gost 287528
Elita
- Poruka
- 20.347
Agata da te pozdravim, izgleda sam nešto škrta na repkama, pa nikako da mi omoguće da te repnem 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nešto drugo sam hteo reći ali nema veze.![]()
Ali ako ovaj univerzum funkcioniše na principu fraktala onda i najmanji njegov deo u sebi sadrži odraz celine... kako gore tako i dole. Tako da onaj ko ume da gleda može mnogo pročitati iz soca kafe, suljpa, tarota... a tu je i Ji Đing.![]()
Pluton je trenutno na 13. stepenu, natal Sunce Francuske isto 13. stepen. Sunce Pluton kvadrat.
nema veze....Agata da te pozdravim, izgleda sam nešto škrta na repkama, pa nikako da mi omoguće da te repnem![]()
Kako odakle, iz tradicionalne astrologije i djotiša.Pa nije Trigon samo za odredjeni element/znak i slicno. Kako to ili, bolje jos, odakle to?![]()
Pitanje uopšte nije besmisleno.Берта и Њу; хвала на одг. Ако се заломи још неко бесмислено питање; не замјерите.
Читам доста по нету; питање је колико и разумијем.
Iako većina stvari koje si izneo nema veze s predmetom iste
Ismevanje Indijaca i indijske tradicije posebno, zaista ne vidim potrebu za tim.
Da li se tako podsmevaš i pripadnicima drugih nacija ili rasa kada se ne slažeš s nekim učenjem ili stavom koji potiče od njih i da li smatraš da je to način da pokažeš u čemu greše vezano za datu tematiku?
Čisto da znam ima li tu astrologije i konstruktivne priče o istoj uopšte, i na kom nivou komuniciramo
O Djotišu bi trebalo da izvodiš zaključke na osnovu logičnosti materije i rezultata a ne na osnovu toga u kom smeru se Sunce kreće, valjda![]()
ali je ovo drugo očigledno lakše nego nabavljati i čitati na prvi pogled nerazumljivu i često obimnu literaturu o tome
Ko god je to uradio vrlo brzo je shvatio da je to sistem funkcionalan sam za sebe
i koji niti isključuje niti ugrožava ostale sisteme, na osnovu toga i zaključujem da se ovim nisi baš mnogo bavio čim misliš da je to u suprotnosti sa zapadnom astrologijom.
Ali da ostavimo Djotiš po strani, i ovako sam ga pomenula uzgred a postao je neopravdano glavna tema - ostaje tradicionalna zapadna astrologija koja je osnova te iste moderne astrologije koju zagovaraš, bez sideralnog zodijaka, podela na 27 i ostaloga po kojoj kao i po Djotišu trigon zaista nije trigon ako planete nisu u trigonskim znacima- istom elementu niti je kvadrat - kvadrat ako planete nisu istog kvaliteta tj. u kvadratnim znacima. Pitao si odakle mi to, eto odakle, sve u svemu jedino moderna astrologija je po tom pitanju izuzetak, iako je pravilo potpuno logično.
Vremenom je došlo do novih podela (astromedicina, ezoterijska), a na Zapadu se dosta koristi tropska (pozicije po sazvežđima) i sideralna (pozicije po konstelacijama).
ovde čovek dobio zatvorsku kaznu što je ubo lopova šrafcigerom kad mu je upao u kuću i napao ga.....Ova statistika ocigledno nije poznata Donaldu Trampu jer je izrazio je zaljenje sto je nosenje oruzja ograniceno u Francuskoj ocenivsi da bi broj zrtava teroristickih napada u Parizu bio manji da je zakon o oruzju drugaciji u toj zemlji.
Za Srbiju nisam siguran da je tacno da svaka druga kuca ima oruzje. Jedino ako su pod Srbijom racunali i Kosovo. I da imaju koja korist od istog kada se ide na robiju ako se puca na provalnika.
znam...Isto tako bi i bilo i da je koristio vatreno oruzje, cak i u samoodbrani. Kazna bi eventualno bila manja od klasicnog ubistva, sto i nema velike razlike. Isto mu dodje robijao cetiri godine ili pet.