Anksioznost

Osecaj , kada te uhvati neka unutrasnja teskoba i nemir , pocne da ti pulsira stomak i dodje ti ili da raskidas sebe ili da se sklupcas u neki cosak i umres?
Pritisak ti je u redu , ne znam da li imas tahikardiju .Zbog cega ides kod kardiologa?

Kazes 12,godina.Koliko dugo si pio AD ove .?
Da li su ti menjali terapije?
Evo trenutno sam na poslu i Ok je,e to neka Znaš koja vrtoglavica,nemir od silnog razmišljanja šta AKO.
Kardiologa idem zbog svoje psihe da mi nije uredu srcu,a ono sve ok... Tahikardiju hvala bogu nemam jednostavno strah od smrti,bolesti.
Ad sa pio najviše godinu dana ja misli i nije bilo nekog efekta.Menjali su mi samo za smirenje prvo je bio ksalol sad je klomazapam kad ga popijem,a ne radim samo.mi se spava užasno.
Kad dodjem sa posla detaljno ću ispričati sve šta mi se desava od ustavnog života... Hvala tebi u svakom slučaju na odgovoru.

Pa , umisljanje bolesti i tripovanje .
Ides kod kardiologa , a sve je sa te strane u redu .
Ja barem hipohondriju nemam .
Nista kod mene nije umisljeno .
Tu je sa svim psihickim i fizickim simptomima .Vidim da radis .
Ja sam pre 5 godina dala otkaz.Nisam mogla .Imala sam dva napada panike na poslu i to je bio kraj .

Evo trenutno sam na poslu i Ok je,e to neka Znaš koja vrtoglavica,nemir od silnog razmišljanja šta AKO.
Kardiologa idem zbog svoje psihe da mi nije uredu srcu,a ono sve ok... Tahikardiju hvala bogu nemam jednostavno strah od smrti,bolesti.
Ad sa pio najviše godinu dana ja misli i nije bilo nekog efekta.Menjali su mi samo za smirenje prvo je bio ksalol sad je klomazapam kad ga popijem,a ne radim samo.mi se spava užasno.
Kad dodjem sa posla detaljno ću ispričati sve šta mi se desava od ustavnog života... Hvala tebi u svakom slučaju na odgovoru.
Mene interesuje dijagnoza, sta su ti rekli?

Back