Antiislamistički trend na zapadu i Balkan

Dozvoli da sam ja veći eksperat od tebe...

Zapad ipak voli i da manipuliše...
Učinili su sve da izgubimo rat u BiH, i na kraju naš poraz izgleda ovako... :lol:

map-of-ethnic-groups-in-bosnia-and-herzegovina.jpg

Muslimani u BiH sami ne veruju, uprkos svoj podršci, da se mogu trajno osloniti na zapad. Za Albance ne znam.
Kako bi li tek karta izgledala da zapad nije bio protiv nas?:mrgreen:
Plavilo bi se i nebo i zemlja.:hahaha:

Priča mi ona koleginica što je nedavno bila tu, posetili su i Mostar i kaže u pola Mostara primaju evre, a u drugoj polovini samo kmarke, nisam pitala ko prima šta, Hrvati ili muslimani, Srba i nema.

Skakanje s mosta se plaća 20 evra.
Jesu oni normalni, platiš da bi skršio vrat :dash:
Bio sam u Mostaru prije 10 godina,a kroz Gornji Vakuf i Stolac prolazio.
Iz istočnog (muslimanskog) dijela Mostara kad pređeš u zapadni hrvatski Mostar koda si prešo iz Somalije u Kaliforniju.
U Gornjem Vakufu i Stocu s jedne strane ulice hrvatske zastave i kafići,a prekoputa s druge strane ulice Ljiljani i muslimanski kafići.
Na ulazu u Gornji Vakuf stajao natpis "dobrodošli u oslobođeno hrvatsko Uskoplje",a par metara dalje natpis "dobro došli u oslobođeni Gornji Vakuf".

Bio sam u Mostaru prije 10 godina,a kroz Gornji Vakuf i Stolac prolazio.
Iz istočnog (muslimanskog) dijela Mostara kad pređeš u zapadni hrvatski Mostar koda si prešo iz Somalije u Kaliforniju.
U Gornjem Vakufu i Stocu s jedne strane ulice hrvatske zastave i kafići,a prekoputa s druge strane ulice Ljiljani i muslimanski kafići.
Na ulazu u Gornji Vakuf stajao natpis "dobrodošli u oslobođeno hrvatsko Uskoplje",a par metara dalje natpis "dobro došli u oslobođeni Gornji Vakuf".

Njima nikad dosadno, ovo jeste za film :lol:

Njima nikad dosadno, ovo jeste za film :lol:
Ne možeš vijerovat da si u istom mjestu.Tamo gdje su Hrvati sve sređeno,čisto i uredno, sve kuće imaju fasadu,a tamo gdje su muslimani koda je rat juče završio.Na kućama i zgradama rupe od gelera i granata,rijetko koja kuća ima fasadu,ako ima onda je obavezno zelene boje, neuredno katastrofa.

Ne možeš vijerovat da si u istom mjestu.Tamo gdje su Hrvati sve sređeno,čisto i uredno, sve kuće imaju fasadu,a tamo gdje su muslimani koda je rat juče završio.Na kućama i zgradama rupe od gelera i granata,rijetko koja kuća ima fasadu,ako ima onda je obavezno zelene boje, neuredno katastrofa.

Onda su ovu vodili u hrvatski deo, kaže da je sve sređeno i deluje fino, ima dosta turista.

Most su videli iz kafića, nisu bili na njemu jer niko nije skakao čak ni pijani Englezi koje su sreli na Piramidama.

Nisam znala da Piramide pripadaju Srpskoj, kaže da su skockane i sve se plaća, nije ni jeftino, ulazak 30 evra i to bez vodiča, sa njim 50 eur.
Deru.
Lepo se vaša blagajna puni :ok:

Nije ni čudo što muslimani šize, al' dobiće šipak :D

Onda su ovu vodili u hrvatski deo, kaže da je sve sređeno i deluje fino, ima dosta turista.

Most su videli iz kafića, nisu bili na njemu jer niko nije skakao čak ni pijani Englezi koje su sreli na Piramidama.

Nisam znala da Piramide pripadaju Srpskoj, kaže da su skockane i sve se plaća, nije ni jeftino, ulazak 30 evra i to bez vodiča, sa njim 50 eur.
Deru.
Lepo se vaša blagajna puni :ok:

Nije ni čudo što muslimani šize, al' dobiće šipak :D
Nisu piramide u Republici Srpskoj,nego u Visokom kod Sarajeva.

Back