denis33
Primećen član
- Poruka
- 994
A kako da shvatim kad svakodnevno gledam bolesnike koji gde god mrdnem prosipaju mržnju, guše sa svojim "uf što sam pametan a vi svi glupi"
Meni je to bre DOSADNO
I koji će mi da ne kažem šta
Ispade meni reala bolja od virtuale
Neki odavde su me i videli uživo, uključujući i osobu sa kojom sam (bila) u vezi
Bilo je "auuuuu, kako si drugačija,mnogo si opasnija"
To govori jednu stvar - ovde imamo vremene za "ispeci pa reci"
Ljudi ne shvataju da je to blagoslov
Joj ti ko da si RAcica u horoskopu,ne kontas sustinu,pa jeli moguce da je bolja "reala"?,nisam znao.NAravno da je bolja kada je tamo smanjena mogucnost da osoba moze mnogo da laze i da zaobilazi istinu.
Ovdje navede npr 3 aspekta i proglasi sebe Supermenom(asekti nigdje veze,slago joj Dupor da je ona bitnija od ostalih)a u zivo prolazi ulicom oborene glave,stidi se svoga izgleda.Moras prihvatiti da je ovo Net,i da je posebno omiljen kod nedovoljno samopouzdanih ljudi,koji ovdje mogu da nadomjeste svoje licne frustracije i nezadovoljstvo.
ZAto ja navodim prakticne primjere,da astrologiju priblizim realnom zivotu.
JA sam ovdje fin,kakav sam u zivo,samo cu to da kazem,i da me vidis ko sam,nebi imalo potrebe vise slova da napisem o sebi,sve bi ti bilo jasno.
Pisem upravo zato sto ljudi pojma nemaju ko sam
- - - - - - - - - -
Ne shvatam kao borbu za goli opstanak, te tako ni ne nastupam što je evidentno po načinu mog bivstvovanja ovde. Astrologiju shvatam ozbiljno jer to je jedna od mojih ljubavi (ali recimo i tu imam pristup a u rl-u ne izigravam propovednika i ljudima ne namećem sopstvene stavove, kao što nikada nikoga nisam tolerisala na duge staze ko je meni pokušao da nameće svoje mišljenje kao jedino ispravno) Ono što ja znam, jeste da ono u šta pojedinac veruje-to i postoji (babe, žabe, nauka, teorija zavere..). Za nekoga je život teška nepravda, svet okrutan, ljudi zli, pokavreni...Za nekoga je Bog deilac pravde, za druge Bogovi, a neki su sami na tom ostrvu
dok peti biraju kopno sa ili bez stanovnika
bilo da e svet gnoma ili ljudi.
Sve je moguće, jedno ne isključuje drugo. Nisam u problemu sa tuđim verovanjima, ubeđenjima, stavovima, jer sam učila i uvek ću učiti da ne budem u problemu sa samom sobom, moj izbor.
- - - - - - - - - -
MA pogresnio je misljenje,da ne kazem malo ograniceno,da osoba koja ima neki svoj astroloski stav obavezno tjera druge da isto razmisljaju.To sto nekome ne odgovaraju hipoteze koje iznosi neko,i sto nisu u skladu sa njenom ili njegovom sujetom,Egom,to je druga stvar.
ZAmisli kada bi optuzenom na Sudu smetalo,sto svjedoci iznose argumente protiv njega,a ubio 3 ljudi
E pa to ti je isto.
) Ono što ja znam, jeste da ono u šta pojedinac veruje-to i postoji (babe, žabe, nauka, teorija zavere..). Za nekoga je život teška nepravda, svet okrutan, ljudi zli, pokavreni...Za nekoga je Bog deilac pravde, za druge Bogovi, a neki su sami na tom ostrvu
dok peti biraju kopno sa ili bez stanovnika
trigoniranoj od Plutona i Urana i egzaktno sekstiliranoj od Neptuna i Lilith
- ŠKORPIJA - uloga ko stvorena za njega