tarantula88
Obećava
- Poruka
- 97
kako otud znam? ..
merkur ti je vladar, polozen u prvo, dupla deva, u kvadraturi transcedentima, pravi opoziciju marsu u sedmom... bre, tarantula![]()
hahahahahaahha

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako otud znam? ..
merkur ti je vladar, polozen u prvo, dupla deva, u kvadraturi transcedentima, pravi opoziciju marsu u sedmom... bre, tarantula![]()
Mada kada bi bio dobar i pogledao moj natal i video da mi je Jupiter u 9oj kuci i da mi je tu fortuna, rekao bi mi da palim u inostranstvoAl posto si neko tvrdoglavo cudo (rekla bih ovan)
, nema od savetovanja nista
![]()
za procenu karaktera određenih egona ne treba čart...![]()
Čart treba da je legitimacija umesto lične karte.
joj, kamael, podseti me da ti se nikada ne zamerim...
mada ja nesam plašljiva devica.![]()
Kada radim analizu nečijeg čarta, prvo procenim psihološki profil i nađem sebe u tom čartu, da vidim koliko je ta osoba u stanju da čuje i na koji način, i jesam li astrolog za nju. Svi imamo sopstvene pristupe.horoskop nije sarena laza i prica o cveticima... svaka osoba ima i dobre i lose stvari koje pokazuje karta
tumacenje uvek pocinjem od loseg jer to ostavlja pecat i stvar treba resavati ukoliko je osoba voljna
da ljudi ne pomisle da imam nesto protiv njh treba da znaju da astro ne svodi samo na tri pitanja, posao, ljubav, zdravlje vec i na one stvari koje su dovele do takve situacije povoljne ili nepovoljne
kad im se kaze pocnu da se ljute...
sasvim normalno..da ce se ljutiti...isto kao kad odes kod lekara pa ti on kaze:" nema ti leka....idi kuci!"...moze se to... i mora uraditi drugacije.
nada poslednja umire,zar ne?
Nisam se zezala za onu gore poruku.
Angel, meni je kao prvo bilo cudno i smesno da me neko napadne odjednom tako iz cista mira, bez ikakvog povoda te naziva pogrdnim imenima, sve zbog bezazlenog pitanja i malo salema nemoj se ispricavam taranturla. Neke osobe nemaju obraza pa samo znaju napadat,. Ignoriraj takve osobe kao sto sam i ja uradila. Ti budi kako volis, a oni kojima ne odgovaras ne trebaju te uzimat u obzir, a ti budi kako hoces
Angel, meni je kao prvo bilo cudno i smesno da me neko napadne odjednom tako iz cista mira, bez ikakvog povoda te naziva pogrdnim imenima, sve zbog bezazlenog pitanja i malo sale![]()
![]()
prvenstveno mi je cudno, jer nisam svadjalacki nastrojena niti se i s kim svadjam u zivotu ni na forumima
no dobro, ako je nekome lakse da tako izleci svoje frustracije, samo napred..meni ne smeta, jer komentarisanje po forumima nikad nisam shvatala licno...
))) CCC, ZAMISLI BESTIDNICA OKACILA NATAL NA TEMU ASTROCAFFE I ZAMOLILA ZA PAR TUMACENJA! CCC, KAKVA INDIJANKA, SACUVAJ ME BOZE!!! xaxaxaxaxxa
![]()
![]()
![]()