ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne rezimiram kao pocetnik nego se tebi ne svidja povezanost polnih bolesti i prljave erotike sa Venerom u Ribama jer ti imas Veneru u Ribama.

Nastavak tvog posta necu da boldujem jer sam i sam rekao sve to sto si napisala, a pisala si navodeci da ja to nisam rekao. Klasican obrazac ponasanja Riba, potreba uvuci druge u haos jer su one same haoticne.
Hbg Kamele, ne smatram erotiku prljavom, a ni sex :)
A, nisi ni zanimjiv sagovornik :aha:
ne trigoniramo se :lol:

bas si se utesio

JA ne znam sta znaci rijec "utjeha",ja u svakom porazu vidim novi pocetak,i nove pobjede :D

- - - - - - - - - -

kako sebi zacrtaš tako mora biti, jel... ovde grešiš debelo. muškarci sa jakim marsom ovan/škorpion su pravi mužjaci. tada ne igra ulogu da li su ružni... ionako ne volim lepe. :mrgreen:

Grijesim samo u tvom subjektivnom :D,a ne u objektivnom,a poznato je da ruzne muskarce vole samo nesigurne zene,koje na taj nacin misle da ostvaruju potrebnu dominaciju,ali na zalost po njih desava se nesto sasvim suprotno.
Ovo za muskarce sa MA u Ar i Sco cu ti se samo nasmijati,nego priocitaj ovaj text,zene koja astrologiju poznaje bolje i od mene i od tebe;)

http://sanjaperic.com/2012/11/16/mars-u-jarcu/

MArs u Jarcu je konacna materijalizacija(egzaltiran na Mcu),on sadrzi u sebi svih prethodnih 9 Marsova,sve njihove osobine.Onaj u Vodoliji i Ribama vise trosi energiji na neke apstraktne ciljeve.;)

- - - - - - - - - -

ala ste opkolile denisa...:p

A navikao je Denis,da ga zene opkoljavaju sa svih strana,ipak imam egzaltiran MA u 1 60 egzaltirana Ve u 2,mislim da ne trebam nista vise kazati :D

ne trigoniramo se :lol:

Burgs3.gif

mene bi više brinula konujkcija meseca i plutona u 6...
nego gledaj marsa u sedištu :zaljubljena:... šteta što je loše postavljen.

- - - - - - - - - -

I da dodam da za polne bolesti posmatramo osim Vener, Mesec, itd...

Leeelee lepo da je u Lavu, ali pogledaj kvadrat Mars...Mesec -Pluton :sad2:
Za Lava:
Treba da pazi bubrege, urinarno genitalni trakt, i da se ne ženi zbog statusa jer nikad neće zadovoljiti onog Marsa u Škorpionu.....
Ne zameraj se ženama, mogu čini da ti bace....
Dobra vest je što konj Me Pl može da omogući da nam telo šalje upozorenja, samo ih treba slušati....

Poslednja izmena:
Da li je bolja dobra veštica od zlog čoveka koji npr nije veštac, već neki...šta znam birokrata, koji recimo ima prgavu narav? Šta misliš?

Ако је вештица, зна се који степен доброте у себи носи.
Ако је у бити зао, небитно је да ли је вештац или бирократа.

Крај приче.

Свака астролошкиња :) пре но што изађе на дејта провери шта јој кажу звезде дал ће бидне опаљета па да се спреми како ваља :hahaha:

Baš imaš zanimljiva iskustva...Ili napamet pričaš?

- - - - - - - - - -

Hvala,hvala,ali nisam ni astrolog,jer da bi sebe tako nazivao,morao bih biti ogranicen :D

Ček još jednom da te citiram, ali sad drugačije da odgovorim.
To što si napisao, deluje mi neograničeno...sumanuto.
U čemu se ogleda tvoja neograničenost?

Leeelee lepo da je u Lavu, ali pogledaj kvadrat Mars...Mesec -Pluton :sad2:

Što si tužna zbog moje sudbine? Jupiter u VIII je i velika zaštita?

Za Lava:
Treba da pazi bubrege, urinarno genitalni trakt, i da se ne ženi zbog statusa jer nikad neće zadovoljiti onog Marsa u Škorpionu.....
Ne zameraj se ženama, mogu čini da ti bace....
Dobra vest je što konj Me Pl može da omogući da nam telo šalje upozorenja, samo ih treba slušati....

Mars u Škorpionki?
Ko sme da se zamera ženama? :)
konj ME PI? Misliš na zdravlje, pa šalje da se promenim ali izgleda sudbina je takva da se još uvek nisam promenio. Doduše promene su stalne.

Poslednja izmena:
Baš imaš zanimljiva iskustva...Ili napamet pričaš?

- - - - - - - - - -

Ček još jednom da te citiram, ali sad drugačije da odgovorim.
To što si napisao, deluje mi neograničeno...sumanuto.
U čemu se ogleda tvoja neograničenost?

PA samim tim sto me to pitas,mislim da bih morao uloziti Sizifovske napore da ti to objasnim.

PA svi oni koji astrologiju dozivljavaju fixno i nepriomjenjivo,egzaktno,i koji mehanicki bez ikakvih sumnji upijaju sve ono sto citaju u vezi ove pseudonauke,su vise nego ograniceni.NAzalost je mnogo onih koji sebe nazivaju astrolozima,upravo medju takvima,i ja im ce cesto neizmjerno valjam od smijeha :D

Što si tužna zbog moje sudbine? Jupiter u VIII je i velika zaštita?

Mars u Škorpionki?
Ko sme da se zamera ženama? :)
konj ME PI? Misliš na zdravlje, pa šalje da se promenim ali izgleda sudbina je takva da se još uvek nisam promenio. Doduše promene su stalne.

Još si mlad, a pošto 6. polje nije samo zdravlje, već i zarada, i sve što ide uz simboliku Device, ta nezgodna konjukcija može i na druge stvari da se odrazi,a ti imaš koliko se sećam 4 planete od kojih su tri malefici,to jest "zle" planete. Nadam se da će te promene doći spontano, no kako si Lav - fiksni znak, izgleda da će nešto morati da te pogura, vas Lavove dobro znam, okružena sam sa čak 4!!! No imate i jaku volju, što umnogome olakšava stvar. Ono što sam još primetila u tvom Natalu su i konflikti između razlićitih htenja u tvojoj prirodi kao i sukob sa autoritetima.
Al pošto si Pacov u kineskom, uvek ideš napred, i ustaješ posle svakog pada....

PA samim tim sto me to pitas,mislim da bih morao uloziti Sizifovske napore da ti to objasnim.

PA svi oni koji astrologiju dozivljavaju fixno i nepriomjenjivo,egzaktno,i koji mehanicki bez ikakvih sumnji upijaju sve ono sto citaju u vezi ove pseudonauke,su vise nego ograniceni.NAzalost je mnogo onih koji sebe nazivaju astrolozima,upravo medju takvima,i ja im ce cesto neizmjerno valjam od smijeha :D

U svakoj branši ima različitih ljudi, ograničeno je upravo poimanje ljudi na osnovu zanimanja. Recimo, kaže Kurta kako su svi lekari carevi korupcije, kako su svi taksisti lopovi, slikari alkosi...svi glumci lepi ljudi, itd...Totalni paradoks iliti ograničeno razmišljanje.
Inače, nauka je širok pojam, kao živ organizam, nije ni nauka nepromenljiva, inače ne bi napredovala do novih saznanja. Npr psihologija kao nauka kroz vreme se menjala, tako da se to ne odnosi samo na prirodne nauke.
Kao pojedinci, jesmo determinisani nekim stvarima, ali nikada ne bih tvrdila da čovek nepromenljiv. Ne koristi svako isto u praktičnom životu svoj kvadrat, neko radi na sebi, neko se uljuljka u okolnosti ma koliko loše bile (bez obzira verovao u astrologiju ili ne).

U svakoj branši ima različitih ljudi, ograničeno je upravo poimanje ljudi na osnovu zanimanja. Recimo, kaže Kurta kako su svi lekari carevi korupcije, kako su svi taksisti lopovi, slikari alkosi...svi glumci lepi ljudi, itd...Totalni paradoks iliti ograničeno razmišljanje.
Inače, nauka je širok pojam, kao živ organizam, nije ni nauka nepromenljiva, inače ne bi napredovala do novih saznanja. Npr psihologija kao nauka kroz vreme se menjala, tako da se to ne odnosi samo na prirodne nauke.
Kao pojednci, jesmo determinisani nekim stvarima, ali nikada ne bih tvrdila da čovek nepromenljiv. Ne koristi svako isto u praktičnom životu svoj kvadrat, neko radi na sebi, neko se uljuljka u okolnosti ma koliko loše bile (bez obzira verovao u astrologiju ili ne).

Baš tako!

Jedan simpatičan primer za Lava- sin mog brata Lava, takođe mali Lav, sa godinu i po dana stane pred ogledalo i ljubi svoj odraz!!!
Meni je ta narcisoidnost šarmantna, i matori Lavovi ljube ogledalo i to gledam svaki dan

Poslednja izmena:
Dobro je barem nije počeo da brije ogledalo :D Pročitao nedavno sličan vic...

Ah, priča priča...Pacov sam.

Pa koga ćeš da voliš ako ne sebe? Mada nisam narcisoidan. Konfliktan sam Lav. Piši.

Kao pojedinci, jesmo determinisani nekim stvarima, ali nikada ne bih tvrdila da čovek nepromenljiv. Ne koristi svako isto u praktičnom životu svoj kvadrat, neko radi na sebi, neko se uljuljka u okolnosti ma koliko loše bile (bez obzira verovao u astrologiju ili ne).
Isključivost odnosno generalizacija nečeg tj ograničenost. Igra značenja, kao poente postizanja iskazanim rečima. Ko je dokazao značenja iz astrologije?

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back