ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne čudi nimalo videvši da ima Saturn i Mesec u Petoj kući u Jarcu. Slika je eksplicitna i postoji razlika. Kod Rubensa Saturn(Otac) jede u predelu grudi kojima vlada Rak (Mesec). Mesec označava narod u skupu, ali i mleko.

Rubens je to astrološki bolje odradio, dok kod Goje Jupiter je na stepenu 15 (ruka, ali pošto se ponavlja drugi put to je Leva ruka, desna je na trećem osim ako nije slučaj device sa šestim i osamnaestim za desnu ruku). Doduše, telo glavu uveliko nema pa to možemo i metaforički posmatrati kao Lunatizam (Rak, Gubiti glavu) što možda i ne čudi jer je Mesec u opoziciji za MC, a Uran na 8 stepenu Osme kuće kod Goje koji je inače Ovan (Glava najosetljiviji deo).

U svakom slučaju, obe slike su astrološki tačne, ali Rubensova prikazuje to na bolji način jer radi se o Raku koji je direktno opozicioniran Jarcu. Tu se može primetiti još jedan koncept, a to je kako političari jedu narod. Može se tu koristiti još analogija, ali onda bi morali da koristimo ''srpski film'' za verodostojniju sliku trenutnih nenormalnih vladara koji vladaju svetom.
e taj ''Srpski film'' je nešto najgore što sam u životu gledala...možda je samo gori ''Human centipode''....Što je mnogo - mnogo je!!!!!
Znam ja da je u pitanju simbolika, ali ipak
Kad JA to kažem koja volim morbidno, al sve ima svoje granice

- - - - - - - - - -

Jao ljudi ne znam odakle da krenem da citam. Fantasticni ste. :D
hvala Mico:)

Evo da vas Agi počasti smajlijima

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Baš sam pojeo medeno srce malopre :lol::lol:

Elem
Veličina 7 :
♈
♉
♊
♋
♌
♍
♎
♏
♐
♑
♒
♓

Veličina 4 :

♈
♉
♊
♋
♌
♍
♎
♏
♐
♑
♒
♓

U mom potpisu je veličina 1, ali se lošije vidi pa je potrebno staviti bold.

U pitanju su UTF-8 simboli koji predstavljaju standard, tako da bi trebalo svako da vidi gorenapomenute simbole, a isto tako mogu se koristiti i u potpisu jer nisu slike već simboli pa bbcode neće biti problem. :ok: (alt kodovi)

Poslednja izmena:
e pa dobro došao :zag:

- - - - - - - - - -

E Agata, čestitam na unapređenju, skroz se slažem s tobom što se tiče srpskog filma, ne vredi ničemu :D
draga Tinka, hvala :zag:
a za film, pa ima nekih granica koje ne treba da se prelaze....
iako znam šta je poenta - opravdana kritika nekih stvari, način na koji je to prikazano je ekstreman, a posebno naziv filma, jer nas predstavlja na međunarodnim festivalima, a već smo i ovako anatemisani, ne moramo još sami sebe da ukopavamo i brukamo

Nimalo mi nije drago sto mi se Saturn nalazi u kuci Skorpije,kuci smrti(pa je i logicno da najvise ljudi umire u Novembru,ako vjerujemo astroloskoj simbolici :D)pa su mi mnoigi astrolozi ovaj aspekt naveli kao "nemoguucnost" brzog odlaska sa ovog svijeta:Dposto 8 kuca predstavlja i regeneraciju,a SAturn u njoj,kao simbol izdrzljivosti,tranjanja, onemogucuje da brzo "preselimo" :D

Mislim da je dobra stvar tog Saturna u 8 u Lavu, to sto neda teatralnost,sto daje trazenje kvaliteta pri izboru partnerki(8 kuca sex),sto cuva Srce(Lav,kameno Srce :D)) od emotivne razdrazljivosti,sekiracije po tom pitanju,i slicno .Pa nekad kada vidim za kakve gluposti se ljudi sekiraju, ne mogu da vjerujem.

Na sreću, nisam gledao. Vidim da ni neću :mrgreen:

Pozdrav svima, odoh dalje. Baš mi je drago što je Agatha moderator :ok:

I neka vlada čeličnom rukom u čipkanoj rukavici, a ne kao ja sa bičem dok nisam otišla na doživotni godišnji odmor :lol:
agatha želim ti i ja sreću i tek malo uzburkano more, ne previše :)
Drago mi je da si pristala na moderisanje again :zag:

I neka vlada čeličnom rukom u čipkanoj rukavici, a ne kao ja sa bičem dok nisam otišla na doživotni godišnji odmor :lol:
agatha želim ti i ja sreću i tek malo uzburkano more, ne previše :)
Drago mi je da si pristala na moderisanje again :zag:
nešto me vuče......valjda sam štogod i naučila iz prvog pokušaja
i tvoja rukavica je bila svilena......duduše samo znam za ovaj PDF, ionako idem samo na tri, tek od skoro sam došla i na Svaštaru, što ti je Saturn, teško se menja
:heart::heart::heart:

Poslednja izmena:
23 stepen JArca nazvan najmilitaniniji stepen,28 stepen,mjesto egzaltacije Marsa,mjesto najveceg fokusa snage,ostrine,prodornosti,nije slucajno Muhamed ALi tu imao Sunce,i Al Capone naravno :D

Poslednja izmena:
e pa dobro došao :zag:

- - - - - - - - - -

draga Tinka, hvala :zag:
a za film, pa ima nekih granica koje ne treba da se prelaze....
iako znam šta je poenta - opravdana kritika nekih stvari, način na koji je to prikazano je ekstreman, a posebno naziv filma, jer nas predstavlja na međunarodnim festivalima, a već smo i ovako anatemisani, ne moramo još sami sebe da ukopavamo i brukamo

:heart:

Da, upravo je i meni naziv najviše zasmetao, potpuno bespotreban , nema veze sa radnjom , nema veze ni sa čim samo ima zadatak da nas još više satanizuje u svetu s obzirom da je proglašen za najmorbidniji film na svetu :evil:

Zbog loše reputacije pa i kada čuju ''Serbian film'' dobijaju odmah želju da pogledaju, a čuju i od drugih da je jedan od najstrašnijih filmova pa se to sve kalkuliše. Zbog toga postoji puno ''React to'' video snimaka.

- - - - - - - - - -

I neka vlada čeličnom rukom u čipkanoj rukavici

To je simbol Strelca svakako :mrgreen:

To mi je omiljeni Smiley :mrgreen:

A što reče Agatha, simboli i analiziranje su moj domen baš, samo što su ljudi gadljivi na metafore i imaginaciju, nažalost.

102_276c.jpg

Ovaj recimo... igra sambu :hahaha:
u što je dobar
a ovo je moj omiljeni
simbol jednog nemačkog muzičara koji se zove Sopor Aeternus
Baš moja kombinacija
1255897393345_f.jpg

- - - - - - - - - -

hm, znachi ovde je doshlo do izmena... nadam se da egona nece sada pisati josh manje, jer njeno pisanje bi mi tada vishe falilo od njenog brisanja...:think:

agata, tebi zelim da budesh ok moderator...:)
Hvala Lenče:heart:
I ja to sebi želim :D

hm, znachi ovde je doshlo do izmena... nadam se da egona nece sada pisati josh manje, jer njeno pisanje bi mi tada vishe falilo od njenog brisanja...:think:

agata, tebi zelim da budesh ok moderator...:)
Kada malo razmislim :rotf: zato sam i tražila da me sklone sa te pozicije. Dok se vi u retke petke raspalite i pop*č*te, ja nemam prostora da pišem, nego mi se forumašenje svede na brisanje vaših postova...I uvek nezadovaoljan neko, te Kurta -te Murta...
Sada mogu i ja da budem pera ložač :zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back