Arsenal FC

• Začetnik teme Začetnik teme Simmi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li Wenger konacno treba da ode iz Arsenala?

• Ukupno glasova
    1
  • Anketa je zatvorena .
ufff,bash su mi narasli malo nokti od nedelje a sad sam ih o5 sve pojeo :?....
nisu pruzhili nashu klasichnu igru al smo odlichno odigrali..na kraju smo imali malo srece ali i to treba zasluzhiti...po meni danas su najbolji bili song i dudu :D

Pa dao je dva gola, stalno se otkrivao i nalazio u šansama...
Dečko ima neverovatan njuh za gol, i nikada, ali nikada ne promašuje šanse(u kvalifikacijama za EURO 2008 postigao je 10 golova, a imao je 10 šuteva na gol :shock: )

Pa dao je dva gola, stalno se otkrivao i nalazio u šansama...
Dečko ima neverovatan njuh za gol, i nikada, ali nikada ne promašuje šanse(u kvalifikacijama za EURO 2008 postigao je 10 golova, a imao je 10 šuteva na gol :shock: )

10 suteva=>10 golova...WOW:!:
Pa kosarkasi ne daju 10/10 slobodnih...impresivan podatak...pozavideo bi mu i Stojakovic:lol:

Igramo sa Milanom u LŠ
Gde baš njih? Počinjem da se kajem što sam želeo da ne dobijemo Inter(dobili Liverpul). Milan jednostavno zna da igra evropske utakmice, i bez obzira što im u timu igraju klecavi starci oni su uvek favoriti(ne iz senke, nego jedni od glavnih)

Sigurno je da se i oni plaše od nas koliko i mi od njih, ni manje ni više.
Ako uspeju da (žabarski) uspore igru, ne valja, ali ako uspemo da ih nateramo da trče, onda imamo vrlo dobre šanse

Upravo sam našao nešto zanimljivo:

2004. Porto prvak --- Sledeći godine su ispali u 1/8 finala(od Intera)
2005. Liverpul prvak --- Sledeće godine ispali u 1/8 finala(od Benfike)
2006. Barselona prvak --- Sledeće godine ispali u 1/8 finala(od Liverpula)
2007. Milan prvak --- dalje pretpostavljate

A kako kod žabara često statistika ume nešto da znači(kao u slučaju SP 06), valjda će i ovaj put

Sigurno je da se i oni plaše od nas koliko i mi od njih, ni manje ni više.
Ako uspeju da (žabarski) uspore igru, ne valja, ali ako uspemo da ih nateramo da trče, onda imamo vrlo dobre šanse

Upravo sam našao nešto zanimljivo:

2004. Porto prvak --- Sledeći godine su ispali u 1/8 finala(od Intera)
2005. Liverpul prvak --- Sledeće godine ispali u 1/8 finala(od Benfike)
2006. Barselona prvak --- Sledeće godine ispali u 1/8 finala(od Liverpula)
2007. Milan prvak --- dalje pretpostavljate

A kako kod žabara često statistika ume nešto da znači(kao u slučaju SP 06), valjda će i ovaj put

2003.MILAN SAMPION (pobedili Juve na Old Trafordu posle penala)
2004.1/4 finale (izgubili od Deportiva 4:0 i La Korunji, a imali smo 4:1 na San Siru)
2005.Finale sa Liverpoolom, bili smo bolji ali...ipak nam se to vratilo 2 godine kasnije
2006.Milan ispao u polufinalu od Barse ( ponistili Shevin goal glavom na Nou kampu)
2007.MILAN SAMPION
2008....predpostavite sami...sve je moguce...osim da Milan ne prodje u 1/4 finale

Ali, i kad ne bi gledali tradiciju Milan je favorit. Ljudi su digli ruke od KUPA, u Kalchu ce opet biti cetvrti...i opet idu na ligu sampiona. Ko ih zaustavi-SVAKA MU CAST. Iako gotivim Arsenal i njihov stil igre, mislim da su im sanse veoma slabe. Iskustvo ce neutralisati njihovu mladost i umece. Volim Arsenal i bas mi je zao sto se moj klub sastaje sa njim. :)

Joj cuti, ne diraj mi zive rane.... Zato ja kazem da je Anceloti debil, covek nikad nije sacuvao rezultat onda kad je to hteo a i ako jesto- to je bila zasluga iskljucivo igraca a ne njegova. Te godine bi lagano osvojili ligu sampiona. Porto i Monako igrali u finalu jbt...

Не дирајте ми Монако. :twisted: Играли су најлепши фудбал те сезоне, а Мурињо је са "месарском" тактиком освојио Лигу шампиона. :evil:

Мислим да ће Арсенал побиједити(а и волио бих)... Ако не посере Инзагија или Ђилардина неки гол!
Njega sigurno neće, ne boj se :lol:

2003.MILAN SAMPION (pobedili Juve na Old Trafordu posle penala)
2004.1/4 finale (izgubili od Deportiva 4:0 i La Korunji, a imali smo 4:1 na San Siru)
2005.Finale sa Liverpoolom, bili smo bolji ali...ipak nam se to vratilo 2 godine kasnije
2006.Milan ispao u polufinalu od Barse ( ponistili Shevin goal glavom na Nou kampu)
2007.MILAN SAMPION
2008....predpostavite sami...sve je moguce...osim da Milan ne prodje u 1/4 finale

Ali, i kad ne bi gledali tradiciju Milan je favorit. Ljudi su digli ruke od KUPA, u Kalchu ce opet biti cetvrti...i opet idu na ligu sampiona. Ko ih zaustavi-SVAKA MU CAST. Iako gotivim Arsenal i njihov stil igre, mislim da su im sanse veoma slabe. Iskustvo ce neutralisati njihovu mladost i umece. Volim Arsenal i bas mi je zao sto se moj klub sastaje sa njim. :)
Mee, moja statistika je jača. Prvi sam je postavio :lol::lol::lol:

2003. Milan prvak --- sledece sezone ispali u 1/4 finala od Deportiva 4-1 0-4 :)
E to je zato što onaj moj post ima podatke tek od 2004 ;):D Verovatno niste znali da idete u statistiku, u suprotnom bi se Žabari pobrinuli da nastave po tradiciji

I tako... Arsenal pobedi Totenhem sa 2:1 uz puno sreće, jer je Totenhem imao jednu pogođenu prečku kod rezultata 1:0 za Arsenal i golman Arsenala Almunia odbranio penal kod rezultata 1:1. Tek sad neće Leman ponovo na gol. Mladi Bendtner doneo pobedu Arsenalu posle samo nekoliko sekundi provedenih u igri, postigao gol glavom posle centaršuta iz kornera.

Back