- Poruka
- 95.553
Drustvo , ja sam se juce tako dobro ispucala i izventisala .Ceo dan sam bila napolju .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo trenutno sam na poslu i Ok je,e to neka Znaš koja vrtoglavica,nemir od silnog razmišljanja šta AKO.Osecaj , kada te uhvati neka unutrasnja teskoba i nemir , pocne da ti pulsira stomak i dodje ti ili da raskidas sebe ili da se sklupcas u neki cosak i umres?
Pritisak ti je u redu , ne znam da li imas tahikardiju .Zbog cega ides kod kardiologa?
Kazes 12,godina.Koliko dugo si pio AD ove .?
Da li su ti menjali terapije?

Mozes mi slobodno pisati u PP, ako zelis .Ja mislim da nema šta nemam,ali iskreno ne znam ni šta je hipohondrija,a vjerovatno je imam![]()
Bravo! Ja sam danas!Drustvo , ja sam se juce tako dobro ispucala i izventisala .Ceo dan sam bila napolju .
Hahaha.....Bravo! Ja sam danas!plus, nasla sam alkohol!!!!
mirna sam ko bubica danas. Jedva cekam pun mesec sutra pa da odlepim onako zestoko i da mogu na miru da se vratim svakodnevnom ludilu
![]()
Mene interesuje dijagnoza, sta su ti rekli?Evo trenutno sam na poslu i Ok je,e to neka Znaš koja vrtoglavica,nemir od silnog razmišljanja šta AKO.
Kardiologa idem zbog svoje psihe da mi nije uredu srcu,a ono sve ok... Tahikardiju hvala bogu nemam jednostavno strah od smrti,bolesti.
Ad sa pio najviše godinu dana ja misli i nije bilo nekog efekta.Menjali su mi samo za smirenje prvo je bio ksalol sad je klomazapam kad ga popijem,a ne radim samo.mi se spava užasno.
Kad dodjem sa posla detaljno ću ispričati sve šta mi se desava od ustavnog života... Hvala tebi u svakom slučaju na odgovoru.
Ajao, da. Ti nisi u dobrim odnosima sa vetromMene nervira vetar.
Nisam , strasno mi smeta.Ajao, da. Ti nisi u dobrim odnosima sa vetrom![]()
Otkud znas da ce opet pun mesec?Bravo! Ja sam danas!plus, nasla sam alkohol!!!!
mirna sam ko bubica danas. Jedva cekam pun mesec sutra pa da odlepim onako zestoko i da mogu na miru da se vratim svakodnevnom ludilu
![]()
Dijagnoza f41 anksioznost više ne znam ni koja sam.dijagnoza,ali nekad sam.sasvim ok,a nekad vrtoglavica,strepnja ,puno crne hronike u mislima i sličnoMene interesuje dijagnoza, sta su ti rekli?
Tako nekako... cak i kad ne pogledam tj ne znam kad je tacno, neverovatno sam napeta, nervozna, svaki delic tela mi igra... i zanimljivo je to da je potpuno drugaciji osecaj od ,,svakodnevnog ludila,,Ona je LAJKON.Oseca....
Dijagnoza f41 anksioznost više ne znam ni koja sam.dijagnoza,ali nekad sam.sasvim ok,a nekad vrtoglavica,strepnja ,puno crne hronike u mislima i slično
Sigurna si da nisi Lajkon?Tako nekako... cak i kad ne pogledam tj ne znam kad je tacno, neverovatno sam napeta, nervozna, svaki delic tela mi igra... i zanimljivo je to da je potpuno drugaciji osecaj od ,,svakodnevnog ludila,,
Tako da... da, osecam ga... i to obicno krece nekoliko dana pre puno meseca i kako se blizi ja sve gora.
Jbg valjda nisamSigurna si da nisi Lajkon?

Sta je Lajkon?Jbg valjda nisam![]()

Fly mitsko biceVukodlak.![]()
![]()

F41 panicni poremecaj,to je i moja dijagnozaDijagnoza f41 anksioznost više ne znam ni koja sam.dijagnoza,ali nekad sam.sasvim ok,a nekad vrtoglavica,strepnja ,puno crne hronike u mislima i slično