ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako nekog ne mrzi da mi pogleda tranzite - kakve su mi šanse da položim ispit 1. septembra? Pismeno je...Ako treba postavljam kartu.

Po tranzitima nista specijalno taj dan, merkur ti dolazi na osu polja 11, a vlada tim poljem, sunce isto prolazi poljem 11 i to je dobro. Problem pravi tranzitni saturn, kvadrira veneru vec neko vreme polozenu u deveto.

Videcemo sta ce prevagnuti :)

295481-idx090501_ctrf04.jpg

285303-idx090501_ctrf03.jpg

309730-idx090501_ctrf05.jpg

301894-idx090501_ctrf06.jpg

ehh... kad bi mene pogledala ela pamela

images
images

Da, nemate sreće, ovaj pdf uređuju guske u magli.
Kome smeta, nek se prijavi za moderatora i preuzme kormilo.

Kamael, pošalji mi na pp obrazloženje zašto je ono reklama pa ću obrisati, nije problem.

8.9.2012.
Optimista ste i ne dozvoljavate da vas bilo ko pokoleba a ima takvih, naročito Škorpija ili bi neki drugi Ovan mogao postati opasan rival. Ipak, ne napušta vas entuzijazam, naročito u radu sa Blizancima i Lavovima koji znaju šta hoće. Dobijate poziv iz inostranstva.

:think:

p.s.poziv dobio jutros iz la...za dalje cemo da vidnemo

sve lepse od lepseg za danas.... :evil:

You may feel a little like a fish out of water today, trying to fit in somewhere you don't belong. You need not put yourself through this in order to get the attention of someone special. There are other ways that are not so extreme. Perhaps writing a romantic card, or a letter describing your feelings would be a better way to start. Put on your writing hat.

sve trcim :rotf:

Ja sam dupla devica, sto ce reci da je Merkur moja planeta. Medjutim gledajuci laicki moj natal, Merkur je uzasno lose postavljen. U kvadratu sa Uranom, kvadratu sa Saturnom, kvadratu sa Neptunom, u opoziciji sa Marsom..sve gore od goreg, jedino je u trigonu sa Jupiterom :///Sta to znaci uopste, pretpostavljam da ima neke veze sa komunikacijom? Primetila sam da imam problem kada treba nesto da kazem a sve su oci uprte u mene, obuzme me uzasna trema, jezik mi se zaveze, al ja to nekako prikrijem i izvucem se :P

ima neceg...ova jasmina ume da najusi... jedna lavica oce da me vidi..da ne verujem :rotf:

a i ovo ispod sa horoscope.coma ima smisla ako se odnosi na forum gde se danas osecam bas ko trinaesto prase dok mnogi klonovi pokusavaju jos dublje da mi usade tu misao al' im nesto ne polazi za rukom :lol:

presto sam da pisem ljubavna pisma jer ljubav ne postoji... postoji samo znoj i strast.

Kamael, položio sam ispit i još sam zabo osmicu! :D Kako se to uklapa sa aspektima na nebu? :)

cestitam, sledeci put da bude desetka :)

znao sam da ces poloziti, dok si spremao stavio sam u kafe simbol sunca ispod tvog posta, obrisao sam sutradan

ceka te lep period, saturn izlazi iz kvadrature veneri, dosta opustenije ces dozivljavati sve stvari vezane za faks :zurka:

E pa hvala! Taman mi fali još malo da ga završim. Inače, ne znam da li ovo ima veze sa uspehom na ispitu ali da spomenem - od avgusta se bavim tehnikama Silva kontrole uma i jedan od projekata u tehnici mi je bio da položim ovaj ispit ( i to sa sedmicom, a prebacio sam ).

A za ispit trebaju, a za zaposljavanje ne trebaju? :D po meni za posao treba imati dosta vise srece, biti na pravom mestu pravo vreme. A aktiviranje u trazenju je neophodan, ali ne i uvek dovoljan uslov. Nije isto naci posao posle pola godine i posle 2 godine :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back