ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Fun Fact 9 : Saturn koči razvoj i boljitak

Analizirala sam oko 50 natalnih karti dece ometene u mentalnom razvoju. U najvećem broju slučajeva Saturn (zaostajanje) je bio povezan sa 3 .poljem i Merkurom.
Vladar 3. polja je bio u znaku Jarca, u padu, izgonu, u lošim aspektima sa Saturnom, zatim dispozitor 3. polja je bio u lošim aspektima sa Saturnom, Saturn u 3. polju u padu, izgonu i lošim aspektima , Saturn u lošem aspektu sa Merkurom , Saturn u lošim aspektima sa planetama i dispozitorom 6. polja, vladar ascendenta i 3. polja u konjukciji sa Saturnom. Saturn je planeta koja koči i usporava funkcije organa i procesa u telu.

Izvor : http://www.astrologyinserbia.com/vesti/41-mentalna-zaostalost-kod-dece

Saturn,visina,dubina,sirin,vrh,vrijednost,koci a vlada upravo ambicijama,i napredkom u zivotu,kroz Vrijeme,pa je Aanstajn sa Sa0Me bio jako ogranicen,ili Tesla takodjer,,pa Tycho Bryche itd.
Hitlera je na Mcu,zakocio na polju karijere,i jos jedno 50 najuticajnijih Vodja ikada.

Poslednja izmena od moderatora:
Ok, pomislih da nije Vaga (Venera), ali je ipak Bik (Venera). Natal je interesantan svakako.

otac joj je vaga... ona gotovo na samom mc-u ima jupiter, u ovnu a u desetoj saturn, merkur i sunce... venera joj u 12 u raku (kao i meni), mesec u prvoj, u lavu, mars u vagi, u chetvrtoj, u petoj u strelcu pluton, u shestoj neptun, u sedmoj uran u vodoliji...

- - - - - - - - - -

denise, i ti mozesh da komentarishesh...:p

bratanic ili rodjak kako ovde kazu je pocheo da radi kod mene, takodje planiram jednu nemicu da ubacim na par sati tu i tamo i sad mi fali josh jedna radnica da pochnem polako da razmishljam o penziji ili lepshe recheno povlachenju...:p

- - - - - - - - - -

ali onda me na forumu gotovo nece biti, samo da znate, jer povlachenje se kod mene uvek odnosi na samo jednu oblast, a trenutno je ta oblast "kriva" da me ovde ima ovoliko...:p

Fun Fact 10 : Dokaz da je Srbija u Podznaku Bika leži u tome što se ne može Srbin ''najesti bez hleba''. Pri svakom putovanju prva stvar koju Srbin uradi jeste da izvadi sendvič ili neku drugu namirnicu koju je poneo za put. Stranci ne mogu da odole Srpskoj kuhinji :) te i amerikanac Charles otera McDonald u tri lepe...

Fun Fact 11 : Dokaz da je Srbija u Podznaku Bika i dalje dolazi preko odlične Venere jer srbi pojedu čak tri puta više Hleba od ostalih evropskih naroda kao što kaže sledeća vest

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/50...tri-puta-vise-hleba-od-prosecnog-Evropljanina

Komentar korisnika Dragan je posebno zanimljiv

Zubar sam u jednoj zapadnoevropskoj drzavi. Imam 7.000 evra platu, imam i za skampe, i za losose, i za divljac, i za sta god ja hocu, ali HLEB, to je meni nesto najosnovnije na svetu.

Za Srpsku Slavu se tradicionalno mesi Kolač (Hleb, Venera) koji se poliva Vinom (Ribe) u simbolu Krsta (Jarac), a svi znamo da je Venera egzaltirana u Ribama, a Srbi kao narod tipični Jarac. Slava je Tradicionalno Kolač i Vino, ali zbog podznaka u Biku tradicija popušta i donosi se bogata trpeza koja je često propraćena pečenjem (Venera).

Poslednja izmena:
Pa dobro,cestitke i od mene,

NAdam se da ce ovi Orlici kad porastu,u kvalifikacijama uspjeti da skupe i koji bod vise,od onog 1 koji imaju seniori :D

Rece jedan navijac na B92,tuznu istinu "i ove ce da pokvari novac" :D

Poslednja izmena od moderatora:
Fun Fact 11 : Dokaz da je Srbija u Podznaku Bika i dalje dolazi preko odlične Venere jer srbi pojedu čak tri puta više Hleba od ostalih evropskih naroda kao što kaže sledeća vest

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/50...tri-puta-vise-hleba-od-prosecnog-Evropljanina

Komentar korisnika Dragan je posebno zanimljiv

Za Srpsku Slavu se tradicionalno mesi Kolač (Hleb, Venera) koji se poliva Vinom (Ribe) u simbolu Krsta (Jarac), a svi znamo da je Venera egzaltirana u Ribama, a Srbi kao narod tipični Jarac. Slava je Tradicionalno Kolač i Vino, ali zbog podznaka u Biku tradicija popušta i donosi se bogata trpeza koja je često propraćena pečenjem (Venera).

Da smo bik imali bi jaku ekonomiju i naglasak na jela po prirodi bika, a to je hrana biljnog porekla. Ovde se nabijaju svinje na kolac u svakoj kafani sto je slozices se i sam, ili mozda neces, daleko cesci slucaj od pravljenja jednom godisnje slavskog hleba. Organizuju se festivali pljeskavica i kobasica, i to toliko da je bacena kletva na organizatore Turije (zvonila mrtvacka zvona) jer se oglusivali o post.

Horoskop se radi na dan donosenja Ustava i taj datum (znak/podznak) je na snazi. Imamo Nepuna suvladara polozenog tako kako je polozen i od tada do danas krenuli su problemi sa poplavama kakvih do sada u modernoj istoriji nismo imali.

Meni je Kluni 10 X apgrejdovana verzija Samardžića, ne znam što :lol: U svakom slučaju, ni malo mi nije lep.
joj jedna grdna rođaka od mog ortaka loži se na Klunija a ne ume ni ime da mu izgovori - zove ga Džordž KUNI :eek:
a evo malo u prilog Batleru :) i posle neko kaže da Škorpioni nisu zgodni
gerard-butler-670x350.jpg

evo ga na ODMORU u Beogradu
gerald-1.jpg

:zcepanje:SRBIJA!!!!!!!:maramica::maramica:
1-6.jpg
batler-2-1.jpg

Poslednja izmena:
Da smo bik imali bi jaku ekonomiju i naglasak na jela po prirodi bika, a to je hrana biljnog porekla. Ovde se nabijaju svinje na kolac u svakoj kafani sto je slozices se i sam, ili mozda neces, daleko cesci slucaj od pravljenja jednom godisnje slavskog hleba. Organizuju se festivali pljeskavica i kobasica, i to toliko da je bacena kletva na organizatore Turije (zvonila mrtvacka zvona) jer se oglusivali o post.

Horoskop se radi na dan donosenja Ustava i taj datum (znak/podznak) je na snazi. Imamo Nepuna suvladara polozenog tako kako je polozen i od tada do danas krenuli su problemi sa poplavama kakvih do sada u modernoj istoriji nismo imali.

Ima preterivanja u hrani, prežderavanje već. Gojaznost ne čudi uopšte. Prokletstvo definitivno postoji. Problem je što se uvozi loše meso preko Kosova, pored paradajza i još ponekih stvarčica. Ja sam gledao narod Srbe, a ne državu kao takvu. Države dođu i odu, ali neke stvari ostaju zauvek. Zato gledam početak, to jest prvo proglašenje zemlje iliti naroda jer samo tada vidim šta da očekujem u budućnosti.

Ima i teorija da smo Vodolije, mada je meni to sumnjivo.

Po tumačenju Nikole Stojanovića to je ''4.01.1217. godine u manastiru Žiča, oko 12:50 LMT''

Izvor : http://arhiva.glas-javnosti.rs/arhiva/2000/11/12/srpski/R00111102.shtm

Rekao bih da su pozicija Venere, Merkura i Sunca odlično postavljeni u 9 polju u znaku Jarca. Svaki manastir u Srbiji koji sam posetio ima najlepše bašte i cveće. Dobro, možda Staro Hopovo nema ali ima šumu oko sebe pa se i to računa :lol: ali jug je definitivno odlično odrađen na planu cveća.

Recimo, manastiri zapadno od Čačka duž Zapadne Morave, Vavedenje, Vaznesenje, Jovanje, Uspenje, Preobraženje. Sretenje i manastir sv. Trojice se idu drugim putem, ali treba jednom sesti u automobil i obići manastire Srbije koji su veoma lepi.

95636789.jpg

Kad smo kod orlića, meni je onaj Rajković faaantastičan, još sa izjavom ''idem na svetsko prvenstvo makar sa jednom nogom'', aaaf te škorpije mene uvek osvoje :heart:
Inače , svi su mi odlični , odavno nisam gledala fer plej i neprenemaganje na terenu (ne pratim fudbal ali bacim pogled kad reprezentacija igra važnu utakmicu samo), nadam se da ih neće uništiti kojekakve starlete i menadžeri :gace:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back