N3W
Iskusan
- Poruka
- 6.596
U statistiku nije uracunat Kosmet i to je iskljucivo evidentirano oruzje. Radjeno je nekolisko statistika unaokolo doduse.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znam...
ima neki sumanuti zakon o tome šta je samoodbrana
ako on na tebe krene nožem a ti pokušaš da se odbraniš pištoljem, bez obzira što je upao u TVOJu kuću sa namerom da te opljačka i povredi, to se ne računa kao samoodbrana
bilo je pomena da će se takav apsurdan zakon promeniti
Ova statistika ocigledno nije poznata Donaldu Trampu jer je izrazio je zaljenje sto je nosenje oruzja ograniceno u Francuskoj ocenivsi da bi broj zrtava teroristickih napada u Parizu bio manji da je zakon o oruzju drugaciji u toj zemlji.
Za Srbiju nisam siguran da je tacno da svaka druga kuca ima oruzje. Jedino ako su pod Srbijom racunali i Kosovo. I da imaju koja korist od istog kada se ide na robiju ako se puca na provalnika.
Kriminolozi navode da je u Srbiji tri miliona nelegalnih pusaka i pistolja.
Pozdrav s tenerifa...:-P
Pozdrav svima u kafani
Za dame![]()
Moram da idem
Danas nije moj dan
tooo! Napokon nešto pozitivno ovde da se vidiPozz i tebi, uživaj!
Dugo si izdrzala a da ne bacis hejt. Elem, svet je onakav kakva je nasa projekcija.
Evo i ja da dodam nešto pozitivno - nakon dugo vremena pre 10-ak dana nađoh klijenta za frilensing. Hvala, hvala...![]()
I ja ne kapiram šta je pozitivno u Tenrrifima a šta je negativno u našim postovima
Al danas je čudan dan
I ja ne kapiram šta je pozitivno u Tenrrifima a šta je negativno u našim postovima
Al danas je čudan dan
Nesto malo sto smo o oruzju mozda
![]()
meni uzivancija, bajadere
![]()