Arsenal FC

• Začetnik teme Začetnik teme Simmi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li Wenger konacno treba da ode iz Arsenala?

• Ukupno glasova
    1
  • Anketa je zatvorena .
I tako... Arsenal pobedi Totenhem sa 2:1 uz puno sreće, jer je Totenhem imao jednu pogođenu prečku kod rezultata 1:0 za Arsenal i golman Arsenala Almunia odbranio penal kod rezultata 1:1. Tek sad neće Leman ponovo na gol. Mladi Bendtner doneo pobedu Arsenalu posle samo nekoliko sekundi provedenih u igri, postigao gol glavom posle centaršuta iz kornera.

Tacno tako. Gledao sam samo drugo poluvreme i mogu vam reci da je bilo jedno od najboljih ove sezone. Kakvu je precku pogodio Kean samo nekoliko sekundi pre nego sto je asistirao Berbatovu koji je dao goal iz nemoguce pozicije. Medjutim Almunia se iskupio odbranivsi penal...potom onaj goal Bendtnera, kakav osecaj ima onaj Wenger, co'ek ga ubaci u igru i ovaj za 5s dade goal. Da ne poveruje covek.

p.s. Posle ove utakmice, ja vece sanse dajem Arsenalu da osvoji titulu.. Vidi se da je Wenger nastimao tim od golamana, preko odbrane i veznog reda pa do napada. Jedino mi nije jasno zasto Gilberto nema vecu minutazu.

Tacno tako. Gledao sam samo drugo poluvreme i mogu vam reci da je bilo jedno od najboljih ove sezone. Kakvu je precku pogodio Kean samo nekoliko sekundi pre nego sto je asistirao Berbatovu koji je dao goal iz nemoguce pozicije. Medjutim Almunia se iskupio odbranivsi penal...potom onaj goal Bendtnera, kakav osecaj ima onaj Wenger, co'ek ga ubaci u igru i ovaj za 5s dade goal. Da ne poveruje covek.

p.s. Posle ove utakmice, ja vece sanse dajem Arsenalu da osvoji titulu.. Vidi se da je Wenger nastimao tim od golamana, preko odbrane i veznog reda pa do napada. Jedino mi nije jasno zasto Gilberto nema vecu minutazu.
Срамота. То и замерам Венгеру.

I tako... Arsenal pobedi Totenhem sa 2:1 uz puno sreće, jer je Totenhem imao jednu pogođenu prečku kod rezultata 1:0 za Arsenal i golman Arsenala Almunia odbranio penal kod rezultata 1:1. Tek sad neće Leman ponovo na gol. Mladi Bendtner doneo pobedu Arsenalu posle samo nekoliko sekundi provedenih u igri, postigao gol glavom posle centaršuta iz kornera.
Igrali smo kilavo, to stoji, ali smo opet pobedili. Odlika velikih ekipa i zato mislim da ćemo ove sezone daleko dogurati
Almunija je genije. Ne znam da li je neko video Lemanovu facu posle Almunijine odbrane penala. Kao da je njemu odbranio penal.
Btw, Bendtner je skočio k'o blesav
1947105013476d27367afda347466234_big.jpg

Malo mu je falilo da nogom šutne loptu :shock:

Do titule... Bilo bi lepo i smatram da smo kandidati da je uzmemo, ali ne treba ići tako daleko. Tek je pola sezone i Mančester nam diše za vratom.
A za Žilberta ni ja ne razumem. Očito je da je čovek izgubio svo samopouzdanje koje je imao. Kad god uđe napravi 10 kikseva za minut-dva. Ipak je on kapiten Brazila, nije neki loš igrač. Mislim da je vrlo blizu njegov odlazak iz kluba :cry:

Važni su trofeji i koliko neki klub napreduje, a koliko nazaduje u svojim rezultatima. Ako neki klub ima najviše pare ne mora da znači da će osvajati trofeje. To se pokazalo mnogo puta.

Financial results last autumn revealed that the club's turnover in the first year at the Emirates Stadium had shot up to £200million, just behind Real Madrid, whose turnover of £202m made them the biggest club in the world, according to Deloitte's football rich list.

But the reality is that Arsenal may even have pulled ahead of Real. 'We don't take catering revenues as part of our income,' said Edelman. 'That would add another £10m-£15m to our figures.'

Дефиниција богатства је приход клуба. Остаје питање: а колики су расходи?

Sledeću igramo sa Evertonom, a oni sa Vest Hemom
Jbg, imali su mnogo lakši raspored u decembru, a tada se igraju utakmice na svaka tri dana. MI igrali sa Njukastlom,Aston Vilom, Totenhemom, igramo sa Portsmutom, igraćemo sa Evertonom, a oni sa drugarima iz Liverpula(Everton), Sanderlendom, a igraće sa Vest Hemom i još nekim papanima

Imaju dužu klupu i to im je jedina prednost. Opet nam se povredio Van Persi i mi ne možemo da damo gol. A kad se ni vidi Fabregas(kao danas i protiv Totenhema) mi nemamo zamenu. Bar ne dok se Vela ne vrati sa pozajmice i Merida sazri kao igrač.

0:0, jedina utakmica u ovom kolu bez golova
Upravo sam našao da su se iz Portsmuta i Liverpul i Mančester vratili sa nerešenim. Što znači da smo izgubili bodove na Midlsborou a ne ovde

Back