Anketa: Da li podržavate bojkot ili izlazak na lokalne izbore?

Da li podržavate bojkot ili izlazak na lokalne izbore?

• Bojkot

glasova: 18 39,1%
  • Izlazak

glasova: 28 60,9%

• Ukupno glasova
    46
Можда је овај покушај бојкота још један покушај да се добију неки поени код грађана , када већ не може нормалним путем , онда неким изазивањем бојкота , немира , псовањем , лупањем , рушењем ..тотално погрешна перцепција .

Искрено, мени није јасно ко гласа за те болиде.

Искрено, мени није јасно ко гласа за те болиде.

досовски тајкуни који су своје богатство стекли у време досовске владавине и данас те своје исте досовске политичаре држе по управним одборима да би за њих лобирали повољности .углавном ти досовски тајкуни и плаћају гласове својим пропалим политичарима и наравно ту има и оних старих залуђеника досовском политиком 2000тих "Ђинђић икона праведности" , то су лузери са маргине политичке сцене који знају добро да подметну , слажу , преваре ..на томе се и заснива њихова политика , али више од тога никада више неће добити јер су једном преварили народ , тешко да ће други пут.

Можда је овај покушај бојкота још један покушај да се добију неки поени код грађана , када већ не може нормалним путем , онда неким изазивањем бојкота , немира , псовањем , лупањем , рушењем ..тотално погрешна перцепција .
Pa moze drugacije, kazu , ko zeli da se promeni pristup medijima, ko zeli da glasanje bude postenije, nek glasa za nas....
To je program, meni je smesno kad pitaju novinari , voditelji kandidate za skupstinu beograda koji je vas plan za kosovo...
Jok pitaj me sta mislim o lansiranju rakete sa juhor pastetom kao hranom za astronaute jer je juhor platio 2 milijarde dolara da bi se realizovala ta reklama...a jeste reklama sigurno ..i efektna...

Нема плана , видели смо шта су урадили првог дана заседање у скупштини , правили крш и лом .то је ваљда план и сви који тако буду радили ће да пропадну ..али сви и ови из патриотске опозције који само пљују по Вучићу а можда је то и фарса ..ако је фарса , онда су са разлогом изгубили .Мора бити мало поштења на политичкој сцени , ко то не поседује неће да добро заврши --Покојни председник Милошевић је био последњи поштен председник и политичар због тога је и завршио тако што су га наместили и продали Хагу .

Нема плана , видели смо шта су урадили првог дана заседање у скупштини , правили крш и лом .то је ваљда план и сви који тако буду радили ће да пропадну ..али сви и ови из патриотске опозције који само пљују по Вучићу а можда је то и фарса ..ако је фарса , онда су са разлогом изгубили .Мора бити мало поштења на политичкој сцени , ко то не поседује неће да добро заврши --Покојни председник Милошевић је био последњи поштен председник и политичар због тога је и завршио тако што су га наместили и продали Хагу .
U ovoj političkoj areni, gde svako ima svoj plan,
Gledajući te scene, osećam se kao da sanjam.
Prvi dan u parlamentu, haos i buka s visoka,
Kao da je cilj bio samo napraviti nereda tolika.

A oni u opoziciji, samo pljuju po Vučiću svom,
Možda je to samo gluma, nešto kao loši kom,
Ako je sve to farsa, onda su izgubili s razlogom,
Na političkoj sceni, potrebno je imati poštovanja mnog.

Milošević, pomenut kao poslednji pošteni lider,
Ali i on je na kraju, završio kao gubitnik, stider.
Hag ga je dočekao, s optužbama i sudskom dramom,
Možda je istina, politika je jedna čudna stvar, nekada sanjam.

Значи не излазиш јер знаш да не можеш победити.
Тако сваки спортиста може да бојкотује трку јер ЗНА да неће победити јер реално НЕ МОЖЕ зато што нема резултат који то обећава.
Супер је логика, нема шта.

Nije samo do toga što se ne može pobediti, već što bi onda bili novi izbori sa boljom prilikom.

General koji ide u bitku koju ne može da dobije je budala. Onaj koji se povuče, a dobije sutrašnju, osnovna je razlika u razumevanju umeća ratovanja.

U ovoj političkoj areni, gde svako ima svoj plan,
Gledajući te scene, osećam se kao da sanjam.
Prvi dan u parlamentu, haos i buka s visoka,
Kao da je cilj bio samo napraviti nereda tolika.

A oni u opoziciji, samo pljuju po Vučiću svom,
Možda je to samo gluma, nešto kao loši kom,
Ako je sve to farsa, onda su izgubili s razlogom,
Na političkoj sceni, potrebno je imati poštovanja mnog.

Milošević, pomenut kao poslednji pošteni lider,
Ali i on je na kraju, završio kao gubitnik, stider.
Hag ga je dočekao, s optužbama i sudskom dramom,
Možda je istina, politika je jedna čudna stvar, nekada sanjam.

Милошевић је српска дика , продао га мали Чеда зарад мало шмрка .

Objasnio sam nekoliko objava unatrag šta je suština.

Isti profil koji daje glas SNS-u.

Замисли тек будале које гласају за Чеду Јовановића , има будала које чак и објављју слике са њим на фејсу ..замисли дебилизма да ти се сликаш са Чедом и да се хвалиш са тим сликама ..фуј

Nije samo do toga što se ne može pobediti, već što bi onda bili novi izbori sa boljom prilikom.

General koji ide u bitku koju ne može da dobije je budala. Onaj koji se povuče, a dobije sutrašnju, osnovna je razlika u razumevanju umeća ratovanja.

Каква је то боља прилика?

Једино да противник падне и поломи ногу и онда аутсајдер грудима упадне у циљ, сав поносан.

Zašto je Čeda prodao Miloševića?

Zato što mu je rekao: "Hoćeš malo šmrka?"

Покојни председник је државник , частан и поносан човек , његово име не може ни да иде уз малог наркомана , осим у овом контексту да га је продао због шмрка што јесте истина јер су добилио огроман новац за изручење покојног председника , Ђинђић, Чеда комплет досовска опозција

Kakvog legitimiteta šta kao neće se priznati izbori ako dio opozicije ne izadje.Glupost, samo će napraviti čistiju opciju da Šapić ostane gradonačelnik.Ja sam poprilično razočaran u opoziciju Srbije mislim nije mi kod nas puno bolje ali dva najveća grada u RS drži opozicija, kolju se politički na više osnova ali je zdravija priča, nema ovakve promašene politike. Za šta se zapravo zalažu, program, šta nude Beogradu kao alternativa nikako da skontam?

Poslednja izmena:
Kakvog legitimiteta šta kao neće se priznati izbori ako dio opozicije ne izadje.Glupost, samo će napraviti čistiju opciju da Šapić ostane gradonačelnik.Ja sam poprilično razočaran u opoziciju Srbije mislim nije mi kod nas puno bolje ali dva najveća grada u RS drži opozicija, kolju se politički na više osnova ali je zdravija piča, nema ovakve promašene politike Za šta se zapravo zalažu, program, šta nude Beogradu kao alternativa nikako da skontam?
Draško više nije opozicija. Sve i da opozicija uzme Beograd i još neki grad Vučić bi verovatno napravio dil sa gradonačelnicima i još par odbornika. Svakako ovo mu je bolje i dobiće 60% a ne 80% ako bi cela opozicija bojkotovala što bi bilo upadljivo.

Draško više nije opozicija. Sve i da opozicija uzme Beograd i još neki grad Vučić bi verovatno napravio dil sa gradonačelnicima i još par odbornika. Svakako ovo mu je bolje i dobiće 60% a ne 80% ako bi cela opozicija bojkotovala što bi bilo upadljivo.
Zvanično jeste čim je i dalje kandidat PDP.Druga stvar što je Draško smanjio level napada na Dodika jer je svjestan da bez republičkih organa ne može najveći grad u RS funkcionisati a ni obrnuto.To je samo obostrani politički interes.Vjeruj mi da na domaćoj političkoj sceni ne postoji do kraja dosledan političar i da su, mada zvuči otrcano, stvarno kada ih privatno upoznaš svi isti.Moje iskustvo po pitanju političara je takvo a upoznao sam ih dosta preko posla a i preko kafane gdje su pogotovo svi isti.Nema tu više ideologije ako je ikada i bilo samo posao od kojeg žive.

I to što kažeš. Dokazi se baš ne vide. Ko će da primeti da Srbija gubi teritorije, da godišnje 50-100 hiljada ljudi beži iz zemlje, da je natalitet opada, da imamo najmanje plate i najveće cene u regionu, medijski mrak, korupciju, autokratski režim i trovanje građana preko vazduha, vode i hrane.
1) Srbija ne gubi teritorije, ono što joj je oteto dok su vaši idoli bili na vlasti nije izgubljeno.
A po vama Vučić sad treba te teritorije da povrati - samo kako tačno?
2) Da godišnje 50-100 hiljada ljudi beži iz zemlje je laž i ti to znaš, nisi ti baš toliko glup koliko se praviš.
3) Natalitet ne opada, nego je u odnosu na period kad su vaše gazde bile na vlasti, čak i porastao.
4) E sad, za najmanje plate, medijski mrak i slične gluposti si se toliko nalupetao da nema potrebe
da ti uopšte odgovaram na te idiotizme.

Evo ga izveštaj ODIHR-a za koji se praviš lud, pa koga zanima, može da pročita. Mada, što bi rekao, ni to nije dokaz ;)
https://www.osce.org/files/f/documents/c/2/565117_0.pdf
Tek sada vam gazda poslao link?
Pa šta stoji u njemu?
"iznete su tvrdnje", "podnete su prijave"

Evo ti odgovor od pre mesec i po dana, nemam šta da dodam.
Kakve manipulacije, kakvo sređivanje biračkog spiska, o čemu pričate?
ODIHR izveštaj kaže sledeće:
"Pojavili su se navodi da...", "Postoje tvrdnje da..."
Znači, laži opozicije o navodnoj izbornoj krađi su "navodi" i "tvrdnje",
nikakvih dokaza za tako nešto nema.

Sve ostalo su preporuke, većinom tehničke prirode.
Mi smo dobili oko dvadesetak, Nemačka je dobila 45, od kojih nijednu
nije ispunila.

Tako da... ne bih ja na vašem mestu tako brzopleto ponavljao laži i idiotizme "oporbe".

Back