ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nešto drugo sam hteo reći ali nema veze.:mrgreen:
Ali ako ovaj univerzum funkcioniše na principu fraktala onda i najmanji njegov deo u sebi sadrži odraz celine... kako gore tako i dole. Tako da onaj ko ume da gleda može mnogo pročitati iz soca kafe, suljpa, tarota... a tu je i Ji Đing. :pivce:

Interesantno. Smatram da je ipak fotografija najbolji metod za vidovite ljude jer se odmah povezuje sa Neptunom.

Ipak, video sam ljude koji su vidovti sa izuzetno jakim plutonom.

Bilo je prilika kada mi je jedna astrolog radila kartui pocne da prica sve o meni, a ni videla kartu nije :mrgreen: Pluton 29' Vage. Rekoh "Aj pogledaj ponekad i u kartu malo" :lol:

Ne znam sta bi pasulj mogao da simbolise u natalu. Razmisljam Merkur mozda.

Merkur je u vreme pucnjave bio na 18 stepenu. Kazu da je napad izvrsilo tri terorista islamske veroispovesti (Merkur 18 Scorpio). Ne znam kako se kalasnjikov uklapa u pricu. Sunce je u vreme pucnjave uslo u 21 stepen.

Nisam gledao za ovo veceras. Sad sam otvorio kartu Francuske, u karti EU u solarnom zlo ide preko Saturna a kod ovih isti tranzituje VIII zajedno sa Mesecom. Tranzitni Mecec je trenutno ukjljesten izmedju tranzit i natal Saturna.

Mesec je tokom noci napravio pomracenje direktivnom Suncu i Merkuru, opet u polju VIII. Merkur po svojoj prirodi mora da donese napade na vise razlicitih mesta i brze napade. Pluton mu isto u direkcijama pravi kvadrat, u natalnom u kvadratu je Marsu. Pluton je manje bitan li kada je u pitanju terorizam po pravilu je ukljucen bar preko jednog aspekta.

Kalasnjikovu je Venera bila na prvom stepenu Vage u osmoj kuci, aMars na 18 stepenu Device takodje u Osmoj kuci.

Mesec Osamnaesti stepen Blizanca 6 kuca. Merkur opozicija Mesec, Merkur kvadrat Saturn.

http://www.astrotheme.com/astrology/Mikhail_Kalashnikov

Pokusavam da vidim zasto bi plutonovci koristili kalasnjikov, ali je faktor izgleda dostupnost vise no povezanost sa marsom. Dakle vise Merkur nego Mars. Mars su bile eksplozije onda.

Venera kvadrat Mesec. Jednostavno sudbina.

Meni je Merkur 18 stepen, a Mars konjukcija Pluton u Skorpiji. Puske i dinamiti su mi nekako prirodno postavljeni. doduse nisam vise u skoli streljastva k'o ranije. Eh, puska ko puska, da je tako bila bi jedna jedina u svetu :mrgreen: 7.62 (vuce to na osmi stepen).

SAA_762x51MMBALL.jpg

Poslednja izmena:
putujem u zoru a josh se nisam spakovala...:confused:
sad cu da zviznem kafu, spakujem se i obavim josh par stvari...
onda mogu da se bacim pod tush i sidjem dole da proverim da ne treba josh neshto u lokalu...
ne planiram da spavam, let je pet sati, njega cu prespavati...:p

Pa nije Trigon samo za odredjeni element/znak i slicno. Kako to ili, bolje jos, odakle to? :D
Kako odakle, iz tradicionalne astrologije i djotiša.

Берта и Њу; хвала на одг. Ако се заломи још неко бесмислено питање; не замјерите. :aha:
Читам доста по нету; питање је колико и разумијем.
Pitanje uopšte nije besmisleno.

Odgovorila sam prva ali sam izignorisana :lol:

Aaaaa, Jyotishkaaaa. Tradicionalna? Neeeeeee. :mrgreen:

41f7K89bnrL._SY344_BO1,204,203,200_.jpg

to je 3 vek pr.n.e

jyotishi-kirtibhai1.jpg

Sa sve cilimom sas ramenca :mrgreen: :klap: pokrio covek trece oko sa malo brasna. Takvi obavezno kazu da zapadna astrologija ne funkcionise :mrgreen: zato sto ne prati konstelacije :mrgreen: jos kada kazu da je znak isto sto i konstelacija :mrgreen:

Tradicionalna za mene nije Djotis. Pa da neko dodje sa pitanjem oko Zmijonose ili da objasnjava zasto je Vedska astrologija bolja i da se mora uzimati iskljucivo Sideral - samo bih se smejao. Postoji razlog zbog cega je zapadna astrologija (Putovanje iz Persije do Grcke pa Rima, kasnije centralne evrope ina kraju amerike) daleko uspesnija, a ovi Vedski mogu da nastave da govore ljudima da li ce im ugovoreni brak biti uspesan ili nece.
Ako posmatramo, u stvari, Djotis - dobijamo da je Svetlo koje pratimo (Sunce) islo putanjom ka zapadu. Nekako mi je logicnije da pratim svetlo koje putuje ka zapadu, nego ljude koji misle da su svetlo. Njihov lobi koji napada bogate ljude je veoma uspesan, doduse. Prevare na svakom mestu. Za to im zahvalimo Merkuru i Blizancima.

Wirus.jpg

http://indiancallcenterscam.blogspot.rs/

Njima je dobar recimo Merkur pa stalno daju gomilu uspesnih matematicara, ali astrologija im je veoma losa bez obzira koliko software-a nacinila dosada. Sam horoskop im ne predstavlja Krug koji ima pocetak i kraj, koji donosi boljitak - vec kvadrat koji prelama svetlo.

AAEAAQAAAAAAAAVhAAAAJDg5Zjk2YTE3LWI3NDMtNGQ0My1hYmUxLWQ0NDMwMGQ4NDQ4ZA.png

DRINKING-LUDO-COVECE-NE-LJUTI-SE_slika_XL_24556745.jpg

sumerian_artifact.jpg

I svi znamo da su "deca zvezda" bili Sumeri, iskonski tradicionalni. Indijska je samo varijacija na Tursku.

gavin2.jpg

I, jedna fantasticna knjiga koju uvek treba procitati.

23317814.jpg

Temelj na veneri, Krug (Venera) zivota (Sunce) zavrsava u Ribama (12). Seems correct. A ne njihov koncept koji dele na 27 (Merkur).

Ali dobro, ko voli neka izvoli.

Ovo je preopširna priča i kao takva verovatno za neku drugu i ozbiljniju temu, ali da prokomentarišem kad si već započeo diskusiju, iako većina stvari koje si izneo nema veze s predmetom iste :) ismevanje Indijaca i indijske tradicije posebno, zaista ne vidim potrebu za tim. Da li se tako podsmevaš i pripadnicima drugih nacija ili rasa kada se ne slažeš s nekim učenjem ili stavom koji potiče od njih i da li smatraš da je to način da pokažeš u čemu greše vezano za datu tematiku? Čisto da znam ima li tu astrologije i konstruktivne priče o istoj uopšte, i na kom nivou komuniciramo :)

O Djotišu bi trebalo da izvodiš zaključke na osnovu logičnosti materije i rezultata a ne na osnovu toga u kom smeru se Sunce kreće, valjda :D ali je ovo drugo očigledno lakše nego nabavljati i čitati na prvi pogled nerazumljivu i često obimnu literaturu o tome. Ko god je to uradio vrlo brzo je shvatio da je to sistem funkcionalan sam za sebe i koji niti isključuje niti ugrožava ostale sisteme, na osnovu toga i zaključujem da se ovim nisi baš mnogo bavio čim misliš da je to u suprotnosti sa zapadnom astrologijom.

Ali da ostavimo Djotiš po strani, i ovako sam ga pomenula uzgred a postao je neopravdano glavna tema - ostaje tradicionalna zapadna astrologija koja je osnova te iste moderne astrologije koju zagovaraš, bez sideralnog zodijaka, podela na 27 i ostalog :D a po kojoj kao i po Djotišu trigon zaista nije trigon ako planete nisu u trigonskim znacima- istom elementu niti je kvadrat - kvadrat ako planete nisu istog kvaliteta tj. u kvadratnim znacima. Pitao si odakle mi to, eto odakle, sve u svemu jedino moderna astrologija je po tom pitanju izuzetak, iako je pravilo potpuno logično.

chekirala, proshla carinsku kontrolu i na kontroli za ulazak u avion mi nisu dali da udjem, kao gde mi je viza za egipat...
vrh je izjava da za srbiju ova viza ne treba ali za c. goru treba...

Iako većina stvari koje si izneo nema veze s predmetom iste

Ima jer je to sve prica o Merkuru i lazima.

Ismevanje Indijaca i indijske tradicije posebno, zaista ne vidim potrebu za tim.

Istina, imaju preopsirnu tradiciju nastupanja pred masom. Vidno su uticali na Milana Tarota. Jos su poceli sa svojim tikovima da iskacu sa televizije, odmah posle turaka. Masovni poison. Nisam ni poceo da ismevam, doduse. A nisam ni ismevao, na kraju krajeva. :mrgreen:
558346_349860831768440_1664746645_n-300x200.jpg

Da li se tako podsmevaš i pripadnicima drugih nacija ili rasa kada se ne slažeš s nekim učenjem ili stavom koji potiče od njih i da li smatraš da je to način da pokažeš u čemu greše vezano za datu tematiku?

Mogu uzeti bilo koji narod i naciniti istu stvar jer sve ima svoje dobre i lose strane.

Čisto da znam ima li tu astrologije i konstruktivne priče o istoj uopšte, i na kom nivou komuniciramo

Ne znam, nesto se pravis vazna. :lol: I ja sada gledam o cemu se radi i sta ti smeta. Volis Indijce? :mrgreen: Pa kazi ako ih volis, evo necu vise da ih "ismevam" u ovoj temi. :mrgreen: Da bi u vedskoj astrologiji bilo astrologije prvo je potrebno da se gospoda vedski astrolozi dogovore gde je pocetak njihovog zodijaka, pa posto se vec prave posebni i nadogradjuju na tropski kako bi mogli da dodatno pljuju tropski sistem, i da se ne lazemo - oni to rade samo da bi zvucali "pravilnije" sa naucnog gledista, mogu vec i da uzmu pravu meru za recimo neke od znakova,pardon, sazvezdja koja bi po njihovoj "tacnosti" trebalo da zauzimaju daleko vise stepeni od 30, dok neki drugi - manje. E, kada se to dogodi onda mozemo da pricamo o domenu astrologije u vedskoj, a do tada mrka kapa.

O Djotišu bi trebalo da izvodiš zaključke na osnovu logičnosti materije i rezultata a ne na osnovu toga u kom smeru se Sunce kreće, valjda :D

Zakljucio sam odavno da je bezveze koristiti vedsku astrologiju. Smer Sunca je sinonim Svetlu. Astrologija prava, unikatna, tradicionalna, jedna jedina se kretala prema zapadu u smeru kretanaj Sunca. Ako hocemo da pratimo istinu, praticemo Sunce. To je poenta.

ali je ovo drugo očigledno lakše nego nabavljati i čitati na prvi pogled nerazumljivu i često obimnu literaturu o tome

Lako je pisati gomilu knjiga sa takvim natalitetom jedne zemlje :mrgreen: kao sto je Indija. Epitet "preopsirna literatura" ili prakticno reci - nepotrebna literatura, odnosno literatura sumnjivog, tabloidnog, kvaliteta. Takoreci, Merkurovsko.

Epitet tri linije na celu

hqdefault.jpg

Ko god je to uradio vrlo brzo je shvatio da je to sistem funkcionalan sam za sebe

Pa bas da je sam za sebe - nije, iz gorenapomenutih razloga koje sam napisao. :mrgreen:

i koji niti isključuje niti ugrožava ostale sisteme, na osnovu toga i zaključujem da se ovim nisi baš mnogo bavio čim misliš da je to u suprotnosti sa zapadnom astrologijom.

Dobro je sto ne znas da u Kanadi ili SAD dolazi i do fizickih obracuna izmedju tropskih i vedskih astrologa.

Ali da ostavimo Djotiš po strani, i ovako sam ga pomenula uzgred a postao je neopravdano glavna tema - ostaje tradicionalna zapadna astrologija koja je osnova te iste moderne astrologije koju zagovaraš, bez sideralnog zodijaka, podela na 27 i ostalog :D a po kojoj kao i po Djotišu trigon zaista nije trigon ako planete nisu u trigonskim znacima- istom elementu niti je kvadrat - kvadrat ako planete nisu istog kvaliteta tj. u kvadratnim znacima. Pitao si odakle mi to, eto odakle, sve u svemu jedino moderna astrologija je po tom pitanju izuzetak, iako je pravilo potpuno logično.

8443953_f520.jpg

Ruke, celo.

Cinjenica je da trigon ne mora biti u istom elementu da bi bio jaci ili slabiji jer, opet, sve ima svoje dobre i lose strane. Na tvoju srecu lose strane vedske astrologije, a pogotovo vedskih astrologa,ne poznajes koliko mogu zakljuciti.

Ovo sam nasao na internetu malopre.

Vremenom je došlo do novih podela (astromedicina, ezoterijska), a na Zapadu se dosta koristi tropska (pozicije po sazvežđima) i sideralna (pozicije po konstelacijama).

Sto ja to da oprastam? :mrgreen: Zbog cega...? Nema smisla. :mrgreen:

I, da, pogresno je ljudima reci da trigon radi iskljucivo ako je u elementu (pa ne igramo YuGiOh valjda pobogu).

hqdefault.jpg
:mrgreen:Aj vozdric

Ova statistika ocigledno nije poznata Donaldu Trampu jer je izrazio je zaljenje sto je nosenje oruzja ograniceno u Francuskoj ocenivsi da bi broj zrtava teroristickih napada u Parizu bio manji da je zakon o oruzju drugaciji u toj zemlji.

Za Srbiju nisam siguran da je tacno da svaka druga kuca ima oruzje. Jedino ako su pod Srbijom racunali i Kosovo. I da imaju koja korist od istog kada se ide na robiju ako se puca na provalnika.

Ova statistika ocigledno nije poznata Donaldu Trampu jer je izrazio je zaljenje sto je nosenje oruzja ograniceno u Francuskoj ocenivsi da bi broj zrtava teroristickih napada u Parizu bio manji da je zakon o oruzju drugaciji u toj zemlji.

Za Srbiju nisam siguran da je tacno da svaka druga kuca ima oruzje. Jedino ako su pod Srbijom racunali i Kosovo. I da imaju koja korist od istog kada se ide na robiju ako se puca na provalnika.
ovde čovek dobio zatvorsku kaznu što je ubo lopova šrafcigerom kad mu je upao u kuću i napao ga.....

Isto tako bi i bilo i da je koristio vatreno oruzje, cak i u samoodbrani. Kazna bi eventualno bila manja od klasicnog ubistva, sto i nema velike razlike. Isto mu dodje robijao cetiri godine ili pet.

Isto tako bi i bilo i da je koristio vatreno oruzje, cak i u samoodbrani. Kazna bi eventualno bila manja od klasicnog ubistva, sto i nema velike razlike. Isto mu dodje robijao cetiri godine ili pet.
znam...
ima neki sumanuti zakon o tome šta je samoodbrana
ako on na tebe krene nožem a ti pokušaš da se odbraniš pištoljem, bez obzira što je upao u TVOJu kuću sa namerom da te opljačka i povredi, to se ne računa kao samoodbrana
bilo je pomena da će se takav apsurdan zakon promeniti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back