ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
agatha, možda ima istine u onome što si rekla o svom mraćnjaštvu - otvorila si 666. stranicu ove teme svojom porukom. ;)
ma da, sad sam otvorila Porta Inferna....:zcepanje:
eno već sumpor smrducka......:D

taj broj nije broj Zveri
U Otkrovenju lepo piše
Ko ima Um neka shvati
jer broj čovečiji i broj Zveri je 666

dakle zbir

Poslednja izmena:
Astroloski gledano osamnaesti stepen je najgori stepen, takodje je koncept tri sestice.

Ja imam nekoliko planeta na istom. LJudi mi otvoreno govore da sam djavo :mrgreen: uplase se, mada s dobrim razlogom. :rumenko:

Vec sam pisao o CERN-u koji nosi simbol tri sestice

spr4.png

Do kojeg se dolazi tramvajem broja 18

cern-univers-de-particules.jpg

U drzavi Svajcarskoj, simbola 6 Device, gde dan danas zive ostaci templara kao poslednja ostavstina najjaceg uticaja ere Riba (1100. godina N.E)

Zelim da takodje znate da se o tome pisalo 6 dana dvanaestog meseca (3 x 6) u 18 (3 x 6) casova na ovom forumu,

Poslednja izmena:
To ti je analogno postajanje moderatora (nasledjivanje) (Ocistiti) preko osobe koja je u znaku Ribe.

Promena avatara sve do se ne pronadje najintezivniji simbol Plutona, kao recimo CRNO-BELE zmije, pogotovo Kobre iza koje se nalaze mali krstici koji simbolizu KRSTaricu. Et cetera, umoran sam, laku noc svima.

To ti je analogno postajanje moderatora (nasledjivanje) (Ocistiti) preko osobe koja je u znaku Ribe.

Promena avatara sve do se ne pronadje najintezivniji simbol Plutona, kao recimo CRNO-BELE zmije, pogotovo Kobre iza koje se nalaze mali krstici koji simbolizu KRSTaricu. Et cetera, umoran sam, laku noc svima.
evo ti VEEEEEEEELIKI ljubac za ovu divnu analizu
:mrgreen::heart::mrgreen::heart::mrgreen:
samo ja nisam Riba nego Strelac ko ti
Mesec mi je u Ribama

N3W, baš pre par dana čitah epizodu Martija Misterije Horizont događaja gde se radi o katastrofičnom događaju u CERN-u. Zanimljivo je to vezano za šestice...pitam se da li je slučajno, tj. da li je neko namerno insistirao na toj simbolici.

Da, jedna od najboljih epizoda na koje sam naiša do sada. Svaka čast na svim brojevima, ja tek od nedavno kupujem. A kad unapredim svoj italijanski čitaće se i u originalu zahvaljujući čarima torenta. :D
ja ne volim ništa da čitam u elektronskom obliku
ni knjige ni stripove
samo kad nemam drugu mogućnost, pa i tada gledam da otprintam tekst
a i ništa se ne može uporediti sa držanjem knjige u ruci
ona ima dušu....

Jesi li probala kindl? ;) i ja sam ranije mislio da samo papir ima dušu.
imam jedan zgodan tablet u te svrhe
ako sam ga dva puta koristila, eno ga stoji jadan zaboravljen
ne, ne želim
volim knjige
čak i da Kindl ima dušu:D
Ja volim svoje knjige ko neku familiju
kad ih vidim, sve me milina preplavi:zaljubljena:
kao i filmove
ne smem ni da kažem koliko imam filmova,će me apse za pirateriju
a svaki NARAVNO ima i omot

Poslednja izmena:
i azurirano u 18 i 48...:p

Sve mora da se azurira. Ko zna koju sam ja latitudu i longitudu merio, odnosno koju vremensku zonu :mrgreen:

Ne, ne, ipak je 18 cas. zanimljivo je to sto je sve slucajno doslo onda je smesno pa rek'o da se zaavim malo :think:

N3W, baš pre par dana čitah epizodu Martija Misterije Horizont događaja gde se radi o katastrofičnom događaju u CERN-u. Zanimljivo je to vezano za šestice...pitam se da li je slučajno, tj. da li je neko namerno insistirao na toj simbolici.

U sustini simbol predstavlja gradjevinu. 6je prirodni simbol Nauke i Naucnog istrazivanja, onog prakticnog, logickog i opipljivog dela Nauke to jest. Devica se vezuje za najsitnije moguce stvari i nimalo ne cudi to sto je u pitanju Svajcarska.

particle-physics-cern-and-the-large-hadron-collider-10-638.jpg

6 je analogna broju 12, to je znak Ribe i sve ono sto oznacava Hriscanstvo. Hriscani u svojim ranim danima su se prepoznavali po simbolu Riba, takodje su znali da se nalaze u Eri Riba.

fish.gif

Ali svaka Era pocinje i zavrsava se padom. Ima najvisu tacku rasta kao i deo kada taj uticaj prestaje da bude ispoljen. Ako pocnemo negde od nulte godine i racunamo da jedna era traje 2200 godina, onda je prvi krstaski rat najvisa tacka Hriscanstva odakle lagano, alisigurno, pocinje da opada pod uticajem analognog znaka Device (Nauke).

god-particle-2-638.jpg

Mozemo slobodno reci da je nova Era Vodolije pocela cim su ljudi masovno krenuli sa koriscenjem elektricne energije u domacinstvima. Postoji prelamanje, ono nije fiksno, a mi smo u tranzitnom periodu i dalje.

Kada su konacno razbili otkrili su od cega se sastoji univerzum

Od necega sto totalno licni na Zodijak, mozda?

2ngsl82.jpg

:whistling:

Prevelika slika za forum

Astrologija naglasava, mikrokosmos, makrokosmos. Slucajnost je samo jedna perspektiva, licno ne verujem u slucajnosti. :ok:

Potvrda

Faza prvog uspesnog testa je zavrsena ovako

CERN teams brought the first proton run at the Large Hadron Collider to an end with the message "So long and thanks for all the fish".

Poslednja izmena:
kao mala sam slušala stari rok i psihodeliju, a bogami i akustičare pesnike kao što su Bob Dilan, Nil Jang i Leonard Koen
i dalje volim punk, new wave, reggae, gothic
od ''novijih'' pravaca volim etherial, neo folk, pagan folk, ambient, world beat, EBM, orijentalnu muziku - npr. Iransku,hebrejsku, Sufi.....Imam divan disk Sufi melodija koje se izvode na Duduku - tikvi
JAKO mnogo poznanika, dok sam vilenela, pola Bgd-a sam znala, i stvarno puno izlazila, al takvo je vreme bilo.....Merkur na Suncu:)
omiljen lokal -Akademija, SKC, žurke i koncerti, izložbe, razni performansi
mnogo prijatelja po više decenija - Sunce u 11.
vrlo su mi bitni prijatelji u životu i donose mi sreću:)

Obicno vecina koji slusaju rok nisu naklonjeni psihodeliji i obrnuto. mene licno mogu opustiti i rok i psihodelija, ali umeren rok. Psihodelija i tvrdja, teenage tecnho punk izbacio je dobru smesu elektronske i vibracije bubnjeva sa gitarama. SKC, KST i slicna mesta sam izbegavao zbog loseg vizuelnog, jeftino pivo, zickanje na koncerima i sedenje pre zurke ispred dragstora, asocira na socijalizam i komunizam, radnicka klasa.

Ima dobrih ljudi, kreativnih i nadarenih ali vecina ih je koji skupe 200 dindzi i hoce da se provede.

Ne sumnjam da si stekla dobre prijatelje, kazem da je tesko naci dobra mesta gde orbitira koliko toliko kvalitetno. Jos gora je situacija sa fensi lokalima u kojima su svirke tipa Ok bend, Amadeus, mesta koja vrve od tatinih sinova i snobova. Umesto piva koje nije 0.5 vec 0.3 i strana fensi marka, cirkulise pod obavezno viski, koji se procenjuje po ceni a ne kvalitetu. Nasminkano, napuderisano, svetlucave kosulje.

Obicno vecina koji slusaju rok nisu naklonjeni psihodeliji i obrnuto. mene licno mogu opustiti i rok i psihodelija, ali umeren rok. Psihodelija i tvrdja, teenage tecnho punk izbacio je dobru smesu elektronske i vibracije bubnjeva sa gitarama. SKC, KST i slicna mesta sam izbegavao zbog loseg vizuelnog, jeftino pivo, zickanje na koncerima i sedenje pre zurke ispred dragstora, asocira na socijalizam i komunizam, radnicka klasa.

Ima dobrih ljudi, kreativnih i nadarenih ali vecina ih je koji skupe 200 dindzi i hoce da se provede.

Ne sumnjam da si stekla dobre prijatelje, kazem da je tesko naci dobra mesta gde orbitira koliko toliko kvalitetno. Jos gora je situacija sa fensi lokalima u kojima su svirke tipa Ok bend, Amadeus, mesta koja vrve od tatinih sinova i snobova. Umesto piva koje nije 0.5 vec 0.3 i strana fensi marka, cirkulise pod obavezno viski, koji se procenjuje po ceni a ne kvalitetu. Nasminkano, napuderisano, svetlucave kosulje.
Ja ne mogu da obitavam na mestu gde mi se muzika ne dopada
Previše sam osetljiva na lošu muziku
Oduvek:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back