ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ja ne dozvoljavam ni da me drugi,a ni da sam sebe "nabedjujem",bez jasnih provjerenih dokaza i cinjenica :D

Neki dan malo razgovarao sa astrologom Igorom Pavlukovicem,covjek se bavi astronomijom,fizikom,astrologijom,pa se slozi sa mnom da samo budale u astrologiji traze egzaktnost ;)

jesi li mu usput objasnio da ti iz astrologije uzimash samo ono shto ti odgovara...:lol::p

- - - - - - - - - -

jarac nela, jarac...:p

jesi li mu usput objasnio da ti iz astrologije uzimash samo ono shto ti odgovara...:lol::p

- - - - - - - - - -

jarac nela, jarac...:p

Nisam imao potrebu,sam mi je rekao da Saturn,tj JArac zaduzen za kristalizaciju,i da uzima i priznaje samo ono sto je potrebno da bi se neka stvar na praktican nacin mogla objasniti i dokazati :D

Jesam JArac,sa SAturnom i Mjesecom u LAvu :D

Hahaha, pa ovaj pojma nema o astrologiji,pa jedva cekam SA na Acu,da me procisti,i da krenem u nove pobjede.KAd mi dodje na Ac taman ce da napravi 120 na SA i Mo u LAvu,pa tek tada ocekujem najbolje.
Imam 3 druga sa Acom u Sco,kojima kada je bio na Acu nikada nije bilo bolje u zivotu.
Nego je meni drago da mi jos ne ide Ju na Acu :D

Nisam imao potrebu,sam mi je rekao da Saturn,tj JArac zaduzen za kristalizaciju,i da uzima i priznaje samo ono sto je potrebno da bi se neka stvar na praktican nacin mogla objasniti i dokazati :D

Jesam JArac,sa SAturnom i Mjesecom u LAvu :D

jes sjebano...slicno meni to.... jarac i lav za neke stvari....barem po pitanju samopouzdanja iliti tvrdoglavosti

dolazi do ukrshtanja astroloshkih macheva tako da mi je bash drago da pishe...

- - - - - - - - - -

JA ne koristim astroloski mac,nego intelektualni,ja se bavim dokazima,on lazima,ja realnom pricom,on bajkom.
Njega i mene ako hoces da uopredis,to ti je isto da usporedjujes u Kosarci Lebrona JAmesa (Jarca),i njega "the King" zovu :D,i nekog igraca iz 3 Albanske lige :D

JA ne koristim astroloski mac,nego intelektualni,ja se bavim dokazima,on lazima,ja realnom pricom,on bajkom.
Njega i mene ako hoces da uopredis,to ti je isto da usporedjujes u Kosarci Lebrona JAmesa (Jarca),i njega "the King" zovu :D,i nekog igraca iz 3 Albanske lige :D

izvini druze ali ja ne mislim da poznavanje planeta i njihovog polozaja u kucama ima neke veze sa intelektom...:p

izvini druze ali ja ne mislim da poznavanje planeta i njihovog polozaja u kucama ima neke veze sa intelektom...:p

Ti izgleda ne znas ni sta mislis :D
Nije nego astroloske kuce,i sve ostalo vezano za astro pamtimo zadnjicom,a ne mozgom :D

Svo opste oprazovanje,kako ono sto smo stekli u skoli,tako i ono propratno,do kojeg smo dosli usput,putem Neta,putem druzenja itd, cini nas intelekt.
I neko ko ima siromasan intelekt,je automatski osakacen i na planu izucavanja astrologije,jer samim tim sto slabo poznaje zivot,moci ce da mu lazu sta stignu,i on ce da vjeruje u sve sto cuje ;)

Nisi mi ti neki tipicni Blizanac,sporoKontovski si :D

Znaš Helena, svi mi koji ne razmišljamo na isti način kao ultimativni znalac, mi razmišljamo pogrešno.... u tome je stvar, kako nisi znala za tu caku :lol:

Sarkazam je pod simbolikom odnosa SAturn i Merkur,ne ide vama RAkovima ironija od ruke,nekako to nespretno radite :D

Opet greska,ne pada mi na pamert da tjeram neku Racicu,ili bilo koga(a posebno RAkove),da razmisljaju kao ja,jer ja te ljude u zivo i ne primjecujem,ono zrak su mi ;)

DA Bog da sve Skorpije zavrsavale samo sa Rakovima i Ribama,Jarcevi samo sa Djevicama i Bikovma,vatreni sa vatrenim,zracni sa zracnim,tako bi najbolje bilo. :D

Nek si ti meni živ i zdrav sarkazam nam itekao ide od ruke čak šta više ograničiću se na sebe (da da ti te simbolike tumači kako hoćeš , prepisuj ih kome hoćeš , ali Bog je sarkazam dao svima , neki ga koriste neki ne , to ne zavisi od znaka u kom si rođen) ne bih da generalizujem kao neki ljudi, ne mogu sad da se setim koji beše :whistling:
A to da ne teraš druge ljude da misle ko ti, ne znam dal si primetio da upravo to radiš ili samo uživaš da soliš pamet ljudima jer tako se naziva pojava da neko na sve načine pokušava da ''bombarduje'' tuđe mišljenje sa kojim se ne slaže :roll:

Poslednja izmena:
zasto covek mora da hvata stranu????
ja proglasavam neutralnost :ljutka:

A da nisi VAga u horoskopu? :D

- - - - - - - - - -

Nek si ti meni živ i zdrav sarkazam nam itekao ide od ruke čak šta više ograničiću se na sebe ne bih da generalizujem kao neki ljudi, ne mogu sad da se setim koji beše :whistling:
A to da ne teraš druge ljude da misle ko ti, ne znam dal si primetio da upravo to radiš ili samo uživaš da soliš pamet ljudima :roll:

Rekoh ti, astroloski sta simbolizira sarkazam.

Uzivam da pisem i govorim istinu,pa ako je to grijeh izvinjavam se,jace od mene ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back