denis33
Primećen član
- Poruka
- 994
Pa jeste bespotrebno se digla tolika prašina, ubio čoveka u kafani, moš misliti , puno je bilo takvih slučajeva.....
Evo da ti odam tajnu, nisam ja izabrala taj potpis, neću ulaziti u detalje, slažem se da se dosta toga svodi na interese zbog toga i jesmo gde jesmo kao čovečanstvo , ali ako imaš stav da je to tako uvek i svugde i da ne postoje dobri ljudi koji možda ipak stave ljudskost ispred interesa, takav stav će te koštati u životu puno, sam ćeš sebi zatvoriti mnoga vrata.....
Bosiljko, pa u početku mi je bio zanimljiv sad se nešto zdedusio načisto, dosadio mi je tako reći
PA nije isto kada neki anonimus ubije 2 covjeka,i kada to uradi neka javna licnost,valjda je to logicno.
ZApravo ne znam sta je vama Rakovima logicno
Sve je interes,u bilo kojem smislu,kada te prijateljica zove na kafu prvenstveno te zove da sebi ugodi,da joj nije dosadno,mrsko joj sama da izadje,ti kada se zaljubis u momka,biras nekog za koga mislis da ce "tebe" da usreci,sto znaci da prvenstveno gledas svoj interes,sebe(jer da nije tako davala bi sansu prvom koji bi ti se ponudio na ulici),i to je sve ok,to je prirodna potreba,da zadovoljimo sebe,ali ne valja kada se nafuramo da nesto u zivotu radimo zbog drugih,a ne zbog svoga zadovoljstva