Sad kad pricate o tome, ni ja ne znam koja mi je TACNA dijagnoza.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ubrzano lupanje srca,,stomacne probleme i kratak dah,nemam nesvesticu i preznojavanje
Sad kad pricate o tome, ni ja ne znam koja mi je TACNA dijagnoza.
Ja sam od kardiologa dobila propranolol za to .I pre dijagnoze GAPa.Pa ti imas sve isto kao i ja
ali mene nijedan lekar nece da primi i da me saslusa jer to spada u domen hipohondrije
jer ubrzano lupanje rsca ima nekoliko milijardi ljudi na ovom svetu, ko bi tebe od toga lecio?
Preplicu se , cudbno je to , moze da bude i vise dijagnoza .Koktel.Sad kad pricate o tome, ni ja ne znam koja mi je TACNA dijagnoza.
I ja to uzimam, to uzima svaki treci covek na ovom svetu, pojma nema zasto nisam nekada i prestala,Ja sam od kardiologa dobila propranolol za to .I pre dijagnoze GAPa.
Moze sve da bude hipohondrija , po njima .
U mom slucaju nije hipohondrija .
Preplicu se , cudbno je to , moze da bude i vise dijagnoza .Koktel.
Meni je potreban , sa njim odrzavam puls na 90 .I ja to uzimam, to uzima svaki treci covek na ovom svetu, pojma nema zasto nisam nekada i prestala,
alis e nekako sigurnije osecam, a nikako ne patim od bilo kakvih depresija ili anksioznosti.
Meni je potreban , sa njim odrzavam puls na 90 .
Bez njega ode i preko 110..
Pa propranolol i presolol su vrlo cesti lekovi ....
Stomacne probleme imam i ja i to kao posledicu anksioznosti i svih pratecih simptoma .Imam IBS .Da ubrzano lupanje srca,,stomacne probleme i kratak dah,nemam nesvesticu i preznojavanje
Ako nemas ni depresiju ni anksioznost , ni bilo koji drugi psihicki poremecaj , onda bi trebala kod kardiologa da odes.Kod tebe to nije senzacija , vec problem sam po sebi .Ista stvar i kod mene, iskljucivo zbog pulsa.
Da, meni je vise hipohondrija problem,plasim se bolestiPa ti imas sve isto kao i ja
ali mene nijedan lekar nece da primi i da me saslusa jer to spada u domen hipohondrije
jer ubrzano lupanje rsca ima nekoliko milijardi ljudi na ovom svetu, ko bi tebe od toga lecio?
Lekar mi je prepisao NebiletLUPAS
Sta ti pijes za lupanje srca ?
Da , kod tebe je lupanje srca bas vezano za panicni napad ,.Lekar mi je prepisao Nebilet
ali stvar je u tome sto je meni pritisak i puls dobar,jer pazim sta jedem i treniram
medjutim kada me uhvati panika pocne srce ubrzano da radi ali kad se smirim i skrenem misli sve se vrati na normalu
Da li je onda to vezano za psihu ili ne?Da , kod tebe je lupanje srca bas vezano za panicni napad ,.
Meni srce lupa i kada nisam pod tenzijom .
I ja imam frku od bolesti, izmedju ostalog... znaci koktel!Da, meni je vise hipohondrija problem,plasim se bolesti
kao dete u 2 i 3 godini sam puno puta bio u bolnici zbog kile
rodjen sam u 8 mesecu,i bio sam bolesljiv
na tv ne smem da slusam o simptomima nekih bolesti jer se odmah istripujem
klasicnu depresiju nemam ali kad me uhvati briga oko zdravlja onda preraste u paniku
Ja nikad nisam imala lupanje srca ili ubrzan rad srca u napadima panike ili anksioznosti. Tezinu, pritisak i stezanje u grudima da ali lupanje i ubrzan rad ne. Prvi put mi se desilo da mi srce bije kao ludo sad od kad je krenulo ovo ludilo sa ovim virusom. Puls mi je bio normalan. I to je trajalo samo par dana. Inace, sa srcem mi je sve ok. Idem na redovne kontrole kod kardiologa.Da , kod tebe je lupanje srca bas vezano za panicni napad ,.
Meni srce lupa i kada nisam pod tenzijom .
Kokteli?I ja imam frku od bolesti, izmedju ostalog... znaci koktel!![]()
Kokteli?
Preplicu se , cudbno je to , moze da bude i vise dijagnoza .Koktel.
Disem duboko i popijem pola brozamepana,i pokusavam da misli skrenem gledajuci tvDa , vezano je za psihu .Fizicka senzacija koju pokrece napad panike .Jer , znaci , cim se ti smiris , i lupanje srca , ubrzan puls se normalizuje .Radis vezbe disanja , kako smirujes panicni napad .?
I mene!Bilo bi sjajno.
Vidis tebe smiri razgovor sa ljudima , mene bas to tenzira .
Ja mislim da je to nesto sto naucis vremenom. Ja sam naucila kako da iskontrolisem sebe. Nekad nije lako, nekad cak i ne uspem. Ali generalno mislim da se to nauci. Upoznas sebe, znas sta ti prija. Naucis da prepoznas napad, iscekivanje napada, pa reagujes na vreme... e, sa mislima se jos uvek borim. Jos uvek ucim kako to da drzim pod kontrolom.mada otkako sam na terapiji nekako lase izadjem sa sobom nakraj
samo se nadam da ce tako da bude i kada prestanem da pijem antidepresive