- Poruka
- 272
Poslije ove utakmice jos sam vise ubijedjen da ce Mancester osvojiti titulu...........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I tako... Arsenal pobedi Totenhem sa 2:1 uz puno sreće, jer je Totenhem imao jednu pogođenu prečku kod rezultata 1:0 za Arsenal i golman Arsenala Almunia odbranio penal kod rezultata 1:1. Tek sad neće Leman ponovo na gol. Mladi Bendtner doneo pobedu Arsenalu posle samo nekoliko sekundi provedenih u igri, postigao gol glavom posle centaršuta iz kornera.
Срамота. То и замерам Венгеру.Tacno tako. Gledao sam samo drugo poluvreme i mogu vam reci da je bilo jedno od najboljih ove sezone. Kakvu je precku pogodio Kean samo nekoliko sekundi pre nego sto je asistirao Berbatovu koji je dao goal iz nemoguce pozicije. Medjutim Almunia se iskupio odbranivsi penal...potom onaj goal Bendtnera, kakav osecaj ima onaj Wenger, co'ek ga ubaci u igru i ovaj za 5s dade goal. Da ne poveruje covek.
p.s. Posle ove utakmice, ja vece sanse dajem Arsenalu da osvoji titulu.. Vidi se da je Wenger nastimao tim od golamana, preko odbrane i veznog reda pa do napada. Jedino mi nije jasno zasto Gilberto nema vecu minutazu.
jel sam rekao za Bendtnera...
Bice on igrac...

Igrali smo kilavo, to stoji, ali smo opet pobedili. Odlika velikih ekipa i zato mislim da ćemo ove sezone daleko doguratiI tako... Arsenal pobedi Totenhem sa 2:1 uz puno sreće, jer je Totenhem imao jednu pogođenu prečku kod rezultata 1:0 za Arsenal i golman Arsenala Almunia odbranio penal kod rezultata 1:1. Tek sad neće Leman ponovo na gol. Mladi Bendtner doneo pobedu Arsenalu posle samo nekoliko sekundi provedenih u igri, postigao gol glavom posle centaršuta iz kornera.
Do titule... Bilo bi lepo i smatram da smo kandidati da je uzmemo, ali ne treba ići tako daleko. Tek je pola sezone i Mančester nam diše za vratom.Tacno tako. Gledao sam samo drugo poluvreme i mogu vam reci da je bilo jedno od najboljih ove sezone. Kakvu je precku pogodio Kean samo nekoliko sekundi pre nego sto je asistirao Berbatovu koji je dao goal iz nemoguce pozicije. Medjutim Almunia se iskupio odbranivsi penal...potom onaj goal Bendtnera, kakav osecaj ima onaj Wenger, co'ek ga ubaci u igru i ovaj za 5s dade goal. Da ne poveruje covek.
p.s. Posle ove utakmice, ja vece sanse dajem Arsenalu da osvoji titulu.. Vidi se da je Wenger nastimao tim od golamana, preko odbrane i veznog reda pa do napada. Jedino mi nije jasno zasto Gilberto nema vecu minutazu.

Zamerke bi bile opravdane da je Arsenal kojim slucajem 5-6, a ovako su na celu, odlicno igraju, i nema razloga da se zamera Wengeru... Ocigledno zna sta radi...Срамота. То и замерам Венгеру.
Amin to that.Zamerke bi bile opravdane da je Arsenal kojim slucajem 5-6, a ovako su na celu, odlicno igraju, i nema razloga da se zamera Wengeru... Ocigledno zna sta radi...
Arsenal are poised to overtake Real Madrid as the world's richest clubПрво дефиниши у чему се богатство изражава?
Nije već dve-tri sezonezar nije Manchester najbogatiji klub?
Koliko ja znam real je najbogatiji.
Pa to je i jedino važno nego ovo samo pominjemVažni su trofeji i koliko neki klub napreduje, a koliko nazaduje u svojim rezultatima. Ako neki klub ima najviše pare ne mora da znači da će osvajati trofeje. To se pokazalo mnogo puta.
Financial results last autumn revealed that the club's turnover in the first year at the Emirates Stadium had shot up to £200million, just behind Real Madrid, whose turnover of £202m made them the biggest club in the world, according to Deloitte's football rich list.