Jao ljudi ne znam odakle da krenem da citam. Fantasticni ste. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e taj ''Srpski film'' je nešto najgore što sam u životu gledala...možda je samo gori ''Human centipode''....Što je mnogo - mnogo je!!!!!Ne čudi nimalo videvši da ima Saturn i Mesec u Petoj kući u Jarcu. Slika je eksplicitna i postoji razlika. Kod Rubensa Saturn(Otac) jede u predelu grudi kojima vlada Rak (Mesec). Mesec označava narod u skupu, ali i mleko.
Rubens je to astrološki bolje odradio, dok kod Goje Jupiter je na stepenu 15 (ruka, ali pošto se ponavlja drugi put to je Leva ruka, desna je na trećem osim ako nije slučaj device sa šestim i osamnaestim za desnu ruku). Doduše, telo glavu uveliko nema pa to možemo i metaforički posmatrati kao Lunatizam (Rak, Gubiti glavu) što možda i ne čudi jer je Mesec u opoziciji za MC, a Uran na 8 stepenu Osme kuće kod Goje koji je inače Ovan (Glava najosetljiviji deo).
U svakom slučaju, obe slike su astrološki tačne, ali Rubensova prikazuje to na bolji način jer radi se o Raku koji je direktno opozicioniran Jarcu. Tu se može primetiti još jedan koncept, a to je kako političari jedu narod. Može se tu koristiti još analogija, ali onda bi morali da koristimo ''srpski film'' za verodostojniju sliku trenutnih nenormalnih vladara koji vladaju svetom.
hvala MicoJao ljudi ne znam odakle da krenem da citam. Fantasticni ste.![]()
Srce Agathino pametnoNa sreću, nisam gledao. Vidim da ni neću
Pozdrav svima, odoh dalje. Baš mi je drago što je Agatha moderator![]()
e hvalaBaš sam pojeo medeno srce malopre![]()
Elem
U pitanju su UTF-8 simboli koji predstavljaju standard, tako da bi trebalo svako da vidi gorenapomenute simbole, a isto tako mogu se koristiti i u potpisu jer nisu slike već simboli pa bbcode neće biti problem.(alt kodovi)
e pa dobro došaoStigao sam.![]()
draga Tinka, hvalaE Agata, čestitam na unapređenju, skroz se slažem s tobom što se tiče srpskog filma, ne vredi ničemu![]()
In fact all the soldiers at the military parade in Moscow walked the machine step, a step comprising a step with an outstretched leg during walking, while Serbian soldiers walked with a bent leg at the knee with a high raise.
Na sreću, nisam gledao. Vidim da ni neću
Pozdrav svima, odoh dalje. Baš mi je drago što je Agatha moderator![]()
nešto me vuče......valjda sam štogod i naučila iz prvog pokušajaI neka vlada čeličnom rukom u čipkanoj rukavici, a ne kao ja sa bičem dok nisam otišla na doživotni godišnji odmor
agatha želim ti i ja sreću i tek malo uzburkano more, ne previše
Drago mi je da si pristala na moderisanje again![]()
e pa dobro došao
- - - - - - - - - -
draga Tinka, hvala
a za film, pa ima nekih granica koje ne treba da se prelaze....
iako znam šta je poenta - opravdana kritika nekih stvari, način na koji je to prikazano je ekstreman, a posebno naziv filma, jer nas predstavlja na međunarodnim festivalima, a već smo i ovako anatemisani, ne moramo još sami sebe da ukopavamo i brukamo
I neka vlada čeličnom rukom u čipkanoj rukavici
a to me nafatirao N3 sa simbolima, jedva sam dočekala da obogatim potpisemotikon :mrgreen?
![]()
emotikon :mrgreen?
![]()
u što je dobarTo mi je omiljeni Smiley
A što reče Agatha, simboli i analiziranje su moj domen baš, samo što su ljudi gadljivi na metafore i imaginaciju, nažalost.
![]()
Ovaj recimo... igra sambu![]()
Hvala Lenčehm, znachi ovde je doshlo do izmena... nadam se da egona nece sada pisati josh manje, jer njeno pisanje bi mi tada vishe falilo od njenog brisanja...
agata, tebi zelim da budesh ok moderator...![]()
Kada malo razmislimhm, znachi ovde je doshlo do izmena... nadam se da egona nece sada pisati josh manje, jer njeno pisanje bi mi tada vishe falilo od njenog brisanja...
agata, tebi zelim da budesh ok moderator...![]()