekoliko frontova![]()

E srce moje....
Nego jel ti se svidela Vrnjačka Banja?
Ja sam bila davno tamo i sećam se da je mnogo lepa, sad je sigurno još lepša....
pa to i jeste baš za odmorDopalo mi se to što je grad sa dosta zelenila i naravno park im je baš sredjen i lep.
Dosta je živ grad ali nisam ipak ja tip za banje.
Najviše sam vreme provodila u šetnji i bazenu koji je u hotelu ..... dobro malo sam i ono ..... sauna, masaža i te gluposti![]()
Nijednog
To je to
Pa sa nekim nekompatibilnim sagovornikom mi ne bi prijalo ni rajsko ostrvo, a sa dragim mogu i u neprivlačnom prostoruEeee.. nije to to...
Razlika je kao kada ćaskaš na nekoj klupi u parku, po prijatnom proletnjem danu
I kada ćaskaš u nekoj zagušljivoj sobici, jer vas napolju ljudi uznemiravaju.

Kaže se ''sve znanje''.
Aaaa, tu ste!
ja sam sveprisutna..![]()
Sa druge strane, imamo isfrustrirane pojedince ogromnog ega, želje za validacijom i uzdizanjem sebe, koji sede za svojim računarima kao zapeta puška i jedva čekaju da neko negde napravi jednu ovakvu grešku. Tog momenta oni su presrećni što su dobili priliku da još jednom uzdignu sebe iznad ostalih i da izmasturbiraju po sopstvenoj sujeti.
http://www.istokpavlovic.com/blog/internet-i-pravopis-srpskog-jezika/

Aaaa, tu ste!
volela bih(bez sve šale) da naši astrolozi kažu koju reč oko ove opšte najezde azilanata..kako nam se piše (Srbiji, narodu) šta kažu planete?![]()
o'lol:jedva čekaju da neko negde napravi jednu ovakvu grešku

S njima mož da se igraš kako hoćeš.

Kakvo prijatno iznenađenje!
Stvarno si me obradovala!

.

Hm ... Jezik jeste živ, tj. promenljiv, ali to ne podrazumeva njegovu degradaciju.
Setih se jednog kardiologa iz doma zdravlja koji je, zezajući se na račun polupismene pacijentkinje, usvojio reč "infrakt" umesto "infarkt". Ali namerna greška vremenom se odomaćila. Počeo je da koristi "infrakt" u komunikaciji sa svima, pa i sa kolegama. Džabe ispravljanje; više nije mogao da je se oslobodi ... I onda se desilo da je konkurisao za posao u nekoj priv. klinici, gde bi bio bolje plaćen i gde ga je čekala bolja karijera. U molbi je, sticajem okolnosti, više puta napisao "infrakt". Odbijen je, pod obrazloženjem da je neprihvatljivo da stručnjak ne ume da napiše/izgovori reč koja se tiče njegove profesije.
Borkitj, cicuško..ovdenak (h)fali jedno majušno a