Maximy
Domaćin
- Poruka
- 3.277
Drustvo,hvala za preporuke. Pocecu jos veceras sa dowloadom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja msm da je lik omashio topic. Ovo je trebalo u op i ending songs koliko se meni chini :/
Iako je ovo vecina AMV
Preporucujem "Gungrave". Uzimajuci u obzir da je radjen po igri mislio sam da ce da bude shit kao i ostale Anime radjene po igrama kad ono...![]()
Da malo obonovimo temu. Daklee .... Interesuje me nesto od ovih novih animea (Znaci ne on-going),nego nesto je vec zavrseno u skorijem vremenu. Ne gledam on-going anime,tako da nemam predstavu kada je nesto zavrseno.
Zanr animea koji me interesuje : Slice of life,Comedy,Psychological,Action,Romance,Drama.... Ima li nekih preporuka?
Ono sto mrzim,jeste : Eicchi,harem i ostale gluposti,tako da ako anime sadrzi takav sadrzaj bolje nemojte mi davati nikakve preporuke. Unapred zahvalan !![]()
Da malo obonovimo temu. Daklee .... Interesuje me nesto od ovih novih animea (Znaci ne on-going),nego nesto je vec zavrseno u skorijem vremenu. Ne gledam on-going anime,tako da nemam predstavu kada je nesto zavrseno.
Zanr animea koji me interesuje : Slice of life,Comedy,Psychological,Action,Romance,Drama.... Ima li nekih preporuka?
Ono sto mrzim,jeste : Eicchi,harem i ostale gluposti,tako da ako anime sadrzi takav sadrzaj bolje nemojte mi davati nikakve preporuke. Unapred zahvalan !![]()