ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mary-Shelley-.jpg

EmyTp1WvqxMZAQI6ZQNjZQNj.png

U knjizi ''Frankenštajn'' Viktor odbija da poveruje u podsvesno i natprirodno (Opozicije Ega s najjačim podsvesnim Plutonom)

Poslednja izmena:
Pogledah slike. Ju, ju...

51CJFZ0YG1L.jpg

Preporučuješ? :D

Naravno!
O Lordu Bajronu, Meri i Persiju,
U stvari kako je nastao "Frankeštajn"
Perverzna božanstvena imaginacija Raka (Ken Rasel)
A omot je inspirisan čuvenom Fuzlijevom (valjda se nisam zeznula oko imena, retko googlam,iz ove lude glave pišem) slikom "Noćna mora"
Fali samo konjska glava na prozoru!

Poslednja izmena:
Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku agatha.
- Ovo mi stoji mesecima :think:

Primećujem koncept noćne more koja je trenutno jedna od glavnih tema među internet omladinom koju posećuju ''shadow people", pored ''Old hag'' i slično.

http://paranormal.about.com/od/trueghoststories/a/shadow-people.htm

Par zanimljivih stvari učiniti u toku sna da bi se napravio lucidni san i umanjile noćne more.

- Sunce ne valja baš u 12 kući i zbog toga će biti veoma teško uključivati svetlo u sobama tokom sna. Može se direktno koristiti kao prekidač za pokretanje lucidnog sna, odnosno aktivacije podsvesti.
- Pokušati tapšati rukama tokom sna, ako je to nemoguće učiniti znači da se lucidni san pokreće. Što se više vežba tapšanje ruku tokom sna, i što je tapšanje uspešnije, san je jači, vividniji i imaćete veću kontrolu nad snom. :klap:
- Ako se par trenutaka posmatraju šake, počeće da prave čudne oblike. To je prvi znak da se radi o snu.
- Vreme ne funkcioniše, Devica je daleko od 12 kuće :) tako da svaki sat neće pokazivati vreme ili će se ono menjati između Devet, Dvanaest i Tri časova. Ako pokazuje Šest sati, uskoro se budite.
- Slova je nemoguće pročitati u knjizi tokom sna, tako da ukoliko se slova premeštaju ili ukoliko rečenice nemaju nikakav smisao, znate da ste u snu.

To može da se primeni te da se aktivira lucidno sanjanje.

Stara vežba je prepoznavanje - pronalaženje ruku tokom sna
Sunce mi je skoro u 12-vrh 11, i volim da spavam sa upaljenim svetlom- odličan si astrolog, mada si mislio na svetlo u snu,a ja bukvalno
Inače zbog stvari kojima se dugo bavim, imam svesnost u snu
Kad krene mora -kažem sebi -ovo je samo san
A sutra razmišljam da li je prekognicija ili psihološko čišćenje

Poslednja izmena:
Uništavanje životnih prepreka. Nažalost, retko kada se sećam snova što je direktno povezano s načinom života kakav vodim, ali kada sanjam uvek se san nastavlja tamo gde je poslednji put stao i to je prožeto kroz nekoliko različitih svetova, ljudi i situacija, različitih vremena, mentaliteta, načina komunikacije i stvari koje se shvataju logično prihvatljivom stvari.

Uglavnom su to različiti životu u zavisnosti od toga da li je neko preživeo određeni trenutak ili ne. Često su to grupe ljudi koji putuju i imaju potrebu da saznaju nešto i nauče, a u poslednje vreme je to osnovna škola ponovo gde se probudim na sred časa i ljudi pitaju ''Jesi li se naspavao već jednom'' :lol:

Na svu sreću nemam halucinacije koje neki ljudi koje poznajem imaju. Kada se probude vide najrazličitije stvari, a paraliza sna je najjača kada je čovek baš preumoran od fizičkog napora i to pogotovo tokom snova između pet i sedam ujutru kada je vividni deo sna najrasprostranjeniji.

Košmar redovno imam ukoliko spavam na leđima ili ukoliko Mesec direktno ili indirektno bije u mene preko prozora.

Uništavanje životnih prepreka. Nažalost, retko kada se sećam snova što je direktno povezano s načinom života kakav vodim, ali kada sanjam uvek se san nastavlja tamo gde je poslednji put stao i to je prožeto kroz nekoliko različitih svetova, ljudi i situacija, različitih vremena, mentaliteta, načina komunikacije i stvari koje se shvataju logično prihvatljivom stvari.

Uglavnom su to različiti životu u zavisnosti od toga da li je neko preživeo određeni trenutak ili ne. Često su to grupe ljudi koji putuju i imaju potrebu da saznaju nešto i nauče, a u poslednje vreme je to osnovna škola ponovo gde se probudim na sred časa i ljudi pitaju ''Jesi li se naspavao već jednom'' :lol:

Na svu sreću nemam halucinacije koje neki ljudi koje poznajem imaju. Kada se probude vide najrazličitije stvari, a paraliza sna je najjača kada je čovek baš preumoran od fizičkog napora i to pogotovo tokom snova između pet i sedam ujutru kada je vividni deo sna najrasprostranjeniji.

Košmar redovno imam ukoliko spavam na leđima ili ukoliko Mesec direktno ili indirektno bije u mene preko prozora.

Imaš probuđenu svest! Putovanja i škola su odraz tvoje težnje za usavršavanjem,razvitkom i znanjem
A Mesec je stari opsenar, i na tebe kao muškarca malo drugačije deluje

Paralize sna su zaista za ne pozeleti.
Ja od malena imam problem s regularnim nocnim morama a u jednom periodu od dve,tri godine imala sam i paralize sna na nedeljnoj bazi.
Srecom Sto sam bliza 30-oj tako mi se cini da su mi i noci mirnije.

"Desire" automatski oznacava mars. + Nalet Vodolije elektronske muzike + Devete Kuce jer su brodovi (luka, putovanje, tropicana) i Marsa tu negde. A jedva peva, to je Saturn onesposobio u prvoj kuci pa lik izgleda kao da je vodoinstalater. Fina pesma :}

Nisam dugoooooooooooo nešto kačila :cool:
pozdrav narode :)
eeeeeeee
Egonice

attachment.php

- - - - - - - - - -

"Desire" automatski oznacava mars. + Nalet Vodolije elektronske muzike + Devete Kuce jer su brodovi (luka, putovanje, tropicana) i Marsa tu negde. A jedva peva, to je Saturn onesposobio u prvoj kuci pa lik izgleda kao da je vodoinstalater. Fina pesma :}
Najcrnje je što je Diter plemić :D On je Riba a Boris Jarac

The Big Bang.
The ultimate hero of low frequency. The divine intergalactical bass drum connecting
the tribes of our solar system.
The Big Bang.
The ultimate hero of low frequency. The divine intergalactical bass drum connecting
the tribes of our solar system.
If we could communicate from our tiny piece of solar driftwood into another galaxy
what would we say?
We can send out pictures, symbols, chemical formulas or language.
The magic of music is a sign of consciousness that could be understood on far-flung
worlds millions of lightyears from our horizon.
Music is an interstellar language from a highly insignificant planet one of nine in
our system which sails through time and space till the next one, the next inevitable
Big Bang...

Poslednja izmena:
Sta radi SAturn u 3 kuci (komunikacija,pjesma,govor,prica,Kralj objasnio :D)

Onog Chuck Berija bi me bilo stid staviti,kad cujem Elvisovu veziju Johny b Good ,ko da poredis Eru Ojdanica i Pavarotija :D

Najviše smrti u Januaru, vladavina Sunca u Jarcu.

http://www.cbs.nl/en-GB/menu/themas/bevolking/publicaties/artikelen/archief/2004/2004-1592-wm.htm

excess%20winter%20deaths.png

Ovde vidimo da hladnoća nije najveći uzročnik povišenog nivoa smrti, a ovo je upravo simbol Saturna koji jede decu.

170px-The_Seven_Planets_-_Saturn.jpg

Svima je poznata slika slikara Francisko Hose de Goja, inače odličnog slikara u znaku Ovna koji je sa svojim Jupiterom u Petoj kući oslikao istinu koja se zove ''Saturn Devouring His Son, c. 1819–1823''.

Za to da Saturn uništava živote i predstavlja malefika su ljudi znali od antičkih vremena, a današnja tehnologija i adekvatno primenjivanje naučnog istraživanja potvrđuju činjenicu ne samo da su antički narodi bili daleko pametniji od onoga što im se pripisuje već i da je tokom boravka Sunca u znaku Jarca izuzetno povećan mortalitet ljudi iz različitih klimatskih regiona.

Moji se podaci malo razlikuju: prema podacima iz jednog porodičnog stabla od oko 1900. godine do danas, sa 1094 osoba i oko 350 porodica, najveća smrtnost je bila u maju i novembru, zatim januar (90%) i mart (80%). Podaci 90% pouzdani.

Poslednja izmena:
Najviše smrti u Januaru, vladavina Sunca u Jarcu.

Ovde vidimo da hladnoća nije najveći uzročnik povišenog nivoa smrti, a ovo je upravo simbol Saturna koji jede decu.

170px-The_Seven_Planets_-_Saturn.jpg

Svima je poznata slika slikara Francisko Hose de Goja, inače odličnog slikara u znaku Ovna koji je sa svojim Jupiterom u Petoj kući oslikao istinu koja se zove ''Saturn Devouring His Son, c. 1819–1823''.

Za to da Saturn uništava živote i predstavlja malefika su ljudi znali od antičkih vremena, a današnja tehnologija i adekvatno primenjivanje naučnog istraživanja potvrđuju činjenicu ne samo da su antički narodi bili daleko pametniji od onoga što im se pripisuje već i da je tokom boravka Sunca u znaku Jarca izuzetno povećan mortalitet ljudi iz različitih klimatskih regiona.
ima i od Rubensa
zato mu je naš Zevs doskočio:)
cronus1.jpg

Ne čudi nimalo videvši da ima Saturn i Mesec u Petoj kući u Jarcu. Slika je eksplicitna i postoji razlika. Kod Rubensa Saturn(Otac) jede u predelu grudi kojima vlada Rak (Mesec). Mesec označava narod u skupu, ali i mleko. Ljudi su verovali da se duša nalazi upravo u predelu grudi, a imamo i izraze ''Majčina dušica'' ili ''Majka dala dušu za decu''. Interesantno je da je Majčina dušica čaj koji je ponovo domen Meseca, odnosno Raka (topli napitak).

Rubens je to astrološki bolje odradio, dok kod Goje Jupiter je na stepenu 15 (ruka, ali pošto se ponavlja drugi put to je Leva ruka, desna je na trećem osim ako nije slučaj device sa šestim i osamnaestim za desnu ruku). Doduše, telo glavu uveliko nema pa to možemo i metaforički posmatrati kao Lunatizam (Rak, Gubiti glavu) što možda i ne čudi jer je Mesec u opoziciji za MC, a Uran na 8 stepenu Osme kuće kod Goje koji je inače Ovan (Glava najosetljiviji deo).

U svakom slučaju, obe slike su astrološki tačne, ali Rubensova prikazuje to na bolji način jer radi se o Raku koji je direktno opozicioniran Jarcu. Tu se može primetiti još jedan koncept, a to je kako političari jedu narod. Može se tu koristiti još analogija, ali onda bi morali da koristimo ''srpski film'' za verodostojniju sliku trenutnih nenormalnih vladara koji vladaju svetom.

Evo dečice koja probaju kiselo

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back