Truman
Elita
- Poruka
- 23.924
Pa nema posla za mene...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za sve astrokafeničare imam poruku: LET THE FORCE BE WITH YOU!
Baš sad gledam stare SW epizode, pre toga odgledao one tri novije...koliko su samo stare bolje.
Pored toga što su dijalozi i likovi mnogo bolje napisani u starim epizodama kod novih me nervira što imam osećaj kao da gledam kompjutersku igricu. A da ne pričam koliko nedostaje Harison Ford.![]()
Ja imam SVE naravno
Jesu bolje stare
Sem estetskih momenata-daleko mi je privlacniji mladjahni Anakin od starog picopevca Skajvokera,a da ne govorim o savrsenoj estetici Darth Maula
Pored toga što su dijalozi i likovi mnogo bolje napisani u starim epizodama kod novih me nervira što imam osećaj kao da gledam kompjutersku igricu. A da ne pričam koliko nedostaje Harison Ford.![]()
Anakin iz epizode 1 ili Anakin iz epizoda 2 i 3
Pozdrav svima u kafani
Za dame![]()
Hajden Kristiansen
Ljubi ga Agi zgodnog
A i tebe
Bitno je da je Disney napravio retcon izmedju SW-a i Expanded Universe. Sada je barem 90% idiotskih prica o sivim jedi otislo u zaborav, a one price o tome da jednak broj sith-ova je ekvivalent jednakom broju jedi (i to predstavlja balance) mogu da lagano padaju u vodu. Glupi ljudi ne treba da pisu nista vezano za SW, a pogotovo ne oko koncepta sivih dzedaja.
Epizode 2 i 3
Sta fali momku iz epizode 1?
Ne znam pricu o celom univerzumu, treba dosta vremena ad se to sve poveze sta je gde i ko je sta kome.
Pa čekaj, nije li on dete?
Nisam pedofil,bogovi me saklonite!
I Hajden je mlađahan za mene al je bar muškarac
Ne znam pricu o celom univerzumu, treba dosta vremena ad se to sve poveze sta je gde i ko je sta kome.
Pa srce moje, već sam ti rekla da bih volela takvog sina da imam ko tiStariji od mene
![]()
Pa srce moje, već sam ti rekla da bih volela takvog sina da imam ko ti
dobrog i pametnog![]()