Emilia Marty
Veoma poznat
- Poruka
- 14.097
frka, m?necu da budem glavna, mislim da je dobro da to budu moderatori
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
frka, m?necu da budem glavna, mislim da je dobro da to budu moderatori
ti si bila mod tako da imas i to iskustvo..sto bi narod rekao, idealna sinecu da budem glavna, mislim da je dobro da to budu moderatori

Po ovoj skali ja ću sliku poslati vlasniku Krstarice..Pošteno! A tab je super operater super operater i svečano uz vatromet proglašava pobednika

Siroko bratmoi...Po ovoj skali ja ću sliku poslati vlasniku Krstarice..![]()

ih a ja milio da is bar za premijera republikePo ovoj skali ja ću sliku poslati vlasniku Krstarice..![]()

ima se moze seSiroko bratmoi...![]()

nisam bila mod na LJISuti si bila mod tako da imas i to iskustvo..sto bi narod rekao, idealna si![]()
veruj mi..takvim sramezljivima salju jos radijenisam bila mod na LJISu
nisam kacila nikad svoje fotke tako da meni niko ne bi ni slao takve fotke.......treba neko ciji je ovo teren, pred kim su opusteniji

Ja ne znam što se svi ustežu...
Vidis, politika ili ljis, koja razlika!nisam bila mod na LJISu
nisam kacila nikad svoje fotke tako da meni niko ne bi ni slao takve fotke.......treba neko ciji je ovo teren, pred kim su opusteniji

ma kakvi- na forumu mi niko nikad nije poslao tako nesto.veruj mi..takvim sramezljivima salju jos radije![]()
Nikako,zalaže se za zabranu kladionica,biće za zabranu i upotrebe pe.isa...mislim da ce, u slucaju da nona bude prilamac penista, biti bas dosta istih sa politike

prosle godine sam imao situaciju da su mi se dosta zalili na jednog forumasa da otvara provokativne teme ali da nije nikad davao svoj komentar na njima...porazgovaro sam posle sa njim i to se sredilo..ma kakvi- na forumu mi niko nikad nije poslao tako nesto.
, rekao bih,..sav materijal saljite u moj pp a onda ce troclana komisija u sastavu: tab, tab i tab to sve prekontrolisati, uveriti se u regularnost i autenticnost oblina i pokrenuti takmicenje..e dodola je imala kolekcijuJa ne znam što se svi ustežu...
naravno da može
u celom stažu Krste dobila sam ih na PP samo par.. smatram da je to malo.
Smatram da je to ponižavajuće, jer vidim da je dodola imala čak 100 u kolekciji
Znači da ne brinem....Penis ima svoje pozitivne strane za razliku od kladionice.

blablablaprosle godine sam imao situaciju da su mi se dosta zalili na jednog forumasa da otvara provokativne teme ali da nije nikad davao svoj komentar na njima...porazgovaro sam posle sa njim i to se sredilo..
sta hocu da kazem.. ako vec zelis da se igras sa velikom decom, onda imaj mooda da pricu izguras do kraja, ovako je smesno..
oboje znamo zasto si predlozila, cisto da kontriras i nesto izigravas povodom saljive teme oko takmicenja za naj sesi, onda brate, sestro.. idi do kraja, ne odstupaj..
da sam ja predlozio temu za naj ( . ) ( . ) foruma a bas mi je zao sto se ne setih ja, rekao bih,..sav materijal saljite u moj pp a onda ce troclana komisija u sastavu: tab, tab i tab to sve prekontrolisati, uveriti se u regularnost i autenticnost oblina i pokrenuti takmicenje..
vidis to se tako radi.