Anime preporuke

Preporucujem "Gungrave". Uzimajuci u obzir da je radjen po igri mislio sam da ce da bude shit kao i ostale Anime radjene po igrama kad ono... :eek:

Takodje od novijih preporucujem Tokyo Magnitude 8.0. Odlican samo malo depresivan.

Preporucujem "Gungrave". Uzimajuci u obzir da je radjen po igri mislio sam da ce da bude shit kao i ostale Anime radjene po igrama kad ono... :eek:

Gungrave je odlican, ali cini mi se da negde od 17 ep. prica pocinje da prati dogadjaje iz igre, sto se meni nije toliko svidelo. U svakom slucaju, kraj je odradjen fantasticno. Preporuka i od mene.

Witch hunter Robin

To ti je mesavina Charmed i onih detektivskih serija u anime stilu, i posle dodje onaj zaplet kad se ne zna ko koga juri i sta je sta. :)
Ako je ovaj opis objasnio bilo sta. :mrgreen:

Poslednja izmena:
Da malo obonovimo temu. Daklee .... Interesuje me nesto od ovih novih animea (Znaci ne on-going),nego nesto je vec zavrseno u skorijem vremenu. Ne gledam on-going anime,tako da nemam predstavu kada je nesto zavrseno.

Zanr animea koji me interesuje : Slice of life,Comedy,Psychological,Action,Romance,Drama.... Ima li nekih preporuka?

Ono sto mrzim,jeste : Eicchi,harem i ostale gluposti,tako da ako anime sadrzi takav sadrzaj bolje nemojte mi davati nikakve preporuke. Unapred zahvalan ! :)

Da malo obonovimo temu. Daklee .... Interesuje me nesto od ovih novih animea (Znaci ne on-going),nego nesto je vec zavrseno u skorijem vremenu. Ne gledam on-going anime,tako da nemam predstavu kada je nesto zavrseno.

Zanr animea koji me interesuje : Slice of life,Comedy,Psychological,Action,Romance,Drama.... Ima li nekih preporuka?

Ono sto mrzim,jeste : Eicchi,harem i ostale gluposti,tako da ako anime sadrzi takav sadrzaj bolje nemojte mi davati nikakve preporuke. Unapred zahvalan ! :)

Isti ukus imamo :cool:

Ali šta tebi čovek da preporuči što ti već nisi gledao?

Mm.. recimo ono što sigurno nisi gledao, a može da ti se dopadne je Nodame Cantabile. Ima tri se sezone. Muzički anime, klasična muzika, ali nemoj da te to obeshrabri. Zanimljivo je, ima malo i ljubavi, ali ne na onaj smoran *izvolte* način. Likovi su jedino malo čudno nacrtani, ali kada se navikneš na njih, ne bi ih menjao.

Ma uživala sam, stvarno super anime.

Poslednja izmena:
@LPhoklica :

Obozavam taj anime,ali sam se prevario :( . Odgledao sam prvu sezonu,zatim trecu,sada nemam volje za season 2 ! :sad2:

@ParanoidDoll :

Cuo sam za Air,citao neke komentare na netu,uglavnom su ga svi hvalili. Pogledacu u svakom slucaju,a tebi hvala za preporuku ! :ok:

'si gledao Samurai 7?
Drama, akcija, hisotrical i plakala sam ko bitch tako da je i tragedija
I ima ogromnih robota

Terra E.. iliti Toward the Terra isto spada u to. ...bez historical i sa malo vise tragedy

Back