- Poruka
- 41.452
Pa sad reče da ih menjaš .. jel ih menjaš ili ne menjaš ?ne ako ne menjas telefon na godinu dana.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sad reče da ih menjaš .. jel ih menjaš ili ne menjaš ?ne ako ne menjas telefon na godinu dana.
ne na godinu dana(:Pa sad reče da ih menjaš .. jel ih menjaš ili ne menjaš ?
... ali onda kasnim ... zar ne ?ne na godinu dana(:
nije poenta kvalitetnijeg telefona da bi ga drugi videli niti neka moda.... ali onda kasnim ... zar ne ?
pa onda šta fali mojoj Motoroli ?nije poenta kvalitetnijeg telefona da bi ga drugi videli niti neka moda.
za moj ukus ono sto je meni najbitnije -odlicna kamera.pa onda šta fali mojoj Motoroli ?![]()
.. onda se hvataj Google Pixel 8 Proza moj ukus ono sto je meni najbitnije -odlicna kamera.
ne menjam ajfon,za fotografije je odlican... onda se hvataj Google Pixel 8 Pro
Ne bi ja nikakav posao osim bazičnog odgovara na email odradio na mobilnom pa da je ne znam koje pareMnogo ljudi danas koristi telefone za posao, razvijene su specifične aplikacije koje zaista pomažu i ubrzavaju rad.
Od AI, photo, scan, design, measure do specifičnih aplikacija razvijenih u odredjenim firmama za njihovu medjusobnu komunikaciju…sve sto stari telefoni ne mogu
Ne bi ja nikakav posao osim bazičnog odgovara na email odradio na mobilnom pa da je ne znam koje pare
Navika od preko 20 godina rada na većem ekranu uz miš, tastaturu, itd.a iz kog razloga ako se može znati?
nije ti to navika nego potrebna,nemoj da lagis obdeNavika od preko 20 godina rada na većem ekranu uz miš, tastaturu, itd.
Navika od preko 20 godina rada na većem ekranu uz miš, tastaturu, itd.
Pa prešlo je u potrebu .. počelo iz navikenije ti to navika nego potrebna,nemoj da lagis obde![]()
Slažem se da za neke karijere tehnologija je definitivno napravila pomakpa to je ok..
ali ko ide na teren, sajam itd..poneseš iphone, ipad , sve završiš očas posla a nije teško za nošenje
Mi koristimo app koji udjes u poslovni prostor ili stan iki šta god…snimis video, i app sve konvertuje u CAD crteze…nezamenljivo i nemerljivo sa starim metodama ručnog crtanja
Slažem se da za neke karijere tehnologija je definitivno napravila pomak
Ja se bavim digitalnim marketingom tako da ...
pa Mac bi za tebe onda trebao da je meka..
Nisam neki ljubitelj Apple proizvoda uopšte![]()
i dan danas se kunem u p30pro i da nisu izbacili play prodavnicu nikad ne bih presla na apple.Nisam neki ljubitelj Apple proizvoda uopšte![]()
iPhone pravi najprirodnije fotke barem sto se tice mobilnih, ne znam ovi zadnji modeli ali ovaj sto ja imam tako fotka.ne menjam ajfon,za fotografije je odlican.
Android ima bolji interfejs od IOS-a ali zato IOS je bolje optimizovan i toliko jednostavniji za koriscenje da mi prosto i dosadi nekad.Ja sam se sas već navikao, i čim probam Microsoft ili Android, uvek se razočaran koliko je manje intuitivan i sporije radi
Ali ukusi su različiti..sto je ok
Android ima bolji interfejs od IOS-a ali zato IOS je bolje optimizovan i toliko jednostavniji za koriscenje da mi prosto i dosadi nekad.
iStyle radnja u Knezu je prazna non stop.
Nema nekog naročitog interesovanja za Apple.