ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa crni Denise i sam znaš da nekad Sunce uđe u Bika još 19. Aprila a nekad tek 21.
Kad je Hitler rođen još uvek je vladao Ovan
Granični znak može samo po efemeridama da se odredi.....
uvati me ti u raspravu....:zcepanje:al ja sam još veći Saturn.....Asc Jarac, ceo Jarac i 1. polju, Ma i Ve u njemu, odlično aspektovani i Saturn na Mesecu
i opet ne mislim da je to nešto bolje od drugih....

Haha,ja ne znam jeli se ti pravis da nista ne kontas,ili fakat ne kontas.:DVAljda se racuna,kada Sunce udje u neki znak,i nije svake godine isti ulazak,tj pocetak znaka,a te godine kada je Hitler rodjen je Sunce uveliko bilo u znaku Bika,sto su astrolozi koji rade na svjetskim astro siteovima,valjda vec uradili.

http://www.astrotheme.com/astrology/Adolf_Hitler

http://www.astro.com/astro-databank/Hitler,_Adolf

Nikada nigdje nisam naletio na natalnu kartu po kojoj je Hitler Ovan,a ovo su dvije najjace astro stranice na planeti,koje "rade" najjaci astrolozi,i valjda je logicno da ako mu znaju vrijeme rodjenja(podznak),sto potvrdjuje i onaj rejting AA,da se zna i u kom znaku mu se Sunce nalazi,tako da nije mogao nikako biti Ovan.
Nemoj dalje,pokvarices mi sliku o Jarcu i Saturnu,daj malo sirine razumijevanja :D

Ja imam Me u 1 u Jarcu 60 egzaltoirani Ur u Sco u 11,za koji se kaze da je aspekt genija,pa ti vidi :D

Po tim prvim astrolozima nasao sam ranije da su odredili za Srbiju da je podznak Skorpija. Toliko o njima. Ni ovi drugi (astrodienst) nisu tacni u vezi Hitlera, znak jeste bik ali nisu dobro odradili polja.

Po tim prvim astrolozima nasao sam ranije da su odredili za Srbiju da je podznak Skorpija. Toliko o njima. Ni ovi drugi (astrodienst) nisu tacni u vezi Hitlera, znak jeste bik ali nisu dobro odradili polja.

Mozda bi mu i ja stavio Ju0Mo u JArca u 4,ili bar na kraj 3,jer mu je Mo bio na FAciesu u 3,pa je pricao ko da je bljuvao vatru,ali i Me u Ovnu,pa je to jos naglasenije bilo.

AA rating znaci da je karta 100% tacna.

Drago mi je. Kad je tako dobra slobodno razmenite tange.

Astrolozi koji su radili jos pre pojave racunara, koji su znali da naprave horoskop preko efemerida, ta karta nije precizna.
Po mom istrazivanju takodje vreme nije tacno, osim njega naisao sam na najmanje deset datuma sa astrodiensta da vreme ne odgovara.

Drago mi je. Kad je tako dobra slobodno razmenite tange.

Astrolozi koji su radili jos pre pojave racunara, koji su znali da naprave horoskop preko efemerida, ta karta nije precizna.
Po mom istrazivanju takodje vreme nije tacno, osim njega naisao sam na najmanje deset datuma sa astrodiensta da vreme ne odgovara.

A ti si neki poznati eminentni astrolog cija reputacija je veca od reputacije ove zene?
DAj nemoj zezat,kakve efermide,niste u stanju da astroloski objasnite razliku u zivotu dvoje ljudi koji su rodjeni u isto vrijeme na istim mjestu,iste godine,fol efermide.Postoje validni podatci o Hitlerovom vremenu rodjenja,pa AA Roden rating znaci da podatci poticu iz knjige rodjenih najcesce.

Evo sta ovdje pise

AA rating

Data as recorded by the family or state. This includes BC (birth certificate), and BR (birth record), that which is not an official document but a quote of the birth record from the Registrar or Bureau of Records, the baptismal certificate, family Bible, or baby book. These data reflect the best available accuracy.

Da li sam dobar ili nisam to nije na meni, moje misljenje je da je merilo za astrologiju prognoza. Zadnja sa moje strane je bila pre neki dan u vezi problema sa avionom Dzermanvingsa, dao sam tacan dan i tog dana je prinudno sleteo zbog pretnje bombom. Pre toga sam dao preko dvadeset dok nju nisam video da je dala ijednu osim karti kojima su netacna astroloska polja kao sto je slucaj sa Hitlerovom.

Da li sam dobar ili nisam to nije na meni, moje misljenje je da je merilo za astrologiju prognoza. Zadnja sa moje strane je bila pre neki dan u vezi problema sa avionom Dzermanvingsa, dao sam tacan dan i tog dana je prinudno sleteo zbog pretnje bombom. Pre toga sam dao preko dvadeset dok nju nisam video da je dala ijednu osim karti kojima su netacna astroloska polja kao sto je slucaj sa Hitlerovom.

Pa covjece obogati se,uzmi pare,sto gubis vrijeme ovdje na Forumu,ja da imam toliko znanje,ja bi bio vec negdje na Havajima,od zaradjenih para,zasnovanih na preciznim prognozama :D

Lijepo je zivjeti u oblacima,ali daj molim te ;)

Nikola Stojanovic astrolog je lud,i on bolje od ljudi zna kada su se oni rodili :D,i to je meni malo za psihijatrije ;)
Ali kako hoces.

Ne gubim vreme, forum mi prija. Nisam iz sveta biznisa, moja sudbina nije da se bogatim.

Zao mi je kad vidim konstatacije nekoga ko se zanima za astrologiju da poistovecuje istu sa zaradom.

hehe, al se ovde pisalo ovih par dana... ste dobro? :p

Evo Helena ,da se vidi oko koga se sve vrti :D

2m5zfj4.jpg

Neprevazidjena Blizanka,a oko nje cak 4 Jarca Elvis,Cary,Humpfrey,i Oliver HArdy :DIma tu jos nekih znakova,par Vodolija i Ovnova :D

- - - - - - - - - -

Ne gubim vreme, forum mi prija. Nisam iz sveta biznisa, moja sudbina nije da se bogatim.

Zao mi je kad vidim konstatacije nekoga ko se zanima za astrologiju da poistovecuje istu sa zaradom.

JA se zanimam za astro,cisto da pokusam malo da pronadjem sebe u svemu tome,a tebi je onda jako zao 99,9 % onih koji sebe nazivaju astrolozima :D

Pa priomijeni sudbinu,ima slobodna volja,nemoj da si lud :D

Pa covjece obogati se,uzmi pare,sto gubis vrijeme ovdje na Forumu,ja da imam toliko znanje,ja bi bio vec negdje na Havajima,od zaradjenih para,zasnovanih na preciznim prognozama :D

Lijepo je zivjeti u oblacima,ali daj molim te ;)

Nikola Stojanovic astrolog je lud,i on bolje od ljudi zna kada su se oni rodili :D,i to je meni malo za psihijatrije ;)
Ali kako hoces.

slazem se za Nikolu ,preteruje stvarno sa retifikacijama ama bas svake karte stranke koja mu dodje:confused:
a takodje sam ubedjena da je najbolji ``pogadjac`` tumac astrolgije Dragan Djindjic Stankovic,i to govorim iz licnog iskustvu jer mi je 2 bitne stvari ``video```pre nego i ja sama:ok:

Grijesim samo u tvom subjektivnom :D,a ne u objektivnom,a poznato je da ruzne muskarce vole samo nesigurne zene,koje na taj nacin misle da ostvaruju potrebnu dominaciju,ali na zalost po njih desava se nesto sasvim suprotno.

opet nisi lepo skapirao... lepota nema veze sa dominacijom.

- - - - - - - - - -

Ja imam Me u 1 u Jarcu 60 egzaltoirani Ur u Sco u 11,za koji se kaze da je aspekt genija,pa ti vidi :D

uran je generacijska planeta, genije... :lol:
inače, i meni je u 11 na 3' škorpiona... zguglaj stepensko značenje. :P

opet nisi lepo skapirao... lepota nema veze sa dominacijom.

- - - - - - - - - -

uran je generacijska planeta, genije... :lol:
inače, i meni je u 11 na 3' škorpiona... zguglaj stepensko značenje. :P

Nista gore kao kad onaj koji ne konta,kaze onome koji konta,da nista nije skontao,jer ne moze da "provali" sta ovaj uopste govori :D

PA ko je rekao da su dominacija i ljepota isto?Nesigurne zene upravo to dvoje razgranicavaju,vaznija im je dominacija,ljepota ih ne zanima,zato i biraju ruznije partnere ili partnerke ;)

Generacijske planete samim tim sto ih u istom znaku imaju citave generacije veci znacaj imaju kada se analiziraju u polju,a ne u znaku,a meni se Uran nalazi u 11tom,u svome sjedistu,u sextilu sa Merkurom (sa Umom),sa MArsom i sa Suncem(sa svijescu),koja je samim tim zbog ovoga stelijuma u 1 kuci,vise nego prejaka;)

Sta bi da imas MArs egzaltiran u 1 prirodnoj kuci,Veneru egzaltiranu u 2 prirodnoj kuci,i Uran egzaltiran u 11 prirodnoj kuci,pa sve te 3 planete prave tkz "mali trigon" :D

Nista gore kao kad onaj koji ne konta,kaze onome koji konta,da nista nije skontao,jer ne moze da "provali" sta ovaj uopste govori :D

PA ko je rekao da su dominacija i ljepota isto?Nesigurne zene upravo to dvoje razgranicavaju,vaznija im je dominacija,ljepota ih ne zanima,zato i biraju ruznije partnere ili partnerke ;)

Generacijske planete samim tim sto ih u istom znaku imaju citave generacije veci znacaj imaju kada se analiziraju u polju,a ne u znaku,a meni se Uran nalazi u 11tom,u svome sjedistu,u sextilu sa Merkurom (sa Umom),sa MArsom i sa Suncem(sa svijescu),koja je samim tim zbog ovoga stelijuma u 1 kuci,vise nego prejaka;)

Sta bi da imas MArs egzaltiran u 1 prirodnoj kuci,Veneru egzaltiranu u 2 prirodnoj kuci,i Uran egzaltiran u 11 prirodnoj kuci,pa sve te 3 planete prave tkz "mali trigon" :D

a ko je nesigurna žena od nas dvoje? :lol:

a ko je nesigurna žena od nas dvoje? :lol:

A zasto mislis da nisam pisao u globalu,nego o vas "dvoje"?:D

Hajde potrudi se sljedeci put,ocekujem napokon jedno logicko pitanje ili konstataciju od tebe,pokusaj ponovo,imam ja strpljenja ;) :D

SAlim se,nego koji si ti znak,podznak,i gdje ti je Mjesec,ako nije tajna?DA imam neku predstavu o tebi,da me ne iznenadjujes svaki put svojim razmisljanjima,da se pripremim :D

pa škorpija. :mrgreen:
ako je tako moja venera pravi kvadrat tvom marsu + uzajamna marsovska opozicija. :P
al ja imam i veneru konjukcija pluton, tako da se bolje ti pričuvaj... :lol:

DA si rekla da imas Saturn konjukcija Pluton,ili MArs Konjukcija Pluton,pa bi te se mozda i uplasio,ovako znam da imas samo malo jaci sexualni apetit :D,da si jako posesivna,ali i da ne mozes opstati ni u jednoj vezi duze od 10 dana :D,osim ako ne naletis na nekog mazohistu,koji te prihvata takvu kakva jesi :D

Ja imam MA90 Pl,i So 90 Pl(MA i So u 1,Pl na Mc), ali i Sa60 Pl.

Uostalom,svi se plase i kukaju na SAturna,malo ko i primjecuje tog Plutona u karti :D

DA si rekla da imas Saturn konjukcija Pluton,ili MArs Konjukcija Pluton,pa bi te se mozda i uplasio,ovako znam da imas samo malo jaci sexualni apetit :D,da si jako posesivna,ali i da ne mozes opstati ni u jednoj vezi duze od 10 dana :D,osim ako ne naletis na nekog mazohistu,koji te prihvata takvu kakva jesi :D

Ja imam MA90 Pl,i So 90 Pl(MA i So u 1,Pl na Mc), ali i Sa60 Pl.

Uostalom,svi se plase i kukaju na SAturna,malo ko i primjecuje tog Plutona u karti :D

ako ne prihvata ima problem i mazohista je... onaj koji nema potrebu da menja neće ni imati problem. :lol:

kako mars i sunce u prvoj, a na mc, valjda na ascedentu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back