Karpoš11
Buduća legenda
- Poruka
- 25.533
Bez kralja ne valjamozda sam za vera nada ljubav, mozda poks
cekaj, na kraju ces da me ubedis da sam za djiulasa?
Гајић је поводом распада коалиције Србија против насиља упитао „ко је сада права опозиција“.
https://srbin.info/politika/gajic-narodna-stranka-u-ponedeljak-pocinje-prikupljanje-potpisa/
„До сада су из те дојучерашње коалиције арогантно и без покрића издавали ‘аусвајсе’ да ли је неко опозиција или није и тврдили су да права опозиција неће ићи на изборе. Сада су се поцепали и један део те коалиције иде на изборе. Јесу ли они сада права опозиција или нису“, упитао је Гајић.
pa ko razbija tu 1 kolonu?
prvo je to bila SPN, eto ti gajic sta kaze, oni su figurativno izdavali ausvajse ko je bio opozicija, tj protiv nasilja, znaci sve nas druge su eliminisali kao da nismo protov nasilja, stp je nevidjeni pokvarenluk i zato se ta koalicija sada i raspala;
isto ti je i sa bilo kojom laznom opozicijom, obave prljav posao i prestaju da postoje, kao zavetnica ili nestorovic, znaci da su od starta radili za vucica, shvatas li junace? ta koalicija SPN je od starta radila za vucica, zloupotrebila je narod na ulici otupvsi opozicionu ostricu i gnev protiv rezima!
i sad se fortesu osladilo, poziva da sve repriziramo? znaci da je vucicev 100%, samo podvaljuje ovde, maze
kazes necemo uci u eu? znaci ti nisi u taboru prozapadne opozicije? da nisi u mojoj stranci? reci ti![]()

Gajic......a Jeremic nosi pismo od vucica u UN.
Gde je sad veliki srbin Draskovic ?
Kada ja pala krajina miting na trgu....Vuk,Djindjic,Kostunica,Seselj na bini ...i 2000 srba patriota

I Depos je pukao kao i sve druge koalicije...
Kada su hapsili mladica dvehiljade seseljovaca na mitingu...
Seselj je najveca prevara....ali zato je tu sin...
Kao i dacic koferce.....
Dva srbina tri stranke....svi hoce da sefuju na grbaci naroda....
Sve je moguce ....mozda sam u nasoj stranci