Tina
Ističe se
- Poruka
- 2.151
Joj kad smo kod simbola, Jin-Jang mi je omiljen
Kao i Njutnov zakon svaka akcija ima reakciju, balans i ravnoteža, ja ko da sam vaga neka što se toga tiče 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada malo razmislimzato sam i tražila da me sklone sa te pozicije. Dok se vi u retke petke raspalite i pop*č*te, ja nemam prostora da pišem, nego mi se forumašenje svede na brisanje vaših postova...I uvek nezadovaoljan neko, te Kurta -te Murta...
Sada mogu i ja da budem pera ložač![]()
evo ti onda jedan smajliJoj kad smo kod simbola, Jin-Jang mi je omiljenKao i Njutnov zakon svaka akcija ima reakciju, balans i ravnoteža, ja ko da sam vaga neka što se toga tiče
![]()
Mislila sam na karakterističlni isplaženi jezičakda, u svakom dobru ima zla i u svakom zlu ima dobra...![]()
obrnula se Venera
Imam ih gomilu na jednom disc-u.
![]()
Mada je meni daleko lepši tradicionalniji simbol Plutona.
Mi Strelčevi mora da se ispomažemoIjao, fantastični su![]()
Sačuvao sam ih, ty.
El znaš da je Neron Strelac?NAdajmo se da je Rim iza nassada sam s papirusima u Egiptu, dosta mi je gladijatorskih borbi
Neke su Lavovi toliko pojeli da nisu ni svesni svoje nesvesti.
To je veoma čudno. Prosto ne mogu da povežem njegova dela s primerom duple device. Osma kuća slobodna, treća kuća slobodna. Mesec u trigonu sa Saturnom koji, doduše, jeste tu na drugom stepenu Škorpije, ali opet...
A Kaligula Devica
Identicnu Lavicu(samo crna kosa ) vodao
Ooooo, došla moja čarobna LavicaIzvini, Denise ,da li je ona tebe vodala ili ti nju?![]()
Izvini, Denise ,da li je ona tebe vodala ili ti nju?![]()