- Poruka
- 113.529
Bila Egonica
sve čisto i miriše
nema srče
a proveli se fino

sve čisto i miriše
nema srče
a proveli se fino
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pa ja mislila da nisi, dugo je stajalojao, shta sam to opet propustila?![]()

n3w u guzvi sam, mozda se kasnije javim... preletela sam samo tvoj post...

, neki se žale da imaju sporiji net pa im se teže otvara kafe kada ne stoje samo linkovi...Bilo bi mi drago da se izjasnite po ovom pitanju, ne mora neki preterani koncept da ima, ali može i onako da svako napiše na šta ga asocira mjuza koju kači, bilo da je na neki znak, aspekt...i sl. Možda bi moglo i kao asocijacije na prethodni post nekog korisnika, koji nam zada temu (znak, aspekt...ali ako bi bilo izvodljivo da to svi prihvate kao LIČNE ASOCIJACIJE, a ne da se ređaju postovi o ispravljanju KRIVIH DRINA tipa: jedan zada Venera trigon Uran, drugi postavi pesmu, a zatim nastupi postavljač i bljuje vatru-kako to nema nikakve veze sa Venera trigon Uran aspektom) Svako konstruktivan predlog je ok, ako imate neku bolju ideju-još bolje!odlična idejaNešto razmišljam danas, nedostaje nam ovde neka muzička tema u smislu kačenja klipova, uglavnom je imaju na ostalim ,,destinacijama" krstarice...Elem, ovde svi volimo da kačimo klipove u kafeu, a dešava se ekspanzija i na temama, neki se žale da imaju sporiji net pa im se teže otvara kafe kada ne stoje samo linkovi...Bilo bi mi drago da se izjasnite po ovom pitanju, ne mora neki preterani koncept da ima, ali može i onako da svako napiše na šta ga asocira mjuza koju kači, bilo da je na neki znak, aspekt...i sl. Možda bi moglo i kao asocijacije na prethodni post nekog korisnika, koji nam zada temu (znak, aspekt...ali ako bi bilo izvodljivo da to svi prihvate kao LIČNE ASOCIJACIJE, a ne da se ređaju postovi o ispravljanju KRIVIH DRINA tipa: jedan zada Venera trigon Uran, drugi postavi pesmu, a zatim nastupi postavljač i bljuje vatru-kako to nema nikakve veze sa Venera trigon Uran aspektom) Svako konstruktivan predlog je ok, ako imate neku bolju ideju-još bolje!
Pročitao sam opširnu poruku, hvala još jednom![]()

Nešto razmišljam danas, nedostaje nam ovde neka muzička tema u smislu kačenja klipova, uglavnom je imaju na ostalim ,,destinacijama" krstarice...Elem, ovde svi volimo da kačimo klipove u kafeu, a dešava se ekspanzija i na temama, neki se žale da imaju sporiji net pa im se teže otvara kafe kada ne stoje samo linkovi...Bilo bi mi drago da se izjasnite po ovom pitanju, ne mora neki preterani koncept da ima, ali može i onako da svako napiše na šta ga asocira mjuza koju kači, bilo da je na neki znak, aspekt...i sl. Možda bi moglo i kao asocijacije na prethodni post nekog korisnika, koji nam zada temu (znak, aspekt...ali ako bi bilo izvodljivo da to svi prihvate kao LIČNE ASOCIJACIJE, a ne da se ređaju postovi o ispravljanju KRIVIH DRINA tipa: jedan zada Venera trigon Uran, drugi postavi pesmu, a zatim nastupi postavljač i bljuje vatru-kako to nema nikakve veze sa Venera trigon Uran aspektom) Svako konstruktivan predlog je ok, ako imate neku bolju ideju-još bolje!

meni ne nedostaje, jer i ove shto se kache po kafanama retko kada kliknem...
ne kachim je, a muzika koju drugi kache me ne asocira na bilo shta iz astrologije...
imam poruku a ne ideju, bilo bi lepo da se ovde vishe pishe, kad nas vec ima dovoljno... nebitno o chemu...![]()

odlična ideja
evo može osim muzike i neka fotka ili ilustracija
nego kad si tu da te priupitam
naletela sam na jednu patološku lažovčinu
ispostavilo se da mu je Merkur (vladar) u konjukciji sa Neptunom
meni to deluje kao aspekt koji može da ukaže na kojekave izmišljotine
ostalo na pp 
Izgeda si u većini![]()
samo agatha & ja delujemo zainteresovano
Nego, to za pisanje, pa piši, nije zabranjeno, ne mora baš uvek da bude da se ljudi raspišu samo kada je neki virt fajt među korisnicima, ali koliko vidim tada svi imaju inspiracije da pišu, dok nema svađe-svi su u kontemplaciji, meditaciji, ko zna gde...Tužno
- - - - - - - - - -
ostalo na pp
![]()
Za moj pojam je preterano kretenski, kada se u raspravama koriste uvredljive izjave, pa se svede rasprava o bilo čemu na kraju na lična prepucavanja i lepljenje etiketa, nekako mi je to jadno, a deuje mi i nemoćno oružjeMila moja to sam primetila kao trend na Krsti - kad nema fajta, sve zamre,iako sam agresivna (doduše defanzivno) ne podnosim svađe i mislim da su nepotrebne i besmislene
Energija koje one oslobađaju nije dobra al o tome niko ne razmišlja
Postoje i ovde par kafana gde vlada mir, al to su one neophodne oaze
Trebalo bi da se mesto Forum zove Koloseum,dakle "hleba i igara (krvi)

Nego, znaš šta je meni i gore od toga? Kada neko orgazmički uživa dok se neko fajta, baca koske i likuje, amaaan...
Za moj pojam je preterano kretenski, kada se u raspravama koriste uvredljive izjave, pa se svede rasprava o bilo čemu na kraju na lična prepucavanja i lepljenje etiketa, nekako mi je to jadno, a deuje mi i nemoćno oružje
Rasprave mi nisu problem same po sebi, ali udaljavanje od predmeta rasprave je problem.
I kao upečatljivo nebulozno mi je da bilo ko insistira da svi moraju na kraju neke rasprave prihvatiti isto mišljenje ili će biti žigosani uvredama pojedincaNego, znaš šta je meni i gore od toga? Kada neko orgazmički uživa dok se neko fajta, baca koske i likuje, amaaan...
Čoveče, nije da sam neohipik, ali povremeno tako zvučim![]()

Ovde je evidentno da su Braća Wachovski upoznati s osnovnim konceptima astrologije (ili barem jedan od njih). U Filmu je naglašeno da joj je Jupiter na 23 stepenu Ascedenta, odnosno stepenu Vodolije i putovanja u Svemir. Njena velika strast je Teleskop.
Za moj pojam je preterano kretenski, kada se u raspravama koriste uvredljive izjave, pa se svede rasprava o bilo čemu na kraju na lična prepucavanja i lepljenje etiketa, nekako mi je to jadno, a deuje mi i nemoćno oružje
Rasprave mi nisu problem same po sebi, ali udaljavanje od predmeta rasprave je problem.
I kao upečatljivo nebulozno mi je da bilo ko insistira da svi moraju na kraju neke rasprave prihvatiti isto mišljenje ili će biti žigosani uvredama pojedincaNego, znaš šta je meni i gore od toga? Kada neko orgazmički uživa dok se neko fajta, baca koske i likuje, amaaan...
Čoveče, nije da sam neohipik, ali povremeno tako zvučim![]()
Ne shvatam kao borbu za goli opstanak, te tako ni ne nastupam što je evidentno po načinu mog bivstvovanja ovde. Astrologiju shvatam ozbiljno jer to je jedna od mojih ljubavi (ali recimo i tu imam pristup a u rl-u ne izigravam propovednika i ljudima ne namećem sopstvene stavove, kao što nikada nikoga nisam tolerisala na duge staze ko je meni pokušao da nameće svoje mišljenje kao jedino ispravnoA ja bi rekao da vi malo previse ozbiljno shvatate citav ovaj astroloski PodForum
Pa ne mozes ti uzivati kada se neko svadja,nisi ti Blizanac![]()
) Ono što ja znam, jeste da ono u šta pojedinac veruje-to i postoji (babe, žabe, nauka, teorija zavere..). Za nekoga je život teška nepravda, svet okrutan, ljudi zli, pokavreni...Za nekoga je Bog deilac pravde, za druge Bogovi, a neki su sami na tom ostrvu
dok peti biraju kopno sa ili bez stanovnika
bilo da e svet gnoma ili ljudi.Nisam gedala film o kojem piše N3W, ali svakako ću ga pogledati, ovako nema smisla da komentarišem..fascinantna u filmu jupiter ascending je samo jedna stvar, a ta je koliko je glup i pretenciozan
sto se tice astro momenata, umetnost, a film je umetnost, estetiku mora da stavi u sluzbu cilja a ne da sama postane sebi svrha.... 2001 je bilo filozofsko kontempliranje na ajnstajnovom nivou, dok braca jevreji kao u serijalu matrix rade istu stvar a to je ponizavanje hriscanskog principa.... svako vidi u nekom delu ono sto samo on zeli da vidi....
Ja sam i dalje hipik
Doduše imam čarobni šapic ispod cvetnih haljinica
I meni je strašno to što i tebi
Al to je izgleda kompenzacija za realu gde ljudi moraju da se obuzdavaju
Misle da ako nema modrica, da im ništa neće biti,a ne kapiraju da ih negativna energija i kroz etar - virtualu truje
Pa zašto su Politika i Religija tako popularne?
Lepa prilika da se različitosti među ljudima iskoriste za pražnjenje mentalnih kloaka
Ovde mnogi igraju "roled played games" jer u stvarnosti moraju da gutaju i bes i slabosti, a pravo lice i slabe tačke se najbolje iza monitora kriju
Ovde su sve genijalni šmekeri,fatalne alfa lepotice,enciklopedije Britanike - živeo Gooogle
Koliko puta sam pokušavala da u jednoj drugoj kafani podignem atmosferu šalama, pričama o umetnosti ili zanimljivostima
I kad sam uspela u tome - priča je bila o ruskim avangardnim posterima, javi se ljubomorna čepulja da kuka kako smo dosadni i kako na nju niko ne obraća pažnju,iako joj ja nisam prepreka da uhvati nešto
I onda je nastao fajt u kome ja nisam učestvovala, kazne podeljene a kafana pusta
to onaj fazon: njaooo što ste dosadni, zašto niko neće mene da zabavlja, kada sam već dosadna i sama sebi 
A ja bi rekao da vi malo previse ozbiljno shvatate citav ovaj astroloski PodForum
Pa ne mozes ti uzivati kada se neko svadja,nisi ti Blizanac![]()
fascinantna u filmu jupiter ascending je samo jedna stvar, a ta je koliko je glup i pretenciozan
sto se tice astro momenata, umetnost, a film je umetnost, estetiku mora da stavi u sluzbu cilja a ne da sama postane sebi svrha.... 2001 je bilo filozofsko kontempliranje na ajnstajnovom nivou, dok braca jevreji kao u serijalu matrix rade istu stvar a to je ponizavanje hriscanskog principa.... svako vidi u nekom delu ono sto samo on zeli da vidi....