denis33
Primećen član
- Poruka
- 994
haha, na samopouzdanju ti ne fali, shto jes, jes, a koliko je opravdano je vec druga tema...![]()
KAko covjek moze da ima samopouzdanje tek tako,pa valjda mora da ga opravda ako nista pred samim sobom,na neki nacin
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
haha, na samopouzdanju ti ne fali, shto jes, jes, a koliko je opravdano je vec druga tema...![]()
KAko covjek moze da ima samopouzdanje tek tako,pa valjda mora da ga opravda ako nista pred samim sobom,na neki nacin![]()

moze da se samoubedi ili nabedi...![]()

Pa ja ne dozvoljavam ni da me drugi,a ni da sam sebe "nabedjujem",bez jasnih provjerenih dokaza i cinjenica
Neki dan malo razgovarao sa astrologom Igorom Pavlukovicem,covjek se bavi astronomijom,fizikom,astrologijom,pa se slozi sa mnom da samo budale u astrologiji traze egzaktnost![]()

lav ili jarac?![]()

jesi li mu usput objasnio da ti iz astrologije uzimash samo ono shto ti odgovara...
- - - - - - - - - -
jarac nela, jarac...![]()
lav ili jarac?![]()
Nisam imao potrebu,sam mi je rekao da Saturn,tj JArac zaduzen za kristalizaciju,i da uzima i priznaje samo ono sto je potrebno da bi se neka stvar na praktican nacin mogla objasniti i dokazati
Jesam JArac,sa SAturnom i Mjesecom u LAvu![]()
Postaje![]()

jes sjebano...slicno meni to.... jarac i lav za neke stvari....barem po pitanju samopouzdanja iliti tvrdoglavosti

dolazi do ukrshtanja astroloshkih macheva tako da mi je bash drago da pishe...
- - - - - - - - - -
JA ne koristim astroloski mac,nego intelektualni,ja se bavim dokazima,on lazima,ja realnom pricom,on bajkom.
Njega i mene ako hoces da uopredis,to ti je isto da usporedjujes u Kosarci Lebrona JAmesa (Jarca),i njega "the King" zovu,i nekog igraca iz 3 Albanske lige
![]()

izvini druze ali ja ne mislim da poznavanje planeta i njihovog polozaja u kucama ima neke veze sa intelektom...![]()
izvini druze ali ja ne mislim da poznavanje planeta i njihovog polozaja u kucama ima neke veze sa intelektom...![]()

Znaš Helena, svi mi koji ne razmišljamo na isti način kao ultimativni znalac, mi razmišljamo pogrešno.... u tome je stvar, kako nisi znala za tu caku![]()

zasto covek mora da hvata stranu????
ja proglasavam neutralnost![]()
Nek si ti meni živ i zdrav sarkazam nam itekao ide od ruke čak šta više ograničiću se na sebe ne bih da generalizujem kao neki ljudi, ne mogu sad da se setim koji beše
A to da ne teraš druge ljude da misle ko ti, ne znam dal si primetio da upravo to radiš ili samo uživaš da soliš pamet ljudima![]()
JA ne koristim astroloski mac,nego intelektualni,ja se bavim dokazima,on lazima,ja realnom pricom,on bajkom.
Njega i mene ako hoces da uopredis,to ti je isto da usporedjujes u Kosarci Lebrona JAmesa (Jarca),i njega "the King" zovu,i nekog igraca iz 3 Albanske lige
![]()