ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da si na pogresnom putu za tumacenje.No,ne uzimam za zlo.Mozda to tebe inspirise!

Nije pogresno tumacenje, astrologija pruza informacije koje ni sama osoba ne zna. Kada pominjes tudje karaktere i dajes im negativne konotacije ocekuj da ces dobiti isto. U ovom slucaju mozes samo da izgubis jer ne znas nista a o tebi se sve zna, cak i one stvari koje ti ne poznajes.

O tom haosu u tvom zivotu i sta cinis da dodjes do novca, a sto si nasledila od babe nije umesno pricati.

Ne 180 Ju, a Neptun polozen u polje seksualnosti, Jupiter u najgorem polju, polju 12 na stepenu 26 (sitno). Venera u skorpionskom kvadrat Uran.

Sunce na osi polje 8 koje je takodje polje seksualnosti a kvadrira Urana u polju 5, polju novca i seksa, a simbolika Urana poznata je svima. Nasla si pogresnu osobu za diskusiju, a i iz svake rasprave moras izaci kao luzer zbog marsa u prvom koji daje zivcanost i trazi kavgu, ali je u raku, potopljen, u raskoraku merkuru, praveci kvadraturu mesecu.

Izlaz iz zivotnog haosa u kojem obitavas trazis preko venere polozene u vodoliju, intuitivno osecas da astrologija moze pruziti uvid, ali Ve 90 Ur ocekivati je pucanje. I da je naucis, a to ti nece biti omoguceno, pokusavala bi da unovcis znanje Ve 8 90 Ur, So 10 Aq vl. 2 osa polja 8.

thumbnail.aspx

Nije pogresno tumacenje, astrologija pruza informacije koje ni sama osoba ne zna. Kada pominjes tudje karaktere i dajes im negativne konotacije ocekuj da ces dobiti isto. U ovom slucaju mozes samo da izgubis jer ne znas nista a o tebi se sve zna, cak i one stvari koje ti ne poznajes.

O tom haosu u tvom zivotu i sta cinis da dodjes do novca, a sto si nasledila od babe nije umesno pricati.

Ne 180 Ju, a Neptun polozen u polje seksualnosti, Jupiter u najgorem polju, polju 12 na stepenu 26 (sitno). Venera u skorpionskom kvadrat Uran.

Sunce na osi polje 8 koje je takodje polje seksualnosti a kvadrira Urana u polju 5, polju novca i seksa, a simbolika Urana poznata je svima. Nasla si pogresnu osobu za diskusiju, a i iz svake rasprave moras izaci kao luzer zbog marsa u prvom koji daje zivcanost i trazi kavgu, ali je u raku, potopljen, u raskoraku merkuru, praveci kvadraturu mesecu.

Izlaz iz zivotnog haosa u kojem obitavas trazis preko venere polozene u vodoliju, intuitivno osecas da astrologija moze pruziti uvid, ali Ve 90 Ur ocekivati je pucanje. I da je naucis, a to ti nece biti omoguceno, pokusavala bi da unovcis znanje Ve 8 90 Ur, So 10 Aq vl. 2 osa polja 8.

thumbnail.aspx

Ovako,ja nisam pominjala tudje karaktere vec si sam ti poceo to da radis!!!
Nisan sa tvoje strane!!!Ispaljene granate,kako sam se uclanila na forum!Ni jednom prilikom nisam zelela da te uvredim a ni dalje to ne zelim.Moje namere su jako jasne,a to je da naucim nesto!
To Sunce na osi 8 polja,to je moj TATA!!!!!U KVADRATU SA URANOM,poginuo u saobracajnoj nezgodi!!!!!
Ve 90 uran...to govori da sam ulazili u veze ne razmisljauci,na bum isto tako i prekidala.Ne samo veze,vec i prijateljstva!!!Neocekivano!Zato sam i napisala da je Uran nosio ogromne promene u mom zivotu!Posebno kada dokaci ne natalnu planetu!
Moje znanje astrologije je jako mizernoo!!!!
I ne pokusavam da se takmicim ni sa kim!!!
To kakav je moj Mars,dobro znam;)
A taj haos da dodjem do NOVCA sam objasnjavala skoro.Novac i posao je uvek meni dolazio.Prosperirala kada sam imala jako prelomne trenutke.

Poslednja izmena:
ako je netko doista toliko zaposlen sa tim toboze pitanjima drugih forumasa onda treba javno reci da nema vremena. Ako osoba dodje i upita nesto zasto se osjecat da je duznost da mora objasnit nekom neko pitanje kome zapravo uopce nema smisla. Znaci ako vas ziviciraju pitanja pocetnika ne trebate ih odgovarat ignorirajte ih, nego da im dajete do znanja kako smetaju i nisu dobro dosli ovde.

To Sunce na osi 8 polja,to je moj TATA!!!!!U KVADRATU SA URANOM,poginuo u saobracajnoj nezgodi!!!!!
Мислим да је Сунце у изгону са владаром (Sa) у изгону довољна индикација да нешто са свим у симболици So није најбоље.

Узгред, та Венера је спаљена, хороскоп може да се посматра као да је готово нема.

neces nauciti, nemas predispoziciju za astrologiju... jupiter u polju 12 daje sklonost mistici i tajnim znanjima, kako je lep sa mesecom u vagi date su ti druge stvari

astrologiju bi pokusavala iskoristiti i unovciti i bolje sto ti nece biti predato znanje, jer merkur u polju 6 sa takvim aspektima daje stipse i ne bi znanje predala drugima vec bi samo gledala sopstveni interes i kako zaraditi, to dolazi od saturna u polju 2 polju novca... i sve pare bi trosila na kucu

Ve 90 Ur o Ve 8 90 Ur, So 10 Aq vl. 2 osa polja 8, So, Me 90 Mo Pl 180 Ma, polje 6 ( korist)

Мислим да је Сунце у изгону са владаром (Sa) у изгону довољна индикација да нешто са свим у симболици So није најбоље.

Узгред, та Венера је спаљена, хороскоп може да се посматра као да је готово нема.

Sto znaci sta?

Ne zelim da budem astrolog,zelim da naucim nesto.Moja interesovanja su vezana za finansije,racunovodstvo i tu pronalazim sebe!
Meni je Merkur na samj granici Dc i to kazu da govori poslovi dolaze tebi meni veze... vladar 3.e su veze a meni na dsc onaj ko me zaposljava mi je veza
A vidis taj Mesec u vagi u konjuckiji sa mojim Pl..to je moja mama i njena bolest!!!!I kada je Uran stao na konjukciju Ve i So u solaru ona je preminula!!!!
A ne volim svoj Mesec u Vagi.ux..Ocu necu,ocu...
Ali imam smisla za estetiku.npr!!!

Poslednja izmena:
Да ли је добро или лоше, треба протумачити. Рецимо, неки људи имају спаљени Сатурн па у карти немају тај елеменат спотицања. Тада се примећује им је субсеквентно слабија дисциплина, а могу имати проблеме са костима те осталим што он симболише. Мач са две оштрице. Ал` венера и меркур су ионако више спаљени и под зрацима него ван њих, па спаљена венера не представља (знатну) разлику од већине. :p

Нисам ти давао тумачење, већ теоријску смерницу. Основица за тај смер је да Сунце својом светлошћу и ван ове планете визуелно засењује објекте који су са тачке посматрача у његовој близини.

Ne znam koliko je to za mene kamen spoticanja.
Citala sam da nije bas taj aspekt povoljna za brak.Partner,je uvek u senci.
A isto tako govori da daje prefinjem umetnicki duh,lep izgled.
;)Ovo drugo mi se vise svidja.Mislim,ima istine u tome!!!

wanjap, mislim da je za izgled zaduzen ascendent i njegovi aspekti, kao i polozaj vladara ascendenta. Plus venera gde je smestena i njeni aspekti sa Asc. :) Ipak je najznacajnije ako imas konjukciju ASC sa nekom planetom. To sam zapravo procitala na blogu astrologa Vesne Keserovic.. :)

ako je netko doista toliko zaposlen sa tim toboze pitanjima drugih forumasa onda treba javno reci da nema vremena. Ako osoba dodje i upita nesto zasto se osjecat da je duznost da mora objasnit nekom neko pitanje kome zapravo uopce nema smisla. Znaci ako vas ziviciraju pitanja pocetnika ne trebate ih odgovarat ignorirajte ih, nego da im dajete do znanja kako smetaju i nisu dobro dosli ovde.

ako misliš na mene, ne živciraju me pitanja početnika. valjda si primetila da na većinu dajem odgovor ako ga znam.
nervira me glupost, bezobrazluk i lenjost.

ko je kome rekao da nije dobrodošao, ili da smeta? :eek:

Ne govorim bas tebi, vec meni se cini kad kazes recimo da imas preca posla da ces reci onima koji eto pitaju ovo ono koji nisu dobro upuceni. Razumijem ja tvoj poen i sve to ima svoje mjesto, no treba se priznat ako je netko drzak( ne mislim na tebe nevjesto) , stvar je tog sto ako si mogla procitat stose pisalo da bas zbog te drskosti, ne lijepo receno da nije uredu postavljena pitanja, da se mnogi korisnici ovog foruma koji su tek dosli osjecaju da smetaju i da smetaju. Procitaj malo postove prije tog, svoje i druge. Ja mogu reci da mene osobno je isto uvrijedio bas taj isti kojeg branis, koji nije imao razloga, no dobro ja mogu ignorirat.

Nije stvar rijeci koje ce se reci, vec 'ton' koji se koristit za korisnike, jer nije samo stvar nekom 'reci' ono sto ga ide, vec je potrebno bit strpljiv sa onima koji ne znaju il ne mogu shvatit il slicno/

Ne govorim bas tebi, vec meni se cini kad kazes recimo da imas preca posla da ces reci onima koji eto pitaju ovo ono koji nisu dobro upuceni. Razumijem ja tvoj poen i sve to ima svoje mjesto, no treba se priznat ako je netko drzak( ne mislim na tebe nevjesto) , stvar je tog sto ako si mogla procitat stose pisalo da bas zbog te drskosti, ne lijepo receno da nije uredu postavljena pitanja, da se mnogi korisnici ovog foruma koji su tek dosli osjecaju da smetaju i da smetaju. Procitaj malo postove prije tog, svoje i druge. Ja mogu reci da mene osobno je isto uvrijedio bas taj isti kojeg branis, koji nije imao razloga, no dobro ja mogu ignorirat.

baš, malo, malo više, in/direktno meni... aman ženo, izrazi se jasno.

i molim te ili me citiraj ili nemoj komentarisati jer mi već po ko zna koji put stavljaš u usta ono što nisam rekla.

pa, nisam baš sigurna da uspevaš ignorirat.

da se ja tebi obratim sa "Indijanko", verujem da bi ti bilo bas drago i prijatno.
ne bi me uvredilo. čak bi mi se možda i svidelo. :)
Овде је битно да обраћање некоме са "Индијанко" није део свакодневног дискурса, као што се нико не назива "Бедуином" или "Бушманом" из чиста мира. Бар ја не чујем то сваки дан у неутралном контексту. Са друге стране, приметио сам да групације деце и младих користе овај израз (Индијанац, Индијанци) превалентно да означе особу или групу људи која нешто не зна како да ради или га ради дилетантски лоше. И да има других интерпретација, моја опсервација је да се ради о пежоративу. Дакле, увредљиво је ако нема активно неувредљив контекст (нпр. да се обраћа правој Индијанци). Можда он није из ових крајева, па му то значи нешто сасвим десето и невероватно позитивно, ал` би након овог објашњења и у том случају дуговао извињење и "нисам ништа лоше мислио". С обзиром на садржај преосталих постова и гажење астролошке етике, тешко је претпоставити да је то случај. :)

nije mi najjasnije isključivost tumačenja sunca kao oca, meseca kao majke. znam simboliku. ali ako se radi o mom natalu, ne mogu svetla, od kojih sam jedno JA odrađivati sudbinu oca.
povezujem poneki aspekt iz natala, ali postoje tu stvari kojima nema ni nagoveštaja, a tiče se oba roditelja.
sem onoga što su mi ostavili u amanet. :mrgreen:

Poslednja izmena od moderatora:
Овде је битно да обраћање некоме са "Индијанко" није део свакодневног дискурса, као што се нико не назива "Бедуином" или "Бушманом" из чиста мира. Бар ја не чујем то сваки дан у неутралном контексту. Са друге стране, приметио сам да групације деце и младих користе овај израз (Индијанац, Индијанци) превалентно да означе особу или групу људи која нешто не зна како да ради или га ради дилетантски лоше. И да има других интерпретација, моја опсервација је да се ради о пежоративу. Дакле, увредљиво је ако нема активно неувредљив контекст (нпр. да се обраћа правој Индијанци). Можда он није из ових крајева, па му то значи нешто сасвим десето и невероватно позитивно, ал` би након овог објашњења и у том случају дуговао извињење и "нисам ништа лоше мислио". С обзиром на садржај преосталих постова и гажење астролошке етике, тешко је претпоставити да је то случај. :)

rekoh da mene ne bi uvredilo.
indijanac-upadač... kako god, opet me ne bi uvredilo.

ma ok nevjesto samo ti brani sto te srce hoce :) al ja cu reci da ostrina rijeci nije potrebna, ako nesto nije kako treba il se nemoze objasnit il reci, onda bolje ne reci nesto, neg govorit bedastoce... ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back