ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A kako da shvatim kad svakodnevno gledam bolesnike koji gde god mrdnem prosipaju mržnju, guše sa svojim "uf što sam pametan a vi svi glupi"
Meni je to bre DOSADNO
I koji će mi da ne kažem šta
Ispade meni reala bolja od virtuale
Neki odavde su me i videli uživo, uključujući i osobu sa kojom sam (bila) u vezi
Bilo je "auuuuu, kako si drugačija,mnogo si opasnija"
To govori jednu stvar - ovde imamo vremene za "ispeci pa reci"
Ljudi ne shvataju da je to blagoslov

Joj ti ko da si RAcica u horoskopu,ne kontas sustinu,pa jeli moguce da je bolja "reala"?,nisam znao.NAravno da je bolja kada je tamo smanjena mogucnost da osoba moze mnogo da laze i da zaobilazi istinu.
Ovdje navede npr 3 aspekta i proglasi sebe Supermenom(asekti nigdje veze,slago joj Dupor da je ona bitnija od ostalih)a u zivo prolazi ulicom oborene glave,stidi se svoga izgleda.Moras prihvatiti da je ovo Net,i da je posebno omiljen kod nedovoljno samopouzdanih ljudi,koji ovdje mogu da nadomjeste svoje licne frustracije i nezadovoljstvo.
ZAto ja navodim prakticne primjere,da astrologiju priblizim realnom zivotu.
JA sam ovdje fin,kakav sam u zivo,samo cu to da kazem,i da me vidis ko sam,nebi imalo potrebe vise slova da napisem o sebi,sve bi ti bilo jasno.
Pisem upravo zato sto ljudi pojma nemaju ko sam :D

- - - - - - - - - -

Ne shvatam kao borbu za goli opstanak, te tako ni ne nastupam što je evidentno po načinu mog bivstvovanja ovde. Astrologiju shvatam ozbiljno jer to je jedna od mojih ljubavi (ali recimo i tu imam pristup a u rl-u ne izigravam propovednika i ljudima ne namećem sopstvene stavove, kao što nikada nikoga nisam tolerisala na duge staze ko je meni pokušao da nameće svoje mišljenje kao jedino ispravno :) ) Ono što ja znam, jeste da ono u šta pojedinac veruje-to i postoji (babe, žabe, nauka, teorija zavere..). Za nekoga je život teška nepravda, svet okrutan, ljudi zli, pokavreni...Za nekoga je Bog deilac pravde, za druge Bogovi, a neki su sami na tom ostrvu :lol: dok peti biraju kopno sa ili bez stanovnika :lol: bilo da e svet gnoma ili ljudi.
Sve je moguće, jedno ne isključuje drugo. Nisam u problemu sa tuđim verovanjima, ubeđenjima, stavovima, jer sam učila i uvek ću učiti da ne budem u problemu sa samom sobom, moj izbor.

- - - - - - - - - -

MA pogresnio je misljenje,da ne kazem malo ograniceno,da osoba koja ima neki svoj astroloski stav obavezno tjera druge da isto razmisljaju.To sto nekome ne odgovaraju hipoteze koje iznosi neko,i sto nisu u skladu sa njenom ili njegovom sujetom,Egom,to je druga stvar.
ZAmisli kada bi optuzenom na Sudu smetalo,sto svjedoci iznose argumente protiv njega,a ubio 3 ljudi :D
E pa to ti je isto.

PA sve u zivotu ima neku svoju svrhu,ili neki svoj cilj,pa je estetika estetika i bez filma,i ona kao takva ima svoju astrolosku simboliku bilo gdje,na ulici,u pririodi itd.
U materijalnom ovozemaljskom zivotu ne pomaze mnogo licna percepcija i vidjenje necega,nego realna.Mozes ubiti covjeka,i reci na sudu da nisi,nece ti mnogo pomoci.

naravno, ali nekad moras sa odredjenim predznanjem da sednes da posmatras neki film kada znas sta je taj pravio ranije... nije to samo semanticki ili vizuelni preferencijal vec ono sto film pokusava da prenese masi... matrix je nesto drugo od onoga sta je zvanicno.... kao sto ni mtv nije samo mtv...ne znam da li me razumes.... sto se jupitera tice, sve je naravno odradjeno i iscizelirano kako treba, ali od svoje sustine dva brata se nisu makla ni milimetar.... slicno rade i drugi jevrejski autori pa cak i najduhovitiji od njih vudi alen ciji filmovi nisu cak ni filmovi u pravom smislu te reci...ali kod njega to prodje sa stilom, a kod ovih se oseti kao, sta znam, mrznja i podlost?

dobro, mozda ja umisljam i mozda sam deformisan ali znam sta je propaganda ispod praga svesti... film naravno treba pogledati i makar uzivati u efektima.... ili ko sto kolega rece u astro simbolici koja je za mene strana

Joj ti ko da si RAcica u horoskopu,ne kontas sustinu,pa jeli moguce da je bolja "reala"?,nisam znao.NAravno da je bolja kada je tamo smanjena mogucnost da osoba moze mnogo da laze i da zaobilazi istinu.
Ovdje navede npr 3 aspekta i proglasi sebe Supermenom(asekti nigdje veze,slago joj Dupor da je ona bitnija od ostalih)a u zivo prolazi ulicom oborene glave,stidi se svoga izgleda.Moras prihvatiti da je ovo Net,i da je posebno omiljen kod onih kod nedovoljno samopouzdanih ljudi,koji ovdje mogu da nadomjeste svoje licne frustracije i nezadovoljstvo.
ZAto ja navodim prakticne primjere,da astrologiju priblizim realnom zivotu.
JA sam ovdje fin,kakav sam u zivo,samo cu to da kazem,i da me vidis ko sam,nebi imalo potrebe vise slova da napisem o sebi,sve bi ti bilo jasno.
Pisem upravo zato sto ljudi pojma nemaju ko sam :D

Kontam ja itekako
Moj Mesec je u konjikciji sa Saturnom, a Sunce u 11.
Nemam R od Račice
A sve ovo što si ti napisao sam i sama rekla kao i Egona, ali i to sam ovde dožovela
Napišem nešto, onda se neki agresivni mudrijaš javi da me demantuje - čitaj napljuje i KAŽE SVE ISTO ŠTO I JA, SAMO DRUGIM REČIMA
Ovo nije kritika upućena tebi,već samo savet da nema potrebe da mi otvaraš oči jer dobro vidim

naravno, ali nekad moras sa odredjenim predznanjem da sednes da posmatras neki film kada znas sta je taj pravio ranije... nije to samo semanticki ili vizuelni preferencijal vec ono sto film pokusava da prenese masi... matrix je nesto drugo od onoga sta je zvanicno.... kao sto ni mtv nije samo mtv...ne znam da li me razumes.... sto se jupitera tice, sve je naravno odradjeno i iscizelirano kako treba, ali od svoje sustine dva brata se nisu makla ni milimetar.... slicno rade i drugi jevrejski autori pa cak i najduhovitiji od njih vudi alen ciji filmovi nisu cak ni filmovi u pravom smislu te reci...ali kod njega to prodje sa stilom, a kod ovih se oseti kao, sta znam, mrznja i podlost?

dobro, mozda ja umisljam i mozda sam deformisan ali znam sta je propaganda ispod praga svesti... film naravno treba pogledati i makar uzivati u efektima.... ili ko sto kolega rece u astro simbolici koja je za mene strana

PA dobro,svaka tema,i prica je zasebna u odnosu na svaku drugu,i sam Film je stvar kreativne psiholoske aili i intelektualne scenariste i rezisera,pa isti taj film ili slicnu radnju mozes da dozivis i u reali.Pa je jako bitna stvar dali taj fil sa odredjenom tematikom moze da nam da neku valjanu poruku,koju mozemo da prenesemo u stvarno zivotu,ili da iz nje naucimo nesto korisno za sebe.
Sta mozemo iz MAtrixa da naucimo,osim da ojacamo mozgovno,i da jednu apstraktnu teoriju,koja nikada nece biti realna prevrecemo po glavi.ZAto nisam ni gledao MAtrixa,jer bi gledanje tog filma smatrao gubljenjem vremena,iako znam o cemu se radi,o toj temi sam razmisljao i sam tamo negde u 15toj godini zivota,pa mislim da ona nema veze sa nekim politickim,ili vjesrkim nastojanjima,da neko unisti nekoga.

Woodey Alen osim sto izgleda smijesno i jadno (nije mu tesko da bude komican :D),meni nije narocito duhovit.Valjda sam i sam sarkastican,pa mi njegova vrsta humora nije zanimljiva.

- - - - - - - - - -

Kontam ja itekako
Moj Mesec je u konjikciji sa Saturnom, a Sunce u 11.
Nemam R od Račice
A sve ovo što si ti napisao sam i sama rekla kao i Egona, ali i to sam ovde dožovela
Napišem nešto, onda se neki agresivni mudrijaš javi da me demantuje - čitaj napljuje i KAŽE SVE ISTO ŠTO I JA, SAMO DRUGIM REČIMA
Ovo nije kritika upućena tebi,već samo savet da nema potrebe da mi otvaraš oči jer dobro vidim

Pa sta ima veze sto te demantuje,demantuj i ti njega,ako imas argumente istina je na tvojoj strani,ako nemas onda prihvati sugestiju,ne kontam sta je u tome lose.

PA dobro,svaka tema,i prica je zasebna u odnosu na svaku drugu,i sam Film je stvar kreativne psiholoske aili i intelektualne scenariste i rezisera,pa isti taj film ili slicnu radnju mozes da dozivis i u reali.Pa je jako bitna stvar dali taj fil sa odredjenom tematikom moze da nam da neku valjanu poruku,koju mozemo da prenesemo u stvarno zivotu,ili da iz nje naucimo nesto korisno za sebe.
Sta mozemo iz MAtrixa da naucimo,osim da ojacamo mozgovno,i da jednu apstraktnu teoriju,koja nikada nece biti realna prevrecemo po glavi.ZAto nisam ni gledao MAtrixa,jer bi gledanje tog filma smatrao gubljenjem vremena,iako znam o cemu se radi,o toj temi sam razmisljao i sam tamo negde u 15toj godini zivota,pa mislim da ona nema veze sa nekim politickim,ili vjesrkim nastojanjima,da neko unisti nekoga.

Woodey Alen osim sto izgleda smijesno i jadno (nije mu tesko da bude komican :D),meni nije narocito duhovit.Valjda sam i sam sarkastican,pa mi njegova vrsta humora nije zanimljiva.

nimalo apstraktna kolega... jer zaludjenje sveta novom religijom moze samo da bude pothranjeno preko najacih reklamnih aduta a gde cete jace od holivudskog spektakla.... ko zivi na zapadu danas zna koliko se vodi psiholoski rat protiv svega sto ima konotaciju slovenstva i rusije a ako se vratimo u proslost shvaticemo da sto je projekat ozbiljniji njegova poruka mora da bude citljivija ako je humanistickog karaktera, kao napr sto je uradio spilberg u sindlerovoj listi ili zavijena u celofan napr. apstraktnog agnosticizma kao sto rade pomenuta braca koji sa agnosticizmom nemaju zajednicko ni a....

nimalo apstraktna kolega... jer zaludjenje sveta novom religijom moze samo da bude pothranjeno preko najacih reklamnih aduta a gde cete jace od holivudskog spektakla.... ko zivi na zapadu danas zna koliko se vodi psiholoski rat protiv svega sto ima konotaciju slovenstva i rusije a ako se vratimo u proslost shvaticemo da sto je projekat ozbiljniji njegova poruka mora da bude citljivija ako je humanistickog karaktera, kao napr sto je uradio spilberg u sindlerovoj listi ili zavijena u celofan napr. apstraktnog agnosticizma kao sto rade pomenuta braca koji sa agnosticizmom nemaju zajednicko ni a....

Sto se tice Slovesntva i Rusije,nisu Zidovi ni niko drugi krivo sto sama rijec Slaven znaci "Rob" i sto su narodi sa ovih prostora naucili da ih drugi tlace i da misle umjesto njih.vijekovima .PA sta mislis zasto je Staljin slao u Gulage onoliko broj ljudi,pogledaj samo koliko kod nas ima kriminalaca (procentualno),i pomisli koliko ih je imao tadasnji SSSR,zemlja od 300 miliona ljudi,jer Slaveni genetski imaju skonost ka kriminalu.
ALi bez obzira,Holivodski spektakli ne pocinju od Sindlerove Liste ili od MAtrixa,filmska umjertnost ima jednu dublju proslost i istorijat.Logicno da ce KApitalisticki ZApad gurati svoje interes i kroz film,sto jete naravno jedna vrsta reklame,ali ko je nama kriv,kada se mi zabavljamo nebitnim stvarima,i kada nam je istoroja,i ono sta se desavalo prije 100 godina ili vise,vaznija od buducnosti.Ko je nama kriv kada smo zaostali.

- - - - - - - - - -

Pa sta ima veze sto te demantuje,demantuj i ti njega,ako imas argumente istina je na tvojoj strani,ako nemas onda prihvati sugestiju,ne kontam sta je u tome lose.
dosadno mi je
bole me ***** da dokazujem bilo šta
evo ovo će ti možda nešto reći o meni: najdraže mi je bilo kad sam Egonu nasmejala pričom o mom fatalnom sexu sa grdobinama
njen smeh mi je lepši od svih ''dobijenih'' bitaka
volim igre, a kad otrovno ujedem, onda me mesecima guše, vređaju i progone
i odnesu POBEDU
neka im je, svaku tu pobedu nikad ne bih menjala za smeh i ljubav,....

Za moj pojam je preterano kretenski, kada se u raspravama koriste uvredljive izjave, pa se svede rasprava o bilo čemu na kraju na lična prepucavanja i lepljenje etiketa, nekako mi je to jadno, a deuje mi i nemoćno oružje :lol:
Rasprave mi nisu problem same po sebi, ali udaljavanje od predmeta rasprave je problem.
I kao upečatljivo nebulozno mi je da bilo ko insistira da svi moraju na kraju neke rasprave prihvatiti isto mišljenje ili će biti žigosani uvredama pojedinca :lol: Nego, znaš šta je meni i gore od toga? Kada neko orgazmički uživa dok se neko fajta, baca koske i likuje, amaaan...
Čoveče, nije da sam neohipik, ali povremeno tako zvučim :zcepanje:

Potpuno se slažem sa tobom, ne prihvatanje tuđeg mišljenja doživljavam kao neku vrstu rasizma jer upravo se rasizam i temelji na neprihvatanju različitosti i nije mi jasna potreba da se lepa atmosfera ruši nekim besmislenim prepucavanjima :roll:

dosadno mi je
bole me ***** da dokazujem bilo šta
evo ovo će ti možda nešto reći o meni: najdraže mi je bilo kad sam Egonu nasmejala pričom o mom fatalnom sexu sa grdobinama
njen smeh mi je lepši od svih ''dobijenih'' bitaka
volim igre, a kad otrovno ujedem, onda me mesecima guše, vređaju i progone
i odnesu POBEDU
neka im je, svaku tu pobedu nikad ne bih menjala za smeh i ljubav,....

PA jos bolje ako te boli neka svar :D Onda nema razsloga da se sekiras i da nam pricas sta te nervira,jer ako te bili neka stvar,onda si valjda i ravnodusna.

Ma kakvo ujedanje,ja ovo kao ubijenje vremena dozivljavam,nista vise od toga,nekad mne stvarno iznervira kako neko moze da bude glup,ali sustinski mi bude vise zao osobe,pa kroz svoj agresivan pristup hocu da joj pomognem,znas kako to Saturn vec radi,prema nekim ljudima moras biti arogantan,da bi nesto naucili,a Saturn je odgovoran,stalo mu je da druge gura naprijed,a oni to dozivljavaju kao nesto negativno,ne kontaju koliko im je to od koristi :D

PA volim i ja da se smijem,vecina ljudi uziva u mome drustvu(neskromno da to pricam ovdje,ali je istina),i ako ti je do smijanja i zabave pa bjezi odavde,vidis da se ovdje pise o nekim teskim temama :D

Kakav sex sa grdobinama,de malo to podrobije :D

fascinantna u filmu jupiter ascending je samo jedna stvar, a ta je koliko je glup i pretenciozan

sto se tice astro momenata, umetnost, a film je umetnost, estetiku mora da stavi u sluzbu cilja a ne da sama postane sebi svrha.... 2001 je bilo filozofsko kontempliranje na ajnstajnovom nivou, dok braca jevreji kao u serijalu matrix rade istu stvar a to je ponizavanje hriscanskog principa.... svako vidi u nekom delu ono sto samo on zeli da vidi....

Pretenciozan jeste. Glup... Pa sada zavisi iz koje perspektive se posmatra.

Simbolički posmatrano nikada neće moći da nadmaše Matrix trilogiju (i Animatrix) koji su bili i ostali remekdela jer tu posmatramo vizuelni koncept, blago zelenilo koje simulira Matriks i uopšteno su tu Wachovski komunicirali s inteligentnim ljudima bez obzira na filozofske inklinacije platonskog smisla (Zeon i osnovne norme kulture pećinskog čoveka i slično tome).
Tako da razumem šta naglašavaš s Matriksom u odnosu na trenutna dela koje su Wachovski radili.
Princip otimanja novca Warner Bros-u, sa čim imaju fantastičnog uspeha, kako bi kreirali NJIHOVU stvar. Takoreći uspešno pokazuju srednji prst Holivudu jer im daju gomilu specijalnih efekata, a uspešno provuku očigledan simbolizam u svojim filmovima zbog odabira glumaca i inklinacija koje postoje. Za tipičnu ciničnu generaciju trenutnih lakomislenika priča i progresija priče će uvek biti jedini način posmatranja filma kao jednog produkta, a ne kao forme umetnosti što Matrix svakako jeste. Analogija sa Isusom i Matrix-a je višesmislena, isto tako. Imaš filmove pre i posle Matrix-a :lol:

Ovde je komunikacija ne sa ''Geek'' elitom i pitanjima transhumanističkih ideja odnosa mašine i čoveka, već sa astrološkom publikom, odnosno astrolozima. Film je to veoma očigledno predstavio, ali sada je pitanje koje kopka - da li je to bilo s namerom ili baš s odabirom glumačke ekipe?! Uveliko na našoj estradi nema osobe koja nije posetila astrologa, a isti princip se upražnjava svuda u svetu. Moguće li je da su Wachovski pokušali da implementiraju koncept Sudbine ili, pak, je to sve bio fatalistički koncept odabira glumaca u 1 : 100.000.000.000 razmeri (lupam broj, sigurno je mnogo veći)
Akcenat nije na očekivanjima publike, već na tome koliko je publika u stanju da shvati taj mali deo koji se naglašava, što je za mene i više nego odlična stvar jer filmovi trenutne holivudske serije su fantastično dosadni, sterilni intelekta i efektivno glupi zbog generacije Plutona u Jarcu, dabstep-a i socijalnih mreža :roll: zaista se ne sećam kada sam poslednji put pogledao baš dobar film, ali ovo mi je bilo interesantno jer dolazi od ljudi koji su provereno fanatici za simbolizam i imaju sklonosti ka neosajberpank-u (što uvek prikažu u filmovima preko Azije i Dredova, tehnologije i opuštanja).

Stavio sam već da je na nivou filmova na Pinku u 10, takoreći children friendly, ali to je ono o čemu je Holivud upravo sada sa sveopštom Marvelizacijom i DeCentralizacijom, reciklovanjem proverenih koncepata koji se drže na minimumu. Tako da nisam pristalica dvodimenzionalnog posmatranja filma već, eto, analiziram sve.

Tako da si u pravu, film je interesantan sa astrološke perspektive jer režiseri očigledno pokušavaju da komuniciraju sa poznavaocima drevnih civilizacija, istorije i astrologije. Glavna porodica je naziva ABRAXAS što je svakako inklinacija na astrologiju planete Zemlje. U Završnoj špici se postavlja gomila DNK koncepture o beskonačnosti kroz određene znakove zodijaka.

Kada neko koristi astrološki princip ADEKVATNo, to je za mene plus, ali kada ga vidim recimo u Supernatural seriji (obrnuti Jupiter koji zadržava demone) ili u Harry Potter-u random nabacano, onda znam da je to tu da prikaže k'o bajagi okultizam :roll: tako da mi tu automatski opada interesovanje jer je to isto kao da staviš vešticu, kostura, crnu mačku i mumiju i da kažeš da je to Halloween koncept za horror film. :roll:

Jednostavno rečeno, nekada su filmovi više od onoga što se čini na prvi pogled i postoje sub. poruke koje su evidentne ljudima koji umeju da ih pročitaju, odnosno pronađu. Isto kao u Bibliji koja je prepuna astroloških simbola i onda ljudi vide dvanaest Izraelskih plemena isključivo kao istorijske norme geografskog položaja ili odrednice :roll:

I tako... ja sam zadovoljan filmom. Lagano ali sigurno se budi svest.

Ovo je dobar blog, tu se malo razmatra o koncepturi Jupitera iza smisla filma.
http://sitsshow.blogspot.com/2015/02/abraxas-mythos-in-jupiter-ascending.html

Poslednja izmena:
PA jos bolje ako te boli neka svar :D Onda nema razsloga da se sekiras i da nam pricas sta te nervira,jer ako te bili neka stvar,onda si valjda i ravnodusna.

Ma kakvo ujedanje,ja ovo kao ubijenje vremena dozivljavam,nista vise od toga,nekad mne stvarno iznervira kako neko moze da bude glup,ali sustinski mi bude vise zao osobe,pa kroz svoj agresivan pristup hocu da joj pomognem,znas kako to Saturn vec radi,prema nekim ljudima moras biti arogantan,da bi nesto naucili,a Saturn je odgovoran,stalo mu je da druge gura naprijed,a oni to dozivljavaju kao nesto negativno,ne kontaju koliko im je to od koristi :D

PA volim i ja da se smijem,vecina ljudi uziva u mome drustvu(neskromno da to pricam ovdje,ali je istina),i ako ti je do smijanja i zabave pa bjezi odavde,vidis da se ovdje pise o nekim teskim temama :D

Kakav sex sa grdobinama,de malo to podrobije :D
pričam šta mi se priča Saturne u Lavu:)
mož misliti kakve ja priče imam o sexu sa Lilit u Škorpionu i Venerom u Prvoj...:zper:trigoniranoj od Plutona i Urana i egzaktno sekstiliranoj od Neptuna i Lilith
a još nemam malograđansko patrijarhalni odnos, čitaj tabu o tome
ali nisam ni toliki egzibicionista da to potenciram
Ajd malo o Marsu
Ridli Skot (Strelac) je divno iskoristio Mars za casting
Hoakin:zbalavi: - ŠKORPIJA - uloga ko stvorena za njega
dhpqc-1.gif

i Rasel Ovan :zbalavi:
phpQ59Svb-1.jpeg

Izgeda si u većini :lol:
samo agatha & ja delujemo zainteresovano :lol::think:
Nego, to za pisanje, pa piši, nije zabranjeno, ne mora baš uvek da bude da se ljudi raspišu samo kada je neki virt fajt među korisnicima, ali koliko vidim tada svi imaju inspiracije da pišu, dok nema svađe-svi su u kontemplaciji, meditaciji, ko zna gde...Tužno :cool:

hehe, izgleda...:p

pa ja i pishem, nevezano za to ima li ovde koga il ne...

pričam šta mi se priča Saturne u Lavu:)
mož misliti kakve ja priče imam o sexu sa Lilit u Škorpionu i Venerom u Prvoj...:zper:trigoniranoj od Plutona i Urana i egzaktno sekstiliranoj od Neptuna i Lilith
a još nemam malograđansko patrijarhalni odnos, čitaj tabu o tome
ali nisam ni toliki egzibicionista da to potenciram
Ajd malo o Marsu
Ridli Skot (Strelac) je divno iskoristio Mars za casting
Hoakin:zbalavi: - ŠKORPIJA - uloga ko stvorena za njega
dhpqc-1.gif

]

Realno , ovde je njegova škorpionska pomračenost došla ko kec na desetku :D Imam druga liči na njega , igrom slučaja isto škorpija :D

Potpuno se slažem sa tobom, ne prihvatanje tuđeg mišljenja doživljavam kao neku vrstu rasizma jer upravo se rasizam i temelji na neprihvatanju različitosti i nije mi jasna potreba da se lepa atmosfera ruši nekim besmislenim prepucavanjima :roll:
čar ''pobede'' jer je mnogima ona lepša od lepe atmosfere
jeste rasizam, a i rasizam je samo refleksija onog sindroma stada - ko štrči -treba ga skratiti za glavu

- - - - - - - - - -

Realno , ovde je njegova škorpionska pomračenost došla ko kec na desetku :D Imam druga liči na njega , igrom slučaja isto škorpija :D
ih ihihihihihi
pozdravi ga :zcepanje:

I astroloski se sama simbolika Filma prozima kroz "prirodu" Neptuna(12 kuce),koji i jeste simbol za fantataziju,halucinaciju,bajku,obmanu,malglu,lazi itd,i sama svijet "Sunce" nema nikakve veze sa Filmom,nas Um (Merkur) moze imati koristi za nasu svijest (Sunce),samo ako je ono sto smo spoznali na realan nacin primjenjivo u praksi,u stvarnom zivotu.

Ne mogu ja da se nalozim na film "RAmbo" i da se samim gledanjem tog filma nafuram da cu moci sutra da pobijem sam citav garninzon vojnika,jer sam ja stvarna licnost,koja realno nije u mogucnosti to da uradi,ja zapravo nisam cak ni Silvester Stalone,pa tako ni te neprimjenjive apstraktne teme ne mogu mnogo da nam koriste u zivotu,osim sto mogu da nam donesu par sati zabave i imaginarnih lutanja po oblacima,sto je svakako gubljenje vremena.Primjeticemo i da medju astrolozima imamo najvise astrologa sa jakim Neptunom u karti,najvise Riba,sto potvrdjuje cinjenica,da mnogo vise teoretski i imaginacijom, pricaju o samoj sustini astrologije,koju ne mogu bas na praktican nacin u tolikoj mjeri da dokazua,li vecina ih pise maratonske textove a u njima zapravo nista ne kazu :D
PAramahansa Jogananda flozof i duhovni lider za film kaze

http://hr.wikipedia.org/wiki/Paramahansa_Jogananda

"Ne bismo smjeli da uzimamo tematiku ni jednog filma za ozbiljno. Bez obzira na to koji se film prikazuje, ne bismo smjeli da dopustimo da nam uznemiri um. Recimo zato: “To je dobar ili los film. Mnogo toga učim iz ovog iskustva.” Ako možete da se sa takvim stavom suočite sa životom, vidjećete kako svjetlo beskonačnog blaženstva pleše kroz sva vaša životna iskustva.”

PA Skorpije i Ovnovi mogu da glume diktatore i Vodje samo u Filmu,to im jedino preostaje :D(Crowe ko da je lik sa Durmitora :D)

- - - - - - - - - -

jeste denise, ja kao blizanac mogu da kazem da uzivam dok se drugi svadjaju poshto se onda konachno neshto pishe...:mrgreen:

PA ja vise volim da se ne pise,nego da se pisu gluposti :D

- - - - - - - - - -

Mi JArcevi smo vitezovi u stvarnom zivotu,ne u bajkama :D

e bre Denise, stvarno si smorio sa tim Jarčevima
uvidi to,umesto da drugima soliš pamet
ovo je iz najbolje namere, do ekstrema i groteske si već došao sa veličanjem svog znaka u SVAKOM postu
budi malo objektivan
mnogo voliš da se prepucavaš i kritikuješ
kad budeš hteo da se zezaš vidimo se
odo ja...:metla:

na krsti-horoskop za jarca:
Morate se prilagoditi ili odustati - treće varijante nema. Pošto dobro razmislite o krajnjem ishodu kolebanja, pokušajte da emocije izbacite iz igre. Treba raditi ono što će doneti napredak, što znači da se do cilja ne dolazi lako. Trenutni događaji potvrđuju ovo pravilo. Okolina vas doživljava kao naporne. Smirite se!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back