ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zaboravila sam da ti imaš moj natal... :lol:
Много је лакше размењивати мишљења када су подаци доступни, зар не? :lol: Да нисам имао твоју карту, то би опет бацило сенку на све што ти написа, па би се око тога вртела расправа. ;)

После овога свакако увек приложи карту, да видимо о чему ти то... иначе ћу те увек подсећати на овај фејл (енгл. fail) од топик-хајџека (од енгл. topic hijacking)

opet, moralo je da me potkači. iako nije u istom znaku u konjukciji sa uranom, sama tranzitna konjukcija je trebalo da me odradi. a viš, nije... :lol:
Јок, по мени је опозиција преширока за јупитер, а остале две планете су ван знака у којима "раде" аспекти. Овде имамо два исказа:

1) Некога Sa0Ma није ни поткачио, па му се ништа није ни десило
2) Некога је Sa0Ma поткачио, али му се ништа није десило

Мени 1) изгледа мнооого логичније од 2).

orbisi su se kretali oko 7, 8... pogledaj malo bolje, znači opzicija, odnosno kvadrat na saturn i jupiter.
Ако ти је 2) логичније од 1). онда не бих рекао да си у позицији да некоме говориш да нешто "погледа мало боље". :lol:

jedina bitna stvar je što sam dala otkaz, to jwe bilo oko 15-og... bez nekih trzavica.
И мени је ступио на снагу један отказ. Толико позитивна ствар ми се није скоро десила. :lol:

znači ništa mi se nije desilo, a da nije bilo mojom voljom. i malo veći priliv novca. dobro, možda i malo više sexa u tom periodu...
Ваљда и ово повезујеш са транзитним Sa0Ma, :lol: или си зашла у дигресију јер си исцрпела главну тему. :lol:

dalje... moj kometar se nije odnosio na tebe i tvoju konstataciju. ne diži dva prsta dok te ne prozovem.
А, ти би то желела да неко диже прсте. :lol: Кад се дебело дошколујеш, можда можеш да се надаш испуњењу твоје фантазије о дизању прстију, ал` чак ни тада мојих прстију. :lol:

До тада, аргументе у руке, а мани се дечијих поштапалица. Дотакао сам се испод и теме зашто нико и нико нема потребу да чека твој знак да би нешто коментарисао. (безобразлука ... :lol: )

sada ovo što ću reći možda neće prijati moderatorki, ali ti si kriv... :lol:
Хоћеш да кажеш да за своја (зло)дела ниси одоговрна? :lol: Пунолетна си и то те за њих чини одговорним, дакле, дечије форице "ти си крив (јер ја нисам издржала!)" остави за неке присније људе. Овде свакако та врста некултуре није добродошла. Упристоји се.

konkretno ona insistira na svakoj temi, naročito onima gde je umeša saturn kako se loše oseća, kako joj je teško i slično... :roll: pa je malo počelo da mi ide na živce.
Видим да ти свашта иде на живце, па измишљаш да те је поткачио Sa0Ma, како би могла да се на овакав начин празниш. Управо си дала мотив из којег флејмујеш тему.

ova priča je postala nakon njenog komentara jedna u nizu sličnih... samo kukanje.
Такође сасвим нормалне астролошке опсервације називаш кукањем. Ја мислим да је то веома некултурно и да нипошто не чини да изгледаш више "у праву"... осим можда самој себи.

to što se nekome nešto desilo konkretno je sasvim druga priča. sledeći put kada budem imala primedbu na tvoj post, tebi ću se lično i obratiti, odnosno citirati te, da ne bi više imao ovakvih dilema.
Баш си то лепо замислила, да контролишеш када ћу да ти одговорим на писаније а када не, ха? Није него. Шта год пишеш на јавном форуму, сви то могу да прочитају. Када се дотакнеш нечега што је потекло од мене, ред је да очекујеш да ћеш и од мене добити одговор. Ако је нешто у ономе што си написала нејасно, па изгледа као да пишеш оно што ниси желела да напишеш, то је тотално твоја кривица и нажалост резултат лошег изражавања.

e pa nemoj tako, ja ga ozbiljno shvatam. mada će krajem novembra već krenuti pravim hodom, bar će mi se maknuti sa meseca i venere... meni je ipak suvladar. u toj konjukciji će mi napraviti džumbus, ali kontam i da će već biti krajnje vreme da se neke stvari privedu kraju. :lol:
mada, u jarcu će da bidne 'baš me nešto zabole'... vidiš da ipak vodim računa o znacima.
Транссатурне по мени треба разматрати тек за ствари које имају моног дужи животни век од људи. Нпр. државе. Али и тада су им по мени орбиси из модерне пренапумпани.

У наталним ти ја њи` гледам као овеће фиксне звезде. Само конјункција, са неким орбисом од 1,5°.

dalje... moj kometar se nije odnosio na tebe i tvoju konstataciju. ne diži dva prsta dok te ne prozovem.
sada ovo što ću reći možda neće prijati moderatorki, ali ti si kriv... :lol:
konkretno ona insistira na svakoj temi, naročito onima gde je umeša saturn kako se loše oseća, kako joj je teško i slično... :roll: pa je malo počelo da mi ide na živce.
ova priča je postala nakon njenog komentara jedna u nizu sličnih... samo kukanje.

Ako ti vec moji postovi idu na zivce, ne moras uopste da ih citas i problem je resen, nevesto.

fino, fino..
vidi ovog andjela kako je strasan
angel_6.jpg

predstavljaju misaone forme i entitete nastale molitvom, imaginacijom i vizualizacijom...ljudi su ih stvorili svojom energijom i u tom smislu predstavljaju sene koje su prolazne i promenljive struje astralnog plana (mirokosmos).

vremenom su im dodavane osobine tako da danas skoro svaka religija i sekta ima svoja duhovna bica sa razlicitim epitetima, imenima i osobinama

pravo pitanje bi bilo, A STA JE ONDA ISTINA KAD SU ANDJELI SAMO PRODUKT LJUDSKE MISAONE ENERGIJE?

odgovor na to pitanje moze pruziti svakodevna meditacija od nekoliko godina koja moze pribliziti coveka vidjenju istine koja se naziva (makrosmos) SELF, gde se sve manifestuje kao jedno i ne postoje andjelcici sa srculencima!

organizovane religije su protivnici SELFA negujuci i forsirajuci dualizam. Zato se stalno ubijaju i ginu, ne libeci i same astralne fluide (andjele) iskoriscavajuci ih za razaranje drugih bica. Svete knjige su pune toga. I naravno, protivnici su astrologije.

Saibabo, Saibabo, ebo ti svoje majke carapu ...

dobra noc :)

Ја волим лепе боје и тихе вечери, па понекад ухватим и овако нешто.

У почетку је небо преекспонирано, али после поприма своје боје.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back