ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
taj ne promašuje a? Ćoroskop nikad ne greši...A Venera u Lavu kod Lava?
Screen Shot 2015-04-17 at 1.59.45 AM.png

fine ćeš ti pare da zaradiš sa tim Merkurom u Devici koji ti trigonira Jupiter u Jarcu, a možda i dobiješ neko nasledstvo

Još neko ili je natalna karta i retroaktivna, nasledstvo? Nije loše, može mali stan da se kupi za tu vrednost nasledja. Trenutnu.
A htedoh da dodam ovu fotku od prošle godine za Lava u Veneri...ah..
ZVR_9271.jpg
--- Krstarica je deformise...al dobro...

Prilozi

• ZVR_9273.jpg
    ZVR_9273.jpg
    81,9 KB · Pregleda: 2
Poslednja izmena:
Još neko ili je natalna karta i retroaktivna, nasledstvo? Nije loše, može mali stan da se kupi za tu vrednost nasledja. Trenutnu.
A htedoh da dodam ovu fotku od prošle godine za Lava u Veneri...ah..
pa natal ukazuje na sve što ti se događa od rođenja - reč natal znači rodni ili rođen, tako da si to nasledstvo mogao i kao dete da dobiješ - to ti je Jupiter u VIII, a pošto je u Jarcu možda od babe ili dede

Poslednja izmena:
Није сваштојебство најгора ствар која постоји. Да не елаборирам шире па да падне препознавање.

Крстивоје Курчубић са венером у рибама.

Znači ne govori kada? I nema veze od datuma kad se pravi natalna karta? Fino, i to da saznam. Zvezde...
ima naravno...te datume tokom života može da odredi ozbiljniji i stručniji astrolog od mene...ja ti samo govorim o potencijalima...i možeš ti još neko nasledstvo da dobiješ ali taj aspekt ne znači samo to....Jupiter u VIII je i velika zaštita, a ono što je bitno je da ti sa tim Merkurom u Devici možeš lepo da uvećaš taj novac koji ti po natalu stoji od nasledstva...dapače mislim da ćeš uživati u ekonomskim mozgalicama....

Коме овај пост смета да ми је знати кад је на тему?

Није сваштојебство најгора ствар која постоји. Да не елаборирам шире па да падне препознавање.
Крстивоје Курчубић са венером у рибама.

Значи, све што је налупетано за венеру у рибама је апроксимација. Одговорно тврдим да промискуитет није значајка у овом случају баш као ни претварање или двоструки живот. Пре ће бити да су емоционална слобода и потпуна преданост чулном заносу кост у грлу код оних којима је та слобода омеђена те су неспособни каналисати сопствену емоционалну дисхармонију.

Најбоља другарица из детињства има исто венеру у рибама и сушта је супротност тврдњи које су овде изнете, док је потписник ових редова са својим аскетским животом живи доказ.

Niko nije rekao da je Venera u Ribama promiskuitetna vec da lako zakaci polnu bolest. Zato i navod, takve samo sa kurtonima.

Јел? Онда сам ја слеп, глув и нем.

Презерватив само једном у животу користио јер имам савршену контролу иштрцавања. Ако сумњаш како ми изгледа могу га фоткам па да га проучаваш.

Muski organ ne ide preko Venere. Venera nosi tvoje partnerke, preko nje se ispita ono sto te privlaci kod suprotnog pola i one same.

Ма бре заебавам колега.... ја и аскетизам.... то је посвађано, за добро и згодну жену би пола душе ома дао, ма и целу.... :lol:

Катастрофа ми је натал.. сви бегају што даље...

- - - - - - - - - -

Сунце у Овну
Марс у Близанцима
Месец у Водолији
Венера у Рибама
Сатурн у Шкорпији
Уран у Раку
А Плутонко у Лавићу...

Па ти види са чим се носи свака која хоће да се пичкара :hahaha:

Niko nije rekao da je Venera u Ribama promiskuitetna vec da lako zakaci polnu bolest. Zato i navod, takve samo sa kurtonima.

Ono kao početnik neki rezimiraš...Venera u horoskopu muškarca se samo na devojku odnosu :roll:
Inače, ako imaš iole astrološke širine i dubine posmatranja, zaključio bi da reproduktivni organi imaju veze sa Škorpionom (Mars-Pluton) te ako nešto iz serije 8 napada Veneru, ili je ona u Škorpionu, u 8...dolazi do te priče i to ne 100% da tvrdiš, nego je podložna. Škorpion je sekret,genitalije,a simboliše i venerične bolesti..Npr Ve u Sco u lošem aspektu sa Marsom da je venerične bolesti...
Već i sam problem Venere sa Marsom po prirodi dovodi osobu da ne može da se smiri u nekom odnosu.

- - - - - - - - - -

I da dodam da za polne bolesti posmatramo osim Vener, Mesec, itd...

- - - - - - - - - -

taj ne promašuje a? Ćoroskop nikad ne greši...A Venera u Lavu kod Lava?Pogledajte prilog 350682

Leeelee lepo da je u Lavu, ali pogledaj kvadrat Mars...Mesec -Pluton :sad2:

Poslednja izmena:
Ono kao početnik neki rezimiraš..

Ne rezimiram kao pocetnik nego se tebi ne svidja povezanost polnih bolesti i prljave erotike sa Venerom u Ribama jer ti imas Veneru u Ribama.

Nastavak tvog posta necu da boldujem jer sam i sam rekao sve to sto si napisala, a pisala si navodeci da ja to nisam rekao. Klasican obrazac ponasanja Riba, potreba uvuci druge u haos jer su one same haoticne.

Нисам знао да је Егона рибица. Са њима никад никаки проблем, када досадимо једно другом само их увредим и престану из цуга да говоре са мном, без сцена и глупости које прате сваки однос који пуца. После сконтају па буде е баш си испао знаш већ а теби не остаје ништа друго но да их подсетиш како су романтичне и осетљиве и останемо једно другом у лепом сећању.

Чик то уради например са шкорпијом....:hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back