Tol
Her Majesty
- Poruka
- 30.633
Ma može i džabe i džaba.![]()
dobijaš
za badava, tj. gratis 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma može i džabe i džaba.![]()
za badava, tj. gratis 
I onda ne postoji spokoj jer je duhovnost tek prividna maska kojom se ćovek vodi kako bi sebi upotpunio sopstvenu percepciju smatrajući da znanje dobija ne samo u druženju već i u okršajima. Tada sva definicija i iluzija o miru i staloženosti pada u vodu jer Neptun vlada Anarhijom, a ne mirom i staloženošću kao Venera. Zbog toga je Neptunu potrebna Venera kako bi se duhovni mir zaista pronašao i vrata sreće otvorila. Iz tog razloga noge (Ribe) stoje prilepljene za zemlju (Venera), a zemlje kao što su Italija prolsave svoj potopljeni grad (Neptun) kao mesto ljubavi (Venera) i prošire Pizza jelo preko celog sveta zajedno sa svojim nadaleko poznatim italijanskim pevačima i pevačicama.
dok moj Mars kvadratira Mars u Lavu. 
I sad neki tamo što pogrešno upotrebljavaju izraze sujeta i sudbina treba da se nađedu prozvani....
Ja baš volim sujetne likove.S njima mož da se igraš kako hoćeš.
I zabavni su.

Tek kada Mesec dođe nastaje druženje sa sve pivom i kafanom. Do tad ne postoji niti jedna filozofija koja može da zameni par trenutaka iskonske sreće jer kada imamo Severni na stepenu Strelca, Mesec kuća 9, a Veneru na Suncu dobijamo pevače poput Tome Zdravkovića koji pevaju o kafani kao svojoj sudbini. Eto, potvrda da je Venera kuća 9 Jarac Srbiji preko domaćeg (Bik podznak) pevača (Bik)dok moj Mars kvadratira Mars u Lavu.
![]()

kako je lepo kada se stručni tim "raspilavi" sa pričom..divnoća za čitanje 

ehkako je lepo kada se stručni tim "raspilavi" sa pričom..divnoća za čitanje
![]()
Jel ovakvu?
Na teorijama sam napisala da me neće biti par dana.Jupitera mi, odjavila sam se u pogrešnoj kafani.Na teorijama sam napisala da me neće biti par dana.

и шта има тамо
сад у овој кафани причамо каква је она друга
ебаће нас агатоник![]()
и шта има тамо
сад у овој кафани причамо каква је она друга
ебаће нас агатоник![]()

Agatonik se upravo ukazao!
A što bih vas ebala?
I ja idem u 4 kafane

Nego ja sam se informisala gde mi je Jupiter I sad se sebi mnogo sviđam.
Jupiter u petoj kući
Vi ste optimista, entuzijasta i ako natal ukazuje na kreativan dar, Jupiter definitivno pojačava svaki talenat, posebno prema glumi ili slikarstvu. Kad preterani entuzijazam i optimizam izbiju iz vas, znate da preuzimate rizike. Mogući su dobici od kocke i igara na sreću. Vi jednostavno znate da uživate u životu i iskreno da volite. Dobar ste prijatelj i inspiracija za prijatelje i porodicu. Imate jaku potrebu da se pokazujete i vrlo dobro razvijen osećaj za dramu. Emotivni život je naglašen, a sa godinama imate više partnera nego većina drugih ljudi. Pokazujete veliku darežljivost prema partnerima i u emotivnom i u materijalnom smislu. Posebno uživate u roditeljstvu i odnosima sa decom.
Saću da postanem slikarka I kockarka I da nabavim još par mužova, malo mi je jedan.
A dramu sam već razradila do perfekcije.![]()

Jest, Jupiter u 5. je milina,samo da nije afliktovan

lepo, daj svesna isto za jupitera u shestoj...![]()

e jbg.. mora da jeste, čim mi je od svega ostala samo drama...
- - - - - - - - - -
e pa ne može da bude isto...![]()