- Poruka
- 132.237
zavisi od formata .... slikeSa jednom ili dve ruke?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zavisi od formata .... slikeSa jednom ili dve ruke?
Ako… mozemo i da razmenjujemo, das mi- dam ti sta nemas![]()

Znači da koristim ultra wide kameru?zavisi od formata .... slike
otvore satorcic "krstarica dickpics"razmenjujete kod terazijske cesme

Pa moze pobednika… tapkamo, papkamo.. sta sve ne. Hoces i tvoju da ubacimo, bice nagrada.posle mozete i da tapkate
mislim slicice
![]()

Tabe životinjoPa moze pobednika… tapkamo, papkamo.. sta sve ne. Hoces i tvoju da ubacimo, bice nagrada.![]()
Zavisi koliko nas jeSa jednom ili dve ruke?
Ybt, a ovamo ma neeee, ne njoj, ne ume ona to, a i ceka je programiranje, kad ono.. Isprogramirano bre to.
ajde ne... da ne odustanu
ja sam pouzdana, dont worry
p.s. ovo ti namerno da meni sad ne bi slali, da se postide, pa da ti imaš više![]()

Ne verujem svojim očima šta čitaju ovde.Što, šta ti je stiglo?
Ne veruješ a ne možeš prestati da čitaš? Javila se u temu tek onako, jeste premazane svim bojama.Ne verujem svojim očima šta čitaju ovde.
tako je, Žikice, zabranjeno je spamovanje i dezavuisanje temeNe veruješ a ne možeš prestati da čitaš? Javila se u temu tek onako, jeste premazane svim bojama.

Није ваљда да ће момци да падну на вашу фору?
ajde ne... da ne odustanu
ja sam pouzdana, dont worry
p.s. ovo ti namerno da meni sad ne bi slali, da se postide, pa da ti imaš više![]()
tasmanijski djavoTabe životinjo
Sta mene? Kao nagradu… moras prvo da pobedis a konkurencija je debela, da znasTabe životinjo
Nema mesta deminutivima.tako je, Žikice, zabranjeno je spamovanje i dezavuisanje teme![]()
dopada mi se nagradaPa moze pobednika… tapkamo, papkamo.. sta sve ne. Hoces i tvoju da ubacimo, bice nagrada.![]()

velika ili debela?Sta mene? Kao nagradu… moras prvo da pobedis a konkurencija je debela, da znas
mora da se proveriNema mesta deminutivima.
Da,gledam dokle će to sve da ode. Zanima me. Hoće li stvarno doći do realizacije ideje.Ne veruješ a ne možeš prestati da čitaš? Javila se u temu tek onako, jeste premazane svim bojama.
Imam neke goste sad.mora da se proveri