The_Night_Hawk
Cloud surfer
- Poruka
- 84.329
Пусти бре момке нека се свађају.Ne beži od odgovornosti sad, jesi admin ili nisi jbg to sa sobom nosi izvesne žrtve hehe
Ја скупио храброст за Личне.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Пусти бре момке нека се свађају.Ne beži od odgovornosti sad, jesi admin ili nisi jbg to sa sobom nosi izvesne žrtve hehe

O tome se i radi. Bez subjektivnosti, molim!sta ga briga, moze najbolji da probere
Što bi rekli mladi šta mu teškosta ga briga, moze najbolji da probere
mene je vec jednom direkt banovao, a nisam cak ni penist poslala.Što bi rekli mladi šta mu teško
verovao ili ne slike i video muskog penisa kod mene ne izazivaju nikakvu reakcijua mislim da ona to i zeli, zato je i pokrenula to pitanje i znala je da ce njoj slati jer vide ljudi da je zainteresovana![]()

Šaomi ima 10x zum.verovao ili ne slike i video muskog penisa kod mene ne izazivaju nikakvu reakciju
Kinezi vole da salju tako da ne bih dolazila ovde da mi je do toga.
Ideja je bila reakcija na temu o sisama.
hoces reci da si kontrasica?verovao ili ne slike i video muskog penisa kod mene ne izazivaju nikakvu reakciju
Kinezi vole da salju tako da ne bih dolazila ovde da mi je do toga.
Ideja je bila reakcija na temu o sisama.

Ma pusti je. Mos misliti Kineze i nadarenost.hoces reci da si kontrasica?![]()

a kad vec spominjes ( . ) ( . )Ideja je bila reakcija na temu o sisama.
Na mom igra kao sneško.Što bi rekli mladi šta mu teško
emilija je zakljucana, prcNominujem Emiliju za casnog suca.
Ona je pravnica.
Objektivna je.
Nece nikom deliti vase fotke.
Pa njoj da saljete.

Ali nije za mene, a već imamo i prepisku odgovarajućeg naziva.emilija je zakljucana, prc![]()
sad ti je jasno sto neces biti admin kad si pitaoNa mom igra kao sneško.

jeste, sa mrvicom poetskog - nabrekli udAli nije za mene, a već imamo i prepisku odgovarajućeg naziva.![]()
a zasto trazis od drugih nesto sta si ti predlozila..budi ti glavna, tvoja je ideja..nemoj krompir da prebacujes u tudje ruke..ako vec imas herca da ovo predlozis, onda ovo i izguraj sama do kraja.
Zaebano ili zabavno koje slovo tačno faliBice bas zabano.

bucnut u ledeni sudjeste, sa mrvicom poetskog - nabrekli ud
Znaš koliko me, da ne kažem šta.sad ti je jasno sto neces biti admin kad si pitao![]()

znamZnaš koliko me, da ne kažem šta.![]()

Zašto si otkrila, šta će sad misliti o nama?jeste, sa mrvicom poetskog - nabrekli ud
ne slažem seSlike slati....
Ispod 20 Moderatorima
Preko 20 Supermoderatorima
![]()
a zasto trazis od drugih nesto sta si ti predlozila..budi ti glavna, tvoja je ideja..nemoj krompir da prebacujes u tudje ruke..ako vec imas herca da ovo predlozis, onda ovo i izguraj sama do kraja.