ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
imas nekad i bag u algoritmu tvorca..svestan bag... onda se rodi genije ili ubica miliona

ne mozes da utices na mnogo toga...ono sto mozes je da imas privid da menjas nesto...i menjas, ali nikada sustinu vec samo ono sto sustinu opkoljava i cini je takvom... to se zovu sitnice koje cine zivot

i dalje sam stanovista da sto manje znas vise ces biti sretan, jer veliko znanje nosi sa sobom i veliko razocarenje u sebe kada se precenis..a ljudi su skloni velikim greskama, od procena drugih pa do desifrovanja apstraktnih pojmova koji se ne mogu nikada desifrovati jer ne nose korene logickog u sebi...

i dalje sam stanovista da sto manje znas vise ces biti sretan, jer veliko znanje nosi sa sobom i veliko razocarenje u sebe kada se precenis..a ljudi su skloni velikim greskama, od procena drugih pa do desifrovanja apstraktnih pojmova koji se ne mogu nikada desifrovati jer ne nose korene logickog u sebi...

Zasto razocarenje? Smrti se plase ropske duse i losi ljudi. Za ozbiljne duhovne sisteme smrt predstavlja osobodjenje.

Odoh i ja da skuvam kafu pa da trazim metod kako da eliminesem Plus network, uleteo kad sam skidao stripove Marti Misterije.

- - - - - - - - - -

ne pricam uopste o smrti vec o predispoziciji uobrazenja da ti je manje vise sve znano osim tu i tamo nekih sitnica...

Uobrazilac mora imati jak ego. Da bi osoba dosla do znanja mora podvesti divljanje svesnog ego aparata pod kontrolu, koji uzrokuje izmedju ostalog osobinu koju pominjes..

Sa znanjem o proslosti i buducnosti ima. Cak i zvanicni sistemi poput Hinduizma, Konfucijanizma i jos po nekog koji je sacuvao zrnce mudrosti, stavljaju naglasak na ego. Meditacija je upravo tu zbog pomenutog kauboja. Fizika, hemija, biologija, one daju znanje druge vrste i ne smeta bio ego uobrazen ili ne.

Sa znanjem o proslosti i buducnosti ima. Cak i zvanicni sistemi poput Hinduizma, Konfucijanizma i jos po nekog koji je sacuvao zrnce mudrosti, stavljaju naglasak na ego. Meditacija je upravo tu zbog pomenutog kauboja. Fizika, hemija, biologija, one daju znanje druge vrste i ne smeta bio ego uobrazen ili ne.

sto oko vidi nijedan instrument ne moze

Ne znam zašto. ;)

- - - - - - - - - -

Usput, nabasah nedavno na jedan zanimljiv test koji delim po forumima pa da ga postavim i ovde:
http://www.bbc.com/future/story/20151123-how-dark-is-your-personality
Meni ispalo da sam "infrequently vile" :D

Pa i on je podznak Bizanac
A test ću sutra pogledati,sad sam umorna da palim comp,mada znam koliko je moja ličnost mračna
Jedinica za dark
Nema većih,samo manjih- mili agatha , nano agatha,piko agatha,mikro agatha,itd

Pa uopsteno, sto da ne bude kompliment? Lepo je videti da neko ceni igranje saha. Ja volim da igram sah iskljucivo protiv ljudi u znaku Blizanaca. Imao sam nekada nalog na chess.com, ne igram vise tamo doduse. Jeste da sam pisao uopsteno o Blizancima uzimajuci samo primer, ali nista lose nisam mislio recju "tipicno".

Elem, nadam se povisici od 300% skorijem periodu. :cool:

Nadam se da cu poceti gradnju neceg slicnog tokom sledece godine.

rostilj-EB150-rustic-dimenzije.jpg

Gore bi bio zakrivljen lim. Vec vidim zapecen krompir sa ruzmarinom i belim lukom...

Poslednja izmena:
Sega Saturn konzola je koristila cetvorougaonu graficku strukturu naspram nasiroko rasprostranjene trougaone graficke strukture.

saturn%20memory%20cart.jpg

Sega’s Downfall Began 20 Years Ago With the Failure of the Sega Saturn

63225286.jpg

Veoma interesantno upravo to sto se koristio kvadrat koji je automatski doneo nesrecu celoukupnoj kompaniji SEGA, koja se nije pogla povratiti nakon poraza od strane Sony PlayStation. Trouglici se i dan danas koriste.

While the entire industry was rendering polygonal characters and environmental objects with simple triangular components, SEGA decided to mix things up by rendering everything in quadrilaterals–four-sided figures. All the software and development tools game designers were using were set up for triangle-based polygons and many game developers–especially from the smaller development houses–were loathe to retool things for a single console system. So while the Saturn enjoyed an on-paper advantage thanks to extra video memory and the largely underutilized dual-CPU configuration, in reality Saturn owners enjoyed fewer (and often oddly-rendered) games because of SEGA’s design choice.

Why the Saturn was the worst major console of all time

1414463430724.jpg

Poslednja izmena:
Pa i on je podznak Bizanac
A test ću sutra pogledati,sad sam umorna da palim comp,mada znam koliko je moja ličnost mračna
Jedinica za dark
Nema većih,samo manjih- mili agatha , nano agatha,piko agatha,mikro agatha,itd

Bez brige, ovo je test koji meri zlo usmereno na druge i psihopatiju. Ti mi ne deluješ tako.
N3W, slažem se u potpunosti...malo ljudi danas ceni šah i vezuju to za penzionere nažalost jer su površni...a za šah treba da se udubiš.

onaj ko je mracan nece ni da pogleda takav test jer je njegov mrak milion put kompleksniji od bilo kog testa... mrak ljudi se ne vidi po testu vec po postupcima... i ne treba ti test da bi saznao koje zlo neko nosi u sebi nego ga cenis po postupcima mrachnjaka

meni je najmracnija ona bbc kviz emisija the weakest link...satanisticka scenografija koju su zdusno preuzele sve televizije ne razmisljajuci sta se valja ispod praga svesti kada je gledas... najveci bolesnici i satanisti danas obitavaju upravo u britaniji tako da nije nimalo cudno da ovaj test promotivno siri kuca koja je poznata po najgoroj izopacenopsti i pedofilskim aferama gde su upletene ugledne javne licnosti...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back