Anketa: Da li podržavate bojkot ili izlazak na lokalne izbore?

Da li podržavate bojkot ili izlazak na lokalne izbore?

• Bojkot

glasova: 18 39,1%
  • Izlazak

glasova: 28 60,9%

• Ukupno glasova
    46
Ako hoćete bojkot to mora biti bojkot uz proteste, građansku neposlušnost, štrajkove. Da li ste spremni za to? Spremni da se suočite sa otkazom izvršiteljima,blokadama,režimskim batinašima na ulici? Osećate takvu energiju ovih dana? Ne? Pa i nema je.

Kada je prošlog maja nakon tragedije postojala približno ta energija pojedini su brže bolje "preuzeli" i poslali ljude na odmor do septembra koliko se sećam. Posle toga energije nije bilo ni za lek a ona je 100x jača nego danas . Toliko o tome.

Na dan izbora su imali dokaze o fantomskom bosanskom glasanju već u ranim popodnevnim satima. Neko izašao i rekao dosta? Neko pozvao na prekid glasanja i ulicu kada je zaista bilo razloga? Ni da beknu celo veče, čekali do ponoći da se AV oglasi pa onda izašli da kažu nije fer. Ma ajde...
I onda tako smušeni naravno da im se niko nije sutradan pojavio.

Naprednjaci su bitange, i igrati na kartu njihovog stida i moralisanje su izvinite gospodo...teški idiotizam. Karta Evropa ako na nju misliš da igraš, ne postoji. Nije u špilu uopšte. Njima je stabilokratija jedino važna, Ameri su pragmatični i **** im se za ta tanana osećanja ljudi ovde i tako nekih stvari kao tipa demokratski proces ako imaju neku svoju agendu koja se lepo gura. To što su pro-forme kao dali neke uslove onako neobavezno u vidu ODIHR, a i to da skinu sa vrata evroparlamentarce koji treba da imaju iluziju da se nešto pitaju, je upravo to...kao ajde se vi fino dogovorite, pustite malo opoziciju na TV pa da se bavimo važnijim stvarima negde drugde. To je taj maximum angažovanja Evrope koje ćeš videti ovde, osim ako mamlazi ne počnu neki rat.

Dakle šta ti misliš sa bojkotom da radiš u ovim okolnostima?
Ljudima u unutrašnjosti je dosta kabadahija, a daleko im je teže. Tamo se tek vidi sva bahatost bande na delu, Beograd je još povlašćen u tom smislu što je veliki grad. U malim sredinama znaju kako dišeš. I šta sa njima? Ajde još 4 godine trpite, jer mi bi malo da se igramo Gandija i palamudimo.

Izađi, ako krade, uhvati ga u krađi i onda ulica. Imaćeš energiju. Uzmi lokal gde možeš, izgradi infrastrukturu, uzmi medije makar te lokalne, neki budžet sa kojim možeš da radiš,neku logistiku...pa u borbu za konačni slom režima. Imaćeš ga sledeći put. A ne kalimero salonski bojkot kakav je bi 20-te. Najbesmisleniji vid političke borbe. U kriminalnim poludiktaturama kao Srbija dodatno besmislena.

U ovakvim okolnostima potpuno je svejedno što će neko izaći a neko ne. Trebalo je ili-ili. Glasalo se izabran je izlazak, a onda neko rekao ma ***** većinu ja ću po svom. Demokratski nema šta.

AV može slobodno šampanjac da otvori. Milion+ glasova koliko su imali SPN+NADA je sada neutralisano. Polovina je glasala za opoziciju zbirno , ne za lidere. Sada od toga nema ništa.
Ja ću izaći u inat ekipi koja je zajebala, ne zato što mislim da može nešto da se uradi. Pun mi je ovih što bojkotuju i njihovog palamuđenja o legalitetu.

Dakle na glasanje, pa koliko bude....
Naravno svi znamo kakvi su uslovi , ali nema tu da biras....
Imas poltrone oko sebe u narodu , navikni da zivis sa njima,
Organizuj sam sebi politicku prezentaciju...ili akciju..
Ako mora da se plati , plati...
Ako ne platis, gledaj kako drugi placa pa posle se cesi...

Ako imas novca, moras da odvajas da ostvarujes politicku volju i uticaj...
Ako ne odvajas , zavisis od tudje raspodele politicke volje...
Ocigledno ovu vlast boli dupe za necigancice, ne zbog Romske populacije nego zbog niskog nivoa kvaliteta narodne mase kojom ce upravljati..
Sto se vise mnogi DNK populacija, ucesnici realitija i DNK emisije, to je vlasti lakse da ima uticajnu politicku vecinu....a vlasnistvo takve politicke vecine je zanemarivo..

Dakle dobijes vlast nad brojno uticajnom populacijom koja nema vlasnistvo i ne smeta eksploataciji i prihodima pojedincima koji imaju i drze vlast...
Kao cekic i nakovanj...
Cekic ima lovu i bogati se na racun Srbije , teritorije i bogatstava i svoje imovine koju uvecava, a ima i nakovanj, populaciju koja je brojnija a nema nista, kojom pritisne glasace koji bi rado da budu srednji sloj, a dobice prst u.. u ... u....

Jel lepo zamisljeno kako da imas kontrolisanu situaciju , glasace kao nakovanj i vlasnike kao cekic...a raja nek obavlja servisne usluge...

Нити има какве подјеле мишљења у тој греотескној дружини коју неки зову "опозицијом" нити ће бити цијепања. Једно је бити опозиција власти илити режиму како неки више воле рећи, друго је бити опозиција Србији.
А ове креатуре, коловође у овој скупини СПН појачане овим Милошом су слугерање западних ментора и непријатеља Себа, самим тим су опозиција Србији. Као слугерање страних господара немају ти ликови неку аутономију код одлука, радиће како им ментори кажу. Који тренутно процјењују колико су изгубили подршку у бирачком тијелу којем се није допало то слугерањство и подилажење бјелосвјетском олошу, јасно је и њима да ће изгубити подршку родољубивио оријентисаних бирача који су дали глас тој екипи само и искључиво због анимозитета према Вучићу и ес-ен-есу..

Izađi, ako krade, uhvati ga u krađi i onda ulica
ma nemoj, da narod ulicari?
a ti ces da se inatis?
Ja ću izaći u inat ekipi koja je zajebala, ne zato što mislim da može nešto da se uradi. Pun mi je ovih što bojkotuju i njihovog palamuđenja o legalitetu.
AV može slobodno šampanjac da otvori. Milion+ glasova koliko su imali SPN+NADA je sada neutralisano.
a poks?
a...

ПОКС: Опозиција да не учествује у новој крађи

a sta kaze @fortes da pokrade opet, pa onda tek? pa koliko puta bi ti da budes pokraden inadzijo?
ulica. Imaćeš energiju.
ko ce da ima energiju? pa narod je bio na ulici koliko se svi secamo zbog onog ubistva u skoli i onog drugog?
i sta se desilo? eliminisana je tim protestom patriotska opozicija, i sta ste dobili sa tim kidnapovanjem protesta za svoje sebicne ciljeve? dobili ste da se vucic ucvrstio cak!
sada se hvalis eliminacijom NADE SPN I POKSA, i koga jos?
znaci sta, jos vise se vucic ucvrscuje
bolje se samobanuj, vucic vlada bas zbog vas koji terate inat, a znate da time nista ne dobijamo
Ako hoćete bojkot to mora biti bojkot uz proteste, građansku neposlušnost, štrajkove.
ne mora, moze samo da se bojkotuje, on se ne skida sa tv-a, kakav izbor ljudi imaju ako ih psihopata samo siluje u zdrav razum, nema tu izbora

Poslednja izmena:
ma nemoj, da narod ulicari?
a ti ces da se inatis?

a poks?
a...

ПОКС: Опозиција да не учествује у новој крађи

a sta kaze @fortes da pokrade opet, pa onda tek? pa koliko puta bi ti da budes pokraden inadzijo?

ko ce da ima energiju? pa narod je bio na ulici koliko se svi secamo zbog onog ubistva u skoli i onog drugog?
i sta se desilo? eliminisana je tim protestom patriotska opozicija, i sta ste dobili sa tim kidnap;ovanjem protesta za svoje sebicne ciljeve? dobile ste da se vucic ucvrstio cak!
sada se hvalis eliminacijom NADE SPN I POKSA, i koga jos?
znaci sta, jos vise se vucic ucvrscuje
Kakav POKS, ko eliminiše NADA ...o čemi ti uopšte pričaš? Za diskusiju je osnov da ti sagovornik makar izdaleka shvati smisao napisanog. Šta ti bulazniš ovde i šta pokušavaš da izvučeš iz konteksta izgleda ni tebi nije jasno.

Ako se bojkotuju izbori, bez borbe predajemo Vučiću i njegovim sns šerifima vlast na tacni.

A kako se tačno opozicija bori tako što izađe na fingirane izbore na kojima zna da će izgubiti plus svojim izlaskom obradovati režim?

Na ovim izborima treba da se ruše Vučićeve opštine.

Opštine su beskorisni nivo vlasti. Imati to kao ambiciju je isto kao i želeti biti luzer.

Moram da pitam sve one koji su za bojkot: Ako su izbori bili pokradeni, a jesu i na parlamentarnim i beogradskim izborima, kako stranke koje su ušle u Parlament nisu tražili, pored beogradskih i parlamentarne izbore?

Zato što na parlamentarnim izborima opoziciji nije pokradena pobeda.

Kakav POKS, ko eliminiše NADA ...o čemi ti uopšte pričaš? Za diskusiju je osnov da ti sagovornik makar izdaleka shvati smisao napisanog. Šta ti bulazniš ovde i šta pokušavaš da izvučeš iz konteksta izgleda ni tebi nije jasno.
sasvim dovoljno sam ja shvatio tebe rezigniranoig, ozlojedjenog koji bi sada za inat da glasas svestan da vycic pobedjuje
imas neke fiks ideje, i ko se ne slaze, odmah prelazis na stranu vuciceve pobede, zapravo prevare... ej ti si uvredjen sto se nije reagovalo na vreme i sada za inat mora po tvome

pa izadji na izbore uclani se i u sns za inat, ko te sisa, dr nestore, zavetnico ili vec koji si, a SPN ko moze neka se kaje sto su kidnapovali proteste i iskljucili nas iz patriotske opozicije, sad je jasno da bez nas ne mozete da srusite av-a, nestor je bio trojanski konj, micu da ne vredjam sad.
https://srbin.info/politika/opozicija-koja-je-za-izbore-pristaje-da-ide-putem-koji-vucic-zeli/
Они у СПН који схватају да са Вучићем нема тајних договора које он неће изиграти, треба зато да наставе својим путем. Око њих ће се окупљати све већи број грађана који желе промене чак и ако СНП сада доживи бродолом, јер би део њених чланица постао исто оно што су већ сад Несторовић са својим присталицама или што је била Милица Заветница. Вучићеви прсти су у свему томе присутни, али срећом то све више грађана ове земље схвата.
Питање бојкота прљавих избора је вододелница! Још има наде да то схвате и они у СНП-у који сада показују дефетистички став, а нису још неповратно утонули у живо блато прљавих дилова, те да стану у ред са колегама и колегиницама које одбијају да воде Србију на нову изборну гиљотину“, закључио је Драгомир Анђелковић у ауторском тексту за Данас.

Poslednja izmena:
Богдановић истиче да је недопустиво прекрајање изборних спискова фиктивним променама пребивалишта грађана који живе и раде у другим срединама, а сада су пријављени у Нишу.

Koja je onda poenta da se glasa na laziranim izborima?
Hapsenje vucica je najbolje resenje da se ova agonija resi.

Kakvo bre hapšenje Vučića.

U kom svetu ti živiš. 🤣

Нити има какве подјеле мишљења у тој греотескној дружини коју неки зову "опозицијом" нити ће бити цијепања. Једно је бити опозиција власти илити режиму како неки више воле рећи, друго је бити опозиција Србији.
А ове креатуре, коловође у овој скупини СПН појачане овим Милошом су слугерање западних ментора и непријатеља Себа, самим тим су опозиција Србији. Као слугерање страних господара немају ти ликови неку аутономију код одлука, радиће како им ментори кажу. Који тренутно процјењују колико су изгубили подршку у бирачком тијелу којем се није допало то слугерањство и подилажење бјелосвјетском олошу, јасно је и њима да ће изгубити подршку родољубивио оријентисаних бирача који су дали глас тој екипи само и искључиво због анимозитета према Вучићу и ес-ен-есу..

Kristofer Hil je upravo pozvao na izlazak na izbore i usprotivio se delu opozicije koji poziva na bojkot, gde je doslovno i Miloš Jovanović, koji ga je nakon intervencije i podrške delu opozicije da ipak izađe na izbore žestoko napao.

Upravo je deo koalicije SPN odlučio da povuče svoje potpise i promeni stav da ipak treba izaći na izbore ovaj drugi i to na nagovor zapada.

Nasao zicu covek...
ma sta je nasao? neka se skine sa tv-a pa da vidmo da nema nikakve zice; necemo bre da ga gledamo vise, a ne da cemo jos da mu izlazimo na lopovske izbore
https://srbin.info/politika/poks-opozicija-da-ne-ucestvuje-u-novoj-kradji/
„Зато је толико одуговлачио са испуњењем услова да сви избори буду 2. јуна, да комисија нема више довољно времена да се бави својим послом“, оценио је Михаиловић.

Svi dobijaju ali ja gubim...
nemoj da igras sa vucicem prevarantom. kada gubis, bojkotuj ga, pa ne mozes da izgubis

sasvim dovoljno sam ja shvatio tebe rezigniranoig, ozlojedjenog koji bi sada za inat da glasas svestan da vycic pobedjuje
imas neke fiks ideje, i ko se ne slaze, odmah prelazis na stranu vuciceve pobede, zapravo prevare... ej ti si uvredjen sto se nije reagovalo na vreme i sada za inat mora po tvome

pa izadji na izbore uclani se i u sns za inat, ko te sisa, dr nestore, zavetnico ili vec koji si, a SPN ko moze neka se kaje sto su kidnapovali proteste i iskljucili nas iz patriotske opozicije, sad je jasno da bez nas ne mozete da srusite av-a, nestor je bio trojanski konj, micu da ne vredjam sad.
https://srbin.info/politika/opozicija-koja-je-za-izbore-pristaje-da-ide-putem-koji-vucic-zeli/
Они у СПН који схватају да са Вучићем нема тајних договора које он неће изиграти, треба зато да наставе својим путем. Око њих ће се окупљати све већи број грађана који желе промене чак и ако СНП сада доживи бродолом, јер би део њених чланица постао исто оно што су већ сад Несторовић са својим присталицама или што је била Милица Заветница. Вучићеви прсти су у свему томе присутни, али срећом то све више грађана ове земље схвата.

Evo sve super...provalio si me...sada mi reci samo jedno: kada se već okupite oko Đilasa i Jovanovića, uradićete šta? Zakukati uglas o nepravdi :lol:?

Naravno da sam ozlojeđen jer gledam isti scenario koji sam već doživeo. I znam koji je rezultat toga i kako će se odvijati dalje. Evo da ti otkrijem jer sam film već gledao: Đilas će tri godine da kuka kako su nas pokrali, Marinika će to isto samo elokventnije, onda će nebojkot i bojkot opozicija da se ujedine u četvrtoj godini, biće koja šetnja tu i tamo, performans neki i tako to. Za to vreme će banda da uništava grad i zemlju brže ,bolje i jače bez ikakve makar nomimalne kontrole na lokalu. A izborni uslovi će biti na redu nekih par meseci pred izbore, gde će opet isto tražiti a vlast odugovlačiti...dok se neko ne seti genijalnog rešenja: bojkot, a neko kaže ajde neću. I idemo ispočetka nove 4 godine.
Sjajna je to opozicija "nevučićeva". Stvarno mu odmaže.

Jedina dva puta kada se usrao i to toliko da je morao bosance da dovlači je kada je opizicija izašla na izbore, i čak i sa njima je u zbiru preglasan i da nije bilo rasipanja tadića i djb prvi put, tj nestora kao trojanskog konja drugi put...Beograd bi bio slobodan. To je recept. ne bojkot.

P.S. što je najgore i najdestruktivnije je da povlačite i ostatak opština iz borbe, i bukvalno ostaje 0 logistike za sve borbe u budućnosti

Poslednja izmena:
Evo sve super...provalio si me.
ma ti si se sam provalio secas se, ovo si rekao:
Ja ću izaći u inat ekipi koja je zajebala, ne zato što mislim da može nešto da se uradi.
Đilas će tri godine da kuka kako su nas pokrali,
ako se zna koliko je glasaca apstiniralo, tj. bojkotovalo, onda se oni oduzmu samo, i rezultat ne moze da omane
onda će nebojkot i bojkot opozicija
e, vidis u tome je caka,. sto mi ne znamo od kojih vucic krade, od vas koji glasate, ili od nas koji ne glasamo, a ne da da se pretresu biracki spiskovi, zbrzava nas, i mi sada rasciscujemo na ovaj nacin, a ti ne shvatas

probali ste, pokrao vas je, i daj sada nasa ideja da se sprovede, pa nemoj da se inatis bezveze, znas da inatom niko nista ne dobija osim av-a

ako si ti izlazio na izbore, a ja nisam, onda si ti odgovoran za izbornu kradju, a ne ja, shvatas nasu logiku? ali ako ortganizovano izbojkotujemo, mozemo da se prebrojimo, ima da zaboli vucica koliko nas ima... mozemo da ga pritisnemo, a ovako nas je zbrzao i nista nam nije popustio

Ako hoćete bojkot to mora biti bojkot uz proteste, građansku neposlušnost, štrajkove.

Tako i treba da bude.

Da li ste spremni za to? Spremni da se suočite sa otkazom izvršiteljima,blokadama,režimskim batinašima na ulici? Osećate takvu energiju ovih dana? Ne? Pa i nema je.

Bilo bi je da su svi ostali složni. Ovako pola njih odlučilo da se proda zarad par fotelja u lokalu. Jeftini političari ne mogu da generišu energiju. To je valjda jasno. Videćemo šta će uraditi ostatak. Ako ništa, moraćemo da čekamo neke nove ljude.

Kada je prošlog maja nakon tragedije postojala približno ta energija pojedini su brže bolje "preuzeli" i poslali ljude na odmor do septembra koliko se sećam. Posle toga energije nije bilo ni za lek a ona je 100x jača nego danas . Toliko o tome.

Nema tih protesta koji mogu večno da traju ako si to očekivao.

Na dan izbora su imali dokaze o fantomskom bosanskom glasanju već u ranim popodnevnim satima. Neko izašao i rekao dosta? Neko pozvao na prekid glasanja i ulicu kada je zaista bilo razloga? Ni da beknu celo veče, čekali do ponoći da se AV oglasi pa onda izašli da kažu nije fer. Ma ajde...
I onda tako smušeni naravno da im se niko nije sutradan pojavio.

Realno, jesu malo smušeni, fali tu malo čvrstine. Slažem se.

Dakle šta ti misliš sa bojkotom da radiš u ovim okolnostima?

Napisao si gore. Valjda čitaš svoje poruke kad ih pišeš ili ne ;)

Ljudima u unutrašnjosti je dosta kabadahija, a daleko im je teže. Tamo se tek vidi sva bahatost bande na delu, Beograd je još povlašćen u tom smislu što je veliki grad. U malim sredinama znaju kako dišeš. I šta sa njima? Ajde još 4 godine trpite, jer mi bi malo da se igramo Gandija i palamudimo.

To i ja kažem, izlaskom na fingirane izbore Vučić dobija 4 godine legitimiteta. Opozicija časti ;). Zato su sad aktivirani svi napredni botovi da ih podrže da učestvuje u predstavi. Bojkot mu ne bi odgovarao jer bi morao da pravi nove izbore za par meseci. Ko će da se cima ;)

Izađi, ako krade, uhvati ga u krađi i onda ulica. Imaćeš energiju.

Tako je i trebalo da bude. Izašli, uhvatili, tražili uslove, nisu dobili, usledila bi ulica... ali cvrc, deo ekipe prelazi na Vučićevu stranu (!!) uz mantru kako je ok krasti. Tobože mora tako. Ne, ne mora. Tvoj izbor je da budeš poltron.

Uzmi lokal gde možeš, izgradi infrastrukturu, uzmi medije makar te lokalne, neki budžet sa kojim možeš da radiš,neku logistiku...pa u borbu za konačni slom režima.

Lokal je beskorisan oblik vlasti. Kome je to cilj, za više i nije. Luzerski način razmišljanja.

Imaćeš ga sledeći put. A ne kalimero salonski bojkot kakav je bi 20-te. Najbesmisleniji vid političke borbe.

Tako je, izlazak na fingirane izbore gde ćeš da izgubiš, gde ćeš da legalizuješ krađu, gde se odričeš da se posle buniš i gde ćeš izlaskom obradovati režim jer ćes mu dati demokratski legitimitet, i sve to u zamenu za lokalno igranje u pesku - je prava ozbiljna opoziciona borba ;)

U ovakvim okolnostima potpuno je svejedno što će neko izaći a neko ne. Trebalo je ili-ili. Glasalo se izabran je izlazak, a onda neko rekao ma ***** većinu ja ću po svom. Demokratski nema šta.

Koliko se sećam, dogovoreno je da se izlazi na izbore SAMO ako vlast ispuni 3 uslova. Nije ispunio. I onda poltroni najednom hoće da glasaju da se prodaju Vučiću? Neka hvala. Prvo ti ispuni dogovoreno pa se onda prodaj.

AV može slobodno šampanjac da otvori. Milion+ glasova koliko su imali SPN+NADA je sada neutralisano. Polovina je glasala za opoziciju zbirno , ne za lidere. Sada od toga nema ništa.

Pa naravno da nema kad pristajes na krađu. Da ne pristaješ, poštovali bi te.

Tako je, glasaj za opoziciju koja ide na izbore da ne pobedi. To je odličan motiv za glasanje. Što jes jes, dobiće par fotelja u opštini, mogu da brinu o tome da se počisti lišće sa ulica. Nema veće radosti nego glasati za takav kalibar opozicije ;)

јасно је и њима да ће изгубити подршку родољубивио оријентисаних бирача који су дали глас тој екипи само и искључиво због анимозитета према Вучићу и ес-ен-есу..
pa i to je svojevsrna izborna kradja, sto su kidnapovali proteste da eliminisu patriotsku opoziciju, i sada je posteno da se kaju
То све је кључ негативних дешавања у коалицији „Србија против насиља“. Они који су ту непоколебљива опозиција инсистирају на бојкоту, који је једини пут ка демократизацији Србије. Они који су, показало се, пре свега заинтересовани за сопствено место под „опозиционим сунцем“ и корист која из тога може да произађе, пристају да иду путем који Вучић жели.

ako si ti izlazio na izbore, a ja nisam, onda si ti odgovoran za izbornu kradju, a ne ja, shvatas nasu logiku?
Čiju vašu logiku?
Logika meričkog fizikalca koji je pobegao iz Srbije da lomi kičmu po merici, a sad
ovde mrsi mooda o nekom bojkotu?
Da imaš pare za avionsku kartu, došao bi ti sigurno da nam pokažeš kako se to radi.
Ustvari, došao bi ti ovde i glasao za Vučića, samo kad bi ti on platio avionsku kartu do
Beograda i autobusku do tvoje vukojebine.

Jeste, N1 i Nova SS snimili 2 (i slovima: DVA) autobusa i 1 (i slovima: JEDAN) kombi.
I tvrdili da je njima doveženo 40.000 glasača iz Republike Srpske.
I čak su neke budaletine poverovale u to (neke još uvek veruju). :mazi:
Ne da vjerujem,znam.
Moji rodjaci kada se zainate 40000 udje u pola autobusa.Na desnoj strani.Na lijevoj slabe gume.

Koliko se sećam, dogovoreno je da se izlazi na izbore SAMO ako vlast ispuni 3 uslova. Nije ispunio. I onda poltroni najednom hoće da glasaju da se prodaju Vučiću? Neka hvala. Prvo ti ispuni dogovoreno pa se onda prodaj.
ako si prodana dusa, ali glasaci da kazne te koji su se prodali, ili za koje samo sumnjaju da bis e prodale, da ne nasedaju
Pa naravno da nema kad pristajes na krađu. Da ne pristaješ, poštovali bi te.
bravo.

Čiju vašu logiku?
Logika meričkog fizikalca koji je pobegao iz Srbije da lomi kičmu po merici, a sad
ovde mrsi mooda o nekom bojkotu?
Da imaš pare za avionsku kartu, došao bi ti sigurno da nam pokažeš kako se to radi.
Ustvari, došao bi ti ovde i glasao za Vučića, samo kad bi ti on platio avionsku kartu do
Beograda i autobusku do tvoje vukojebine.
cuti bre bote, pusti nas opoziciju da se raspravimo, sta se ti trtis ovde ako si sns?
za vas znamo da glasate kao roboti, vucic je za vas tito, sve i svja, ajde dzada, vec si dosadio sa tim fizikalisanjem... e, kao baba si, voliss ga pa ga volis... pa secas se slobe i one njegove cuvene: VOLIM I JA VAS, mlad si bio a, pa ne znas?

Poslednja izmena:

Back