ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A to, kapiram. Na srecu, ne posmatram. Znam da je ovde situacija daleko mirnija no nadrugim podforumima u koje ni ne zalazim bas. :mrgreen:

Pazi sada ovo, Saturn nacinio aspekt sa mojim natalnim merkurom i pronasao sam tri narukvice na kojima je krst, crne su boje sa srebrnim kvadratom uokvirenim. Krst je izgraviran.

Kao na linku, druga po redu

http://www.011shop.rs/shop/krstici-brojanice-kadionice

Jos se zove Narukvica od kaučuka 3

Poslednja izmena:
images

[QUOTE="Gogilli";31449389]Ja bih baš volela da avatari mogu biti malo veći ali nema veze, nije od neke životne važnosti.[/QUOTE]
nije, al znaš kako ja volim slike i gifove
a mnoge se ne vide kad su tako male
sećaš se Crusadera?
e ono su bile avatarčine a u potpisu sam imala animaciju
i moderisale smo jedna drugu
u stvari nije ni bilo šta da se moderiše

https://sr.wikipedia.org/sr/Списак_теленовела_емитованих_у_Србији

"На српским телевизијама до децембра 2015. приказано је 212 теленовела"

Ja ih znam 5 u vr' glave!

:hahaha: Jos kada pomislim na to da farma i slicni idiotluci povecavaju prosek neemitovanja telenovela prosto mi dodje da odgrizem parce radnog stola od mahagonija, da vidim kakav je ukus. Verovatno drven. K'o ljudi koji to gledaju.

7D4C452DE61224140050146160640_31f8d05c20b.4.1.jpg

Interesantno da su samo dve fakticki spanske serije (dolaze iz spanske produkcije) :think: .

Par zanimljivih naslova serija

"И богати плачу"

"Mоја слатка дебељуца"

"Напуштени анђео"

"Себичне мајке"

"Доња Барбара"

"Анали"

"Собарица и сенатор"

"Семе страсти"

"Профа"

"Председник"

"Кафа са мирисом жене" <-- :dontunderstand:

"Гуштеров осмех"

"Ружно паче"

Poslednja izmena:
onima koji ne gore za plazom mogu da preporuchim hootel botaniko u porto de kruzu... shto se mene tiche ako budem opet ishla za tenerife sledeci put cu uzeti smeshtaj na jugu, postoje dani kada je razlika u temperaturi veca od 5 gradi...

ne preporuchujem uzimanje auta kod gold car - preskupo...

plaza teresitas je ok, ali u ovo doba godine bolje je ici na jug...

karte za siam park nismo iskoristili ali je u loro parku shou sa delfinima i orkama stvarno ekstra...

hrana je zaista dobra kad sam uspela da se ugojim jeduci iskljuchivo morske plodove...:p

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back