Djavolja nevesta, ovde je ocigledno pomesan pojam zajebavanja i saljenja. Ja nisam nikoga zajebavala vec sam se u duhovitom maniru obratila Kamaelu, bezazleno i sa puno smajlica, ali on to ocigledno ne prima na isti nacin i ima potrebu da se istrese. Nisam znala da svaki dan dobijate po 50 pitanja i tolike natalne karte, ja sam samo dosla na forum iz ciste radoznalosti jer je ovo pocelo da me zanima. Zao mi je ako je moje bezazleno pitanje iz najbolje namere nekoga ovde uznemirilo. Potrazicu forum i ljude koji su ljudi malo vise prijateljski raspolozeni da zajedno ucimo, jer je ocigledno ove bio problem sto sam ja kao pocetnik banula medju ljude koji se ovim dugo bave, pa su za njih sve glupa pitanja.
ni ja do pre 3 godine nisam znala apsolutno ništa. mislila sam da je pozicija meseca isto što i tačka asc.

i smarala ljude, i danas to radim, jer svoj natal ama baš nikako ne umem da rastumačim. znam u teoriji gde grešim, ali to na praktičan deo ne primenjujem, naći rešenje u tom smislu da ujedno menjaš sebe. ima ljudi koji se ovim bave i mnogo duže, pa opet ne znaju sve... ovde sam dosta stvari naučila.
s tim što je ovde nekada bilo mnogo drugačije... ovo što je pdf astrologija sada je smejurija u odnosu na pre, pa i neke druge, čak mnogo manje forume... sadržajno, a ujedno mislim na interesovanja korisnika.
znači i ja sam laik, još uvek učim i grešim. nisam rekla da si zayebavala, već da bi i ja tako isto shvatila neka od pitanja. kada umesto odgovora kažeš: šalila sam se, zar ne vidite smajli, a ja se trudila da ti pomognem sa tumačenjem... razumeš?
glupo pitanje je svako u kom očekuješ da ti neko ispriča bajku, ili da ti da preciznu prognozu. ja prva ne verujem u tako nešto... izbori su mi prhvatljivi. ne postoji rešenje u astrološkom smislu, sem rada na sebi, a za to ti ni ne treba astrologija.
ima nešto u sudbinskim aspektima, ali to je druga priča, teža, izbegavam da se bavim time, jer postoji mogućnost da pogrešim. konkretno, u mom natalu se masa događaja ne vidi. a desili su se. možda ne meni lično, ali su uticali na formiranje karaktera.
čak sam pre par godina otvorila temu sa svojim natalom, još uvek stoji, ali je drugo vreme rođenja. kasnije se ispostavilo da sam omanula za sat, po krštenici. dešava se...