Apple iPhone 16 - još jedna važna novost stiže u minut pred lansiranje

Ne razumem se dovoljno da bi kvalitetno odgovorio, ali znam da se ovim momentu ne bi vratio na Android. 😎
Odličan sistem sa ostalim apple uredjajima, plus integracija sa kućnim security & entertainment , car play…sve radi kako treba
I ja koristim apple uredjaje nego iznosim ono sto mi smeta, nije tu bas savrseno sve, a koristio sam i Androide.

Ne znam kako bih to detektovao.

Oba sistema mi rade normalno.

Pritom, moja firma razvija i softver za Android i softver za iOS.

Nema razlike.
Eto ja sam detektovao, drug mi se zali da ne moze normalno da koristi aplikaciju na Samsungu ako je ne azurira ili ne moze uopste da je koristi, na iPhone ja i ne znam kad imam azuriranja dok rucno ne pogledam a normalno koristim te aplikacije i programe bez ikakvih problema.
To je samo jedan primer.

Eto ja sam detektovao, drug mi se zali da ne moze normalno da koristi aplikaciju na Samsungu ako je ne azurira ili ne moze uopste da je koristi, na iPhone ja i ne znam kad imam azuriranja dok rucno ne pogledam a normalno koristim te aplikacije i programe bez ikakvih problema.
To je samo jedan primer.
Koja aplikacija je u pitanju

To je samo jedan primer.
To je valjda minus sto ubacuje sta hoce i kad hoce.
Inace je lakse ajfonu da napise dobar softver, pise samo za svoj telefon, dok android postoji za hiljade razlicitih modela,
stotine proizvodjaca koriste isti.
Naravno da ne moze da radi isto sa svima. Verovatno google telefoni rade najbolje pa onda ostali.

To je valjda minus sto ubacuje sta hoce i kad hoce.
Inace je lakse ajfonu da napise dobar softver, pise samo za svoj telefon, dok android postoji za hiljade razlicitih modela,
stotine proizvodjaca koriste isti.
Naravno da ne moze da radi isto sa svima. Verovatno google telefoni rade najbolje pa onda ostali.
Znam, to svi pricaju, ali to je problem proizvodjaca koji koriste android, Apple je razvio sve svoje.

Ne znam kako bih to detektovao.

Oba sistema mi rade normalno.

Pritom, moja firma razvija i softver za Android i softver za iOS.

Nema razlike.
porediti android i ios je toliko benigno da ne kazem glupo jer ljudi ne kupuju iPhone zbog imena vec zbog operativnog sistema...bas kao i mekove koji su hardwerski inferiorni ponekad sa win pc-ijem, ali milion puta stabilnije rade i imaju niz mogucnosti za sve vrste umrezavanja apple masina o kojima android i win mogu da mastaju.

nisu profesionalci u audio i video industriji debili, da90 posto njih rade na apple-u i placaju vise samo da bi gledali u jabuku :lol:.

Svi koriste Android koji ima manje vise isti kernel, pa razvijte brate svoj sistem, cak i Huawei je isto ukrao od androida, ustvari to i jeste Android samo je razlika u interfejsu, A sto se tice Apple i iPhone tu im zameram jos neke stvari koje mi idu na zivce, bluetooth nema funkciju koju ima na MaCOs, ne mogu da se prebacuju podaci preko njega, nego sluzi za neke gluposti poput slusalica.

viber je djubre najgore i ko god drzi do sebe to ne drzi an iPhonu...min whatsup, koji je manje vise isti trash, kod mene samo sedi telegram koji je dr. za sve cet aplikacije.
Meni Viber radi dobro i na Macu i na iPhonu, nego ja pricam Sizifu za drugara koji koristi na Androidu, da mora da azurira na najnoviju verziju da bi radio ...i to nije samo za Viber nego ima jos neke aplikacije, bas cu da ga pitam.

Svi koriste Android koji ima manje vise isti kernel, pa razvijte brate svoj sistem, cak i Huawei je isto ukrao od androida, ustvari to i jeste Android samo je razlika u interfejsu, A sto se tice Apple i iPhone tu im zameram jos neke stvari koje mi idu na zivce, bluetooth nema funkciju koju ima na MaCOs, ne mogu da se prebacuju podaci preko njega, nego sluzi za neke gluposti poput slusalica.
kad win bude preuzeo android mod da aplikacije bude identicne kao sto je jobsova ideja bila pred smrt, a sto ova ekipa malo sporije projektuje ali se priblizava tom idealu, to je ona simbioza kada ce prestati da bude vazan hw vec samo kako je nesto sw vizuelizovano i olaksano maksimalno gde ce se izgubiti granica izmadju kompa, fona ili tableta.

Meni Viber radi dobro i na Macu i na iPhonu, nego ja pricam Sizifu za drugara koji koristi na Androidu, da mora da azurira na najnoviju verziju da bi radio ...i to nije samo za Viber nego ima jos neke aplikacije, bas cu da ga pitam.
koristio jedno vreme i Samsunga i kineski iPhone zvani Xiaomi, necu da kvarim uzitak ljudima koji ih imaju. Povratak na Apple je nesto sto te ostavlja sa velikim osmehom. Nebo i zemlja po svemu, najvise po savrsenoj integraciji sa Mekovima.

kad win bude preuzeo android mod da aplikacije bude identicne kao sto je jobsova ideja bila pred smrt, a sto ova ekipa malo sporije projektuje ali se priblizava tom idealu, to je ona simbioza kada ce prestati da bude vazan hw vec samo kako je nesto sw vizuelizovano i olaksano maksimalno gde ce se izgubiti granica izmadju kompa, fona ili tableta.
Telefon ipak ne moze da zameni racunar koliko god da su sada mocni, ipak ekran od 13,15 incha i vise je velika razlika u odnosu na 6,7 incha ...jedino da izbace hologram projekciju i da upravljamo mislima.

Back