Arsenal FC

• Začetnik teme Začetnik teme Simmi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li Wenger konacno treba da ode iz Arsenala?

• Ukupno glasova
    1
  • Anketa je zatvorena .
Pa da...Bilo bi glupo i neistinito da ja sada kazem kako je Wenger los trener, samo zato sto navijam za Celzi. Osim toga, ja uopste ne mrzim rivale, cak mi je Arsenal simpatican. Kad god igraju protiv nekog kluba koji nije Celzi, navijam za njih. Jedino barsu ne mopgu da svarim.

btw... SRECAN VAM BOZIC, HRISTOS SE RODI! :)

Ehh, Anri je otišao u Barselonu :cry: :D :lol:

Mislio sam da nije bilo bitno da napišem da smo prošli Barnli u 3. rundi FA kupa, ali evo staviću. Igrali smo taman koliko treba za dva gola(Eduardo(nije normalan, 6 golova u 4 utakmice) i Bendtner), a oni su igrali bolje nego što je iko i očekivao(zbog čega ih je Venger pohvalio)

Protivnik u sledećoj rundi će biti pobednik meča Njukastl/Stouk Siti. Igraju ponovljen meč, ovaj je završen 0:0

Eeeej u Engleskoj se igra ponovljeni meč :| kada se odigra nerešeno u kupu, a ovi naši mozgovi :x i dalje se drže penala koji je čist rulet. Jedan loš dan nekog favorita i eto ti penala, a dalje može da prođe bilo ko jer kod penala favorita nikad nije bilo, niti će ga ikad biti.

Klubove koje mrzim:
1.Barcelona...samo sugava Barkica nista sem Barcelone ***** *** ****
2.Milan isfolirani manekeni i djedovi...mafija
3.Manchester United postujem i Fergija,volim Rooneya,Tevez je okej,kao I Van Der Sar,Vidic i Ferdianand a ostatak ne mogu da svarim.Narocito ih mrzim posto je 65 osto mog ludog okruzenja pocelo da navija za njih kad su osvojili Premijer Ligu ove godine.Mrzim kako se uvijek izvuku...ali jedan od mojih omiljenih fudbalera je Eric Cantona...eto to su dobre strane Jedinstva a rekla sam lose....ali ipak ih mrzim.
4.Inter zbog Materazzija i trenera koga smatram idiotom iako je dobar trener i uvijek imam osjecaj da kupuju utakmice...
5.Last but not the least Zeta:lol: ne mrzim ih ,ali mrzim im predsjednika...

Slazem se za 1. (to mrzim)
4. ne volim
2. sve jedno mi
3. Postujem dekicu

A pored Celzija simpatisem Arsenal: Zbog Wengera, a i ovako. Ali najvise zbog njega., Liverpul - zbog Stivija i Rafe,a i ovako, Real Madrid (jednostavno mi je najomiljeniji u Spaniji).

pored Celzija koji je number 1 u Engleskoj i u svijetu...volim Arsenal briga me sto smo rivali,ali i Everton.
1.U Spaniji volim Real Madrid malo su mi se zgadili,ali ipak su mi najdrazi u Espani,a moze i Valencija mada posle dolaska Kumana smucili su mi se.
2.U Italiji Romu i Juventus simpatisem.
3.In Serbia ,naravno Partizan :)
4.In MNE ,naravno Sutjesku :)
5.U Hrvatskoj navijam za RIjeku
6.U Rusiji za ...nikoga ;)
7.Sporting Clube De Portugal mi je najdrazi u Portugalu
8.A u Holandiji za Ajax...
9.U Francuskoj simpatisem Marseille.

Za sat vremena igramo u polufinalu Karling Kupa protiv Totenhema.
Tačno pre godinu dana desilo se ovo:
8_scoreboard.jpg

ili kako ja volim da kažem
8_smejurija.png

Ako danas bude pola toga ja sam zadovoljan. Njima je ovo utakmica sezone jer je to jedino što mogu da osvoje. A i nisu nas pobedili još od 1999. Zato će igrati sa najjačim sastavom(mi sa kombinovanim ili klincima).
Kako god da se završi igra se i revanš, a u Karling kupu ne važi pravilo gola u gostima. Znači samo da pobedimo. Samo toliko

Vazi pravilo gola u gostima u slucaju produzetaka.Ali da,u pravu si u principu ne postoji pravilo gola u gostima u Karling Kupu
p.s. samo da savjetujem:nemoj te vjerovat svemu sto kaze onaj sa sport kluba, ima netacne informacije u vezi nekih stvari.mada nije los komentator

Otpustili su Alardajsa managera Njukasla.
DObro,Alex ja ne volim tu stranu Chelsea ali mislim da cemo sad hvatati mlade.iNACE,Arsenal gubi.Samo su trebali da im bucnu iz kornera,ali jbg kad danas Arsenalu ne ide bas dobro.

Back