Apple iPhone 16 - još jedna važna novost stiže u minut pred lansiranje

Mnogo ljudi danas koristi telefone za posao, razvijene su specifične aplikacije koje zaista pomažu i ubrzavaju rad.
Od AI, photo, scan, design, measure do specifičnih aplikacija razvijenih u odredjenim firmama za njihovu medjusobnu komunikaciju…sve sto stari telefoni ne mogu
Ne bi ja nikakav posao osim bazičnog odgovara na email odradio na mobilnom pa da je ne znam koje pare

Navika od preko 20 godina rada na većem ekranu uz miš, tastaturu, itd.

pa to je ok..
ali ko ide na teren, sajam itd..poneseš iphone, ipad , sve završiš očas posla a nije teško za nošenje
Mi koristimo app koji udjes u poslovni prostor ili stan iki šta god…snimis video, i app sve konvertuje u CAD crteze…nezamenljivo i nemerljivo sa starim metodama ručnog crtanja

pa to je ok..
ali ko ide na teren, sajam itd..poneseš iphone, ipad , sve završiš očas posla a nije teško za nošenje
Mi koristimo app koji udjes u poslovni prostor ili stan iki šta god…snimis video, i app sve konvertuje u CAD crteze…nezamenljivo i nemerljivo sa starim metodama ručnog crtanja
Slažem se da za neke karijere tehnologija je definitivno napravila pomak

Ja se bavim digitalnim marketingom tako da ...

Android ima bolji interfejs od IOS-a ali zato IOS je bolje optimizovan i toliko jednostavniji za koriscenje da mi prosto i dosadi nekad.

Ne razumem se dovoljno da bi kvalitetno odgovorio, ali znam da se ovim momentu ne bi vratio na Android. 😎
Odličan sistem sa ostalim apple uredjajima, plus integracija sa kućnim security & entertainment , car play…sve radi kako treba

Back