ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A da li neko moze da mi kaze kakva je kombinacija skorpija znak a vaga podznak :) ?
Hvala

evo recimo ovo... na bilo kom od stotine astro sajtova može da nađe tumačenje.
ali hoće da joj neko pokloni pažnju, konkretizuje.
sa ovim podacima, to je nemoguće.

sad razmišljam da li da odem gore i kažem joj ovo u formi koja joj neće biti prijatan, ili da joj linkujem neki sajt?
ali ovo drugo nije dozvoljeno, ybg... a ona je suviše lenja da uključi mozak i pronađe bar toliko sama. :)

i još nešto, ili pitaš ozbilno, ili se šališ. ako si se šalila, kako kažeš, ja bih prva pomislila da me zayebavaš. jer za tumačenje je potrebno vreme, zašto bih ga gubila?.

Dobar post, nisam boldovao ceo ali bitna je sustina. I ti i Hetfield ste izgubile vreme izlazeci u susret tarantuli i odgovarale na njena pitanja, a ispostavilo se ona ima nekoliko razicitih natalnih sa drugim aspektima jer pobogu, serveri joj postavljaju drugacije natale.

To vam nije rekla odmah vec pominje tek kasnije u kafeu nakon sto je dobila informaciju da kuburi sa zdravljem i da se vidi uzrok.

Evo, vama izlazi sa ovakvom konstatacijom i postavlja ovakva pitanja a vi odgovarate

Ja sam dupla devica, znaci Merkur je moja planeta, no kad laicki pogledam moj natal, Merkur mi je uzasno lose postavljen. :( U kvadratu sa Uranom, kvadratu sa Saturnom, kvadratu sa Neptunom, u opozitu sa Marsom...uzas : da mi luta koncentracija..Sad ne znam, da li sve ovo uopste ima veze sa ovim planetama, to je neki moj laicki zakljucak, a vi me prosvetlite ako vas ne mrzi :)))

Hetfield girl, hvalaaaa :) :) :) Da, to je odlika devica i sasvim se pronalazim u njoj :D ali su me dodatno zabrinuli ovi losi aspekti Merkura, od 5 aspekata 4 losa, a znas kakve su device panicarke..odmah pomisle da im se radi o glavi :

Da bi nekoliko dana kasnije drugima ovako pisala

Na ovom servisu preko koga sam okacila natal fale neki aspekti, a onaj preko koga inace gledam a to je karta sa astrotheme-a i astrolook-a, tu postoje, ali njega nikako nisam mogla da sacuvam i okacim ovde. Tako da nikome nisam davala pogresne aspekte, vec se jednostavno stvari razlikuju izmedju servisa za potpuno isto vreme i mesto rodjenja, sto mi je skroz bezveze, jer kome onda verovati....

Znaci da uopste ne daje prave podatke... i trazi od vas da joj tumacite aspekte, da bi natal kad je postavila kasnije uopste nema te aspekte... zasto to odmah nije rekla? Na jednoj temi jedno, na drugoj drugo

Me 90 Ne

Obracao sam se adminima i ukazivao na probleme ovde i navodeci sta se tacno desava i odakle dolaze, ako oni nece da preduzimaju mene ne zanima

__________________________________________________________________________________________

Kako osoba sa cistim namerama radi..Ovako: cao nova sam na krstarici, zanima me zasto sam jos uvek nezaposlena i zasto niko nece da me primi u radni odnos... sta da menjam u karakteru da bih privredjivala i uzivala u radu?

Dala bih vam nekoliko bitnih dogadjaja iz zivota pa ako neko moze na osnovu njih da odredi moju natalnu jer razliciti servisi daju drugaciju sliku...

A ne od jednih trazi tumacenje nekolko dana a drugima kasnije govori da ona nema te aspekte

Ja razumem tu potrebu, skoro se i Zlatna Iris tako ponela, nakon davanja podataka i uradjenog horoskopa obraca se na pp dajuci druge podatke jer zaboga, setila se dok se vozila autobusom da je dala pogresne podatke

I gle cuda, kod nje Me o Ne, kod ove Me 90 Ne

:)

buduci astrolozi, ucite i vodite racuna, sa tumacenjem znacete uvek skim imate posla

Ja samo moram slatko da se nasmejem sa ovim da kuburim sa zdravljem. Samo momenat da udahnem vazduh...xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaaxaxax :DDDDD Pa niko te nije pitao za zdravlje, covece Bozji, vec za posao. Ja, hvala Bogu, do sada nisam imala nikakvih problema sa zdravljem, a kada budem imala obraticu se ljudima koji su se za to skolovali min 6 godinu, neces me ti sigurno leciti! :D Kao drugo, ima tema astromedicina, pitala bih njih da me nesto interesuje. :)nego je tvoja namera bila da se "osvetis" pa naravno neces da odgovoris sta pitam, vec izvlacis najgore da uplasis. a pomoci naravno nema jer nisam "korektna". Izvini, Kamel, al brate ponasas se ko dete osnovna skola :) Ovako, da otklonim zabunu oko tih aspekata: Ja licno otvaram svoj natal preko astrolook-a i sa njega citam aspekte. Kada je trebalo ovde da okacim natal pokusala sam sa istog servisa i nije mogla da se attachuje slika, bio je invalid file. Onda sam otisla na sajt astroshop gde imaju horoskopi poznatih i tu ukucala svoje podatke i izasla mi je slika koju sam ovde okacila! Nisam ja pravila servis, pa da znam zasto se razlikuju pojedini aspekti, NITI JE MENI U INTERESU DA MI NEKO TUMACI POGRESNE ASPEKTE, ZAR NE? Sad jos ispadoh neko ko nema preca posla u zivotu, nego da proverava znacenje i pogresnih aspekata pored onih pravih..suludo! :) Djavolja nevesta, ovde je ocigledno pomesan pojam zajebavanja i saljenja. Ja nisam nikoga zajebavala vec sam se u duhovitom maniru obratila Kamaelu, bezazleno i sa puno smajlica, ali on to ocigledno ne prima na isti nacin i ima potrebu da se istrese. Nisam znala da svaki dan dobijate po 50 pitanja i tolike natalne karte, ja sam samo dosla na forum iz ciste radoznalosti jer je ovo pocelo da me zanima. Zao mi je ako je moje bezazleno pitanje iz najbolje namere nekoga ovde uznemirilo. Potrazicu forum i ljude koji su ljudi malo vise prijateljski raspolozeni da zajedno ucimo, jer je ocigledno ove bio problem sto sam ja kao pocetnik banula medju ljude koji se ovim dugo bave, pa su za njih sve glupa pitanja.

Jel, ajde objasni kako razumes tu potrebu, posto "ova" sa tim aspektom ne razume? Potrebu da govorim pogresne aspekte zato sto sam svoje vec rastumacila pa da ubacim jos neke jer mnogo mi dosadno, jel tu potrebu?! :D neki ljudi ovde stvarno ne znaju ni sta pricaju

Djavolja nevesta, ovde je ocigledno pomesan pojam zajebavanja i saljenja. Ja nisam nikoga zajebavala vec sam se u duhovitom maniru obratila Kamaelu, bezazleno i sa puno smajlica, ali on to ocigledno ne prima na isti nacin i ima potrebu da se istrese. Nisam znala da svaki dan dobijate po 50 pitanja i tolike natalne karte, ja sam samo dosla na forum iz ciste radoznalosti jer je ovo pocelo da me zanima. Zao mi je ako je moje bezazleno pitanje iz najbolje namere nekoga ovde uznemirilo. Potrazicu forum i ljude koji su ljudi malo vise prijateljski raspolozeni da zajedno ucimo, jer je ocigledno ove bio problem sto sam ja kao pocetnik banula medju ljude koji se ovim dugo bave, pa su za njih sve glupa pitanja.

ni ja do pre 3 godine nisam znala apsolutno ništa. mislila sam da je pozicija meseca isto što i tačka asc. :huh:
i smarala ljude, i danas to radim, jer svoj natal ama baš nikako ne umem da rastumačim. znam u teoriji gde grešim, ali to na praktičan deo ne primenjujem, naći rešenje u tom smislu da ujedno menjaš sebe. ima ljudi koji se ovim bave i mnogo duže, pa opet ne znaju sve... ovde sam dosta stvari naučila.
s tim što je ovde nekada bilo mnogo drugačije... ovo što je pdf astrologija sada je smejurija u odnosu na pre, pa i neke druge, čak mnogo manje forume... sadržajno, a ujedno mislim na interesovanja korisnika.
znači i ja sam laik, još uvek učim i grešim. nisam rekla da si zayebavala, već da bi i ja tako isto shvatila neka od pitanja. kada umesto odgovora kažeš: šalila sam se, zar ne vidite smajli, a ja se trudila da ti pomognem sa tumačenjem... razumeš?
glupo pitanje je svako u kom očekuješ da ti neko ispriča bajku, ili da ti da preciznu prognozu. ja prva ne verujem u tako nešto... izbori su mi prhvatljivi. ne postoji rešenje u astrološkom smislu, sem rada na sebi, a za to ti ni ne treba astrologija.
ima nešto u sudbinskim aspektima, ali to je druga priča, teža, izbegavam da se bavim time, jer postoji mogućnost da pogrešim. konkretno, u mom natalu se masa događaja ne vidi. a desili su se. možda ne meni lično, ali su uticali na formiranje karaktera.
čak sam pre par godina otvorila temu sa svojim natalom, još uvek stoji, ali je drugo vreme rođenja. kasnije se ispostavilo da sam omanula za sat, po krštenici. dešava se...

a kada me neko mnogo nervira ne mogu da odolim da mu se ne poigram sa živcima.
i mene je kamael odyebo jednom, s razlogom i nikada mu nisam zamerila. znam kad pogrešim i nemam problem da priznam. sada znam šta ne trpi i neću to više raditi, ako ga poštujem.
ali kada me neko pravi budalom, taj će da ima problem.
čak i na temama, zamerila sam se sa masom ljudi, nešto je ostalo na nivou te rasprave i tu se i završilo.
neke sam procenila kao kretene i na svakoj temi u svakoj priči ću ih tako i tretirati.

Ma nemam ni ja problem da me neko iskritikuje, stvarno nisam sujetna, cak mismim i da sam previse popustljiva u tom smislu. Ali mi je bilo skroz cudno sto je tako odreagovao, jos mi rekao da sam Indijanac, a stvarno nisam nista lose mislila. Smajlice sam stavila da sve izgleda druzeljubivo i saljivo. Ne znam da li je generalno problem u komunikaciji preko poruka da se ljudi pogresno razumeju, i sigurno da ne bi tako odreagovali da uzivo pricamo.Al nekad je bezveze izvredjati nekoga ni krivog ni duznog. Lepo sam objasnila da kada sam postavljala sva ona prethodna pitanja rukovodila sam se sa kartom sa astrolook-a koja je ujedno isti servis kao astrotheme. A kada sam trebala da okacim sliku, nisam mogla da je iskopiram i otvorila sam totalno levi servis koji do tada nisam koristila, i eto ispade da fale neki aspekti! Stvarno ne vidim poenti niti licnu korist od bilo kakvog izmisljanja aspekata, to ne ide u prilog ni meni ni vama. Ja mogu tebi da posaljem moje podatke da se uveris da je stvarno tako, ali verujem da ni ti nemas preca posla nego da se time bavis.:) To vreme rodjenja u papirima nikad nije tacno. Moja majka je pogledala na sat cim sam se rodila i bilo je ravno pola 8, a u izvodu iz maticne knjige rodjenih pise 15 do 9, tako da to nikad nema veze s vezom, i ne treba se osloniti :)

a masa ljudi ovde dolazi zbog problema u glavi, ne u životu.
takve analiziraš kroz pisanje, kroz natal, kako ko... ako procenim da je problem u glavi, tipa nakupilo se sranja, uhvatio neki bedak i sve deluje crno (dešavalo se i meni) znam da je dovoljno reći kada može da očekuje povoljan period. to je sve. eventualno saslušati.
sa moderatorkom sam se zakačila zbog toga, iako nemam loše mišljenje o njoj lično, čak naprotiv, mislim da ima pogrešan pristup, negativan stav, strah. kao i većina nas... ali ako si oštar mnogi se naljute. ako ih tešiš rovariće dok stvarno ne isčeprkaju neki problem.
ovaj pdf je ionako otišao u 3 lepe... jedino pametno što mogu da nađem je nešto u temama koje datiraju s početka...

Ma nemam ni ja problem da me neko iskritikuje, stvarno nisam sujetna, cak mismim i da sam previse popustljiva u tom smislu. Ali mi je bilo skroz cudno sto je tako odreagovao, jos mi rekao da sam Indijanac, a stvarno nisam nista lose mislila. Smajlice sam stavila da sve izgleda druzeljubivo i saljivo. Ne znam da li je generalno problem u komunikaciji preko poruka da se ljudi pogresno razumeju, i sigurno da ne bi tako odreagovali da uzivo pricamo.Al nekad je bezveze izvredjati nekoga ni krivog ni duznog. Lepo sam objasnila da kada sam postavljala sva ona prethodna pitanja rukovodila sam se sa kartom sa astrolook-a koja je ujedno isti servis kao astrotheme. A kada sam trebala da okacim sliku, nisam mogla da je iskopiram i otvorila sam totalno levi servis koji do tada nisam koristila, i eto ispade da fale neki aspekti! Stvarno ne vidim poenti niti licnu korist od bilo kakvog izmisljanja aspekata, to ne ide u prilog ni meni ni vama. Ja mogu tebi da posaljem moje podatke da se uveris da je stvarno tako, ali verujem da ni ti nemas preca posla nego da se time bavis.:) To vreme rodjenja u papirima nikad nije tacno. Moja majka je pogledala na sat cim sam se rodila i bilo je ravno pola 8, a u izvodu iz maticne knjige rodjenih pise 15 do 9, tako da to nikad nema veze s vezom, i ne treba se osloniti :)

odreagovao je tako zato što se već jednom opekao.

ja sam se ipak držala krštenice, ne verujem ni svojoj pameti, kamoli tuđoj. :lol:

postavi na temi, ako neko ima vremena, ja ili bilo ko drugi, nije problem da tumačimo zajedno.ako budem imala preča posla, reći ću ti tako.
neko ko se bolje razume u astrologiju može na osnovu događaja da odredi tačno vreme rođenja. ja sebi ne verujem toliko, sem ako nisu u pitanju neke extremno loše stvari, neposredno po rođenju.

odreagovao je tako zato što se već jednom opekao..

davno je to bilo, to je neminovnost u ovoj profesiji... nisu svesni u sta se upetljavaju, oguglao sam

ovde je nesto drugo u pitanju

Ax..kakav zakljucak!!!

Naravno da ja znam!!!

Da mi ovo niste rekli,živela bih u neznanju!!!!
Ahahahaha
axxx ......

vazduh...xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaaxaxax

na sta ljudi spadaju i sta sebi dozvoljavaju

indijanko nisam ni hteo da te savetujem, niti uzimam fortunu u razmatranje govoreci da osoba ide u inostranstvo jer je aspektovana jupiterom

cimas ljude ovde trazeci da ti pomognu i tumace, a aspekte koje si dala nisu tacni, niti ti je merkur u kvadraturi saturnu niti u opoziciji marsu... to ne cudi (Me 90 Ne)

otrovala si telo u trecoj godini zivota preko ishrane, najverovatnije bila i u bolnici, ali kako tamo ne lece uzrok, posledice su ostale, i da si korektna dobila bi informaciju kako to da neutralises i nemas problem sa zdravljem jer se ocekuje i u 31 godini da posetis ljude u belom, a i kasnije

tvoj zivot tvoja stvar

ovo mi je funny ;) zar je doista vrijedjanje lijep nacin reci nekom reci sto radi pogresno, nema se boljeg nacina izrazit???

može li bold gde je bilo vređanja?
ja ovde ne vidim ništa uvredljivo. :)

За ректификацију постоје методе. Рек`о би` и да комерцијална верзија ZET то ради.

Мислим да је слаба вајда од Me 0 Ur ван орбиса 1,5°. Но, сам Me Sc уме да буде продоран ако му владар нешто вреди. Такође је за ефективност (било којег) меркура потребно да буде у знаку који се "види" са знаком месеца. Мени су до сада највише мука задавали:

Me Ge
Me Vi 0 Ma (ако узмогне + Mo Sc)

davno je to bilo, to je neminovnost u ovoj profesiji... nisu svesni u sta se upetljavaju, oguglao sam

ovde je nesto drugo u pitanju

na sta ljudi spadaju i sta sebi dozvoljavaju

Dragi Kamael,
RESPECT tvom znanju,ali tvoji komentari NAJVISE OPISUJU TEBE!!!
;)
Kako je govorila moja baka; "Nek oproste moji prednji zubi,ne izrekoh nista!!!!"

Poslednja izmena:
Djavolja nevesta, da se ja tebi obratim sa "Indijanko", verujem da bi ti bilo bas drago i prijatno. Kamael, za opis tvoje licnosti nisu potrebni apsekti (kao sto ti mene npr opisujes po kvadratu merkura i neptuna), dovoljno je prozboriti s tobom svega par recenica i to ne mora uzivo, dovoljno je i na forumu. Wnjap, upravo tako, posecujem razne forume na razne teme, ali na nadobudniju osobu jos nisam naletela. Misli da ako zna najvise o astrologiji ovde na forumu, da mu to daje za pravo da se podsmeva drugima. E pa, gospodine, ako ste toliki strucnjak, lepo otvorite skolu, zapocnite privatni biznis, a nemojte ovde da lecite svoje komplekse i potrebu za diktaturom, jer lako je biti baja na forumu. Lepo naplacujte svoje usluge, pa koliko para toliko muzike. Mada pravi strucnjaci nemaju vremena da se mlate po forumima, tako da verujem da jos uvek ucis, sto ce reci da je to prevelika drskost i sujeta za jednog ucenika. Sa takvim stavom neces daleko dogurati, jer je skromnost i blaga narav za pocetnika u svakom poslu jos uvek na ceni..Drago mi je sto sam dosla na ovaj forum jer sam nasla jednu dobronamernu osobu od koje mogu nesto da naucim, a za ostale novopridoslice porucujem da budu oprezni jer je na ovom forumu "sramota ne znati" i bezobrazluk "hteti da znas"...toliko od mene i pozdrav za sve :)

Dragi Kamael,
RESPECT tvom znanju,ali tvoji komentari NAJVISE OPISUJU TEBE!!!
;)
Kako je govorila moja baka; "Nek oproste moji prednji zubi,ne izrekoh nista!!!!"

Ne pominji svoju babu, simbolika babe u zenskom horoskopu je mars neptun, saturn neptun, a obzirom da je neptun u tvom horoskopu u polju 5 u strelcu a vladar strelca jupiter u 12 necemo da potezemo pricu kako je zaradjivala novac.

necemo da potezemo pricu kako je zaradjivala novac.
Та прича и не може да се потеже. Можеш само да идеш дотле да искажеш како ти према карти унуке мислиш да је она зарађивала новац. Све преко тога би залазило у домен клевете те повреде части и угледа. Народски речено: вређање. Атролошки: неетични поступак.

Ne pominji svoju babu, simbolika babe u zenskom horoskopu je mars neptun, saturn neptun, a obzirom da je neptun u tvom horoskopu u polju 5 u strelcu a vladar strelca jupiter u 12 necemo da potezemo pricu kako je zaradjivala novac.

E slatko me nasmeja!!!!!!!
:hahaha:
Ne znam kakva je situacija kod tebe?Ali odajes utisak jednog JAKO mrzovoljnog coveka!!!!
Mislim da si na pogresnom putu za tumacenje.No,ne uzimam za zlo.Mozda to tebe inspirise!

Та прича и не може да се потеже. Можеш само да идеш дотле да искажеш како ти према карти унуке мислиш да је она зарађивала новац. Све преко тога би залазило у домен клевете те повреде части и угледа. Народски речено: вређање. Атролошки: неетични поступак.

Ne shvatam njegove postupke!
Da nekog omalovazi i uvredi?!! Ne razumem cilj???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back