Anksioznost

Ja mislim da je to nesto sto naucis vremenom. Ja sam naucila kako da iskontrolisem sebe. Nekad nije lako, nekad cak i ne uspem. Ali generalno mislim da se to nauci. Upoznas sebe, znas sta ti prija. Naucis da prepoznas napad, iscekivanje napada, pa reagujes na vreme... e, sa mislima se jos uvek borim. Jos uvek ucim kako to da drzim pod kontrolom.
Ja sam provalio da mi je najteze da se iskontrolisem kada se nadjem u nekom nepoznatom okruzenju gde mi nije prijatno a to me nervira jer covek je stvoren da se krece i da bude socijalan

Ja sam provalio da mi je najteze da se iskontrolisem kada se nadjem u nekom nepoznatom okruzenju gde mi nije prijatno a to me nervira jer covek je stvoren da se krece i da bude socijalan
Da... i onda se jos vise izdeprimiras jer si ogranicen Meni je onda u glavi samo da pobegnem odatle. Ja, nekad, pre nego sto bilo gde krenem, ako osecam da sam napeta ili u strahu od napada panike, jer nekad je samo to iscekivanje napada mnogo gore od samog napada, tresnem jedan ksalol. I mirna ceo dan.

Da... i onda se jos vise izdeprimiras jer si ogranicen Meni je onda u glavi samo da pobegnem odatle. Ja, nekad, pre nego sto bilo gde krenem, ako osecam da sam napeta ili u strahu od napada panike, jer nekad je samo to iscekivanje napada mnogo gore od samog napada, tresnem jedan ksalol. I mirna ceo dan.
Bas tako,par puta mi se tako desilo i cim sam nasao neki izgovor da krenem kuci odmah mi lakse,a sa druge strane psiholog mi kaze da treba da treba da se krecem medju ljude i kao da se ñalazim u zacaranom krugu

Da , misao pobeci ....
Kako mi je to poznato .

Back