Anime preporuke

ummm ohayo *puska u ruci* :mrgreen:
ovako, odgledao sam Higurashi No Naku Koro Ni i Higurashi No Naku Koro Ni Kai, i anime mi se mnoooogo svideo.. sada da li je neko pogledao Umineko no naku koro ni? jel' slican osecaj morbidnosti i sigurnosti(ko je gledao higurashi sigurno zna na sta mislim XD) :ceka:

ummm ohayo *puska u ruci* :mrgreen:
ovako, odgledao sam Higurashi No Naku Koro Ni i Higurashi No Naku Koro Ni Kai, i anime mi se mnoooogo svideo.. sada da li je neko pogledao Umineko no naku koro ni? jel' slican osecaj morbidnosti i sigurnosti(ko je gledao higurashi sigurno zna na sta mislim XD) :ceka:

Umineko mi je cak malo i drazi. Malo
Igrica je 587325462394632964 puta bolja,ali ni anime nije toliko los, jeste da ima originalan kraj (i ne toliko mindfucka)

Anime i mange tipa Berserk i Claymore, ali ne sa japanskog podneblja kao Rurouni Kenshin(Samurai X), Blade of Immortal i slično...
Inače, Japanci se baš lože na Srednji vek i inkviziciju tako da se nadam da ima još ovakvih anima.

Ja više gotivim ozbiljnije anime, ne one dečije kao Bleach ili Naruto, znači da ima krvi i psihopatologije...

nisam odgledala ovaj anime, nije u srednjem veku, vec buducnost xDD i ne znam da li ima krvi
ali cini mi se kao ozbiljan anime Ergo proxy
kasno odgovaram...ali mozda te sad zanima nesto drugo...
elfen lied je stravican sto se tice krvi..ima je mnogo
ne znam sta sada trazis, rado cu pomoci

Back