Andy Roddick-cudo iz Amerike!

Tvom igracu ama bas nista

Upravo to,zato i prizeljkujem to 1/4 finale ;)

Ivu ne vadi apsolutno nista!!!! Ako covek ne moze osvojiti neki mec nakon 55 as udaraca i ako u 11 pokusaja nikada nije dobio mec u 5 setova onda je bolje da sadi kupus

Ivo Karlovic...I takodje Rodik,kao sto si i sam rekao...Ivo ni ovako nikad nista nije uradio na Vimbldonu,Rodik ispada od Tipse...Jeste,sve je to tacno...Mada se mroa priznati da travu najvise vole serveri :) Zato smatram da je ne bi trebalo dirati.

A ova slika izmucenog Borga....Eeeeeeeeee,tada su i reketi bili drveni i onda je igra bila dosta sporija...Xxexexexexexe ;)

Tesko da je usporena samo zbog jednog igraca..Ja pre mislim da su se dosetili da mzoe tenis i duze da se igra,pa ko veli,ajmo da se zezamo....I mislim da to nije bio pametno...Kao sto ima podloga za prebacivace,tako treba da ima podloga za udarace i jos ponesto za sve :)

Pa bole tebe....I Srle tebe :) :) :)

Ja sam bio na Serbia Openu, ti ces biti na US Openu,to je to ;)

Inace,Medo,ideja nije za baciti...Jos ako se malo ustekamo kod nekog hrvatskog tenisera da nam nabavi domovnice i onda idemo po svetu bez viza..Hej,eto nama i Vimbldona za 2 godine! Pocnimo raditi na tome :D

Ma nebi ja video ni U od Us opena, da mi se tetka nije preselila u Njujork pre 2 godine.

Jekana znam jedan super klub :D
oh yeah!!
dan.gif

Pa tako nekako :) :) Malo je tenisera koji imaju pozitivan skor sa Federerom :)
ретки су ти срећници.., Надал, Мареј, Жил Симон,.
још на старту каријере су га тукли Рафтер, Кафењиков, али кад је завладао тенисом , била је права уметност победити га,
то је на својој кожи осетио пре свих Давиденко :)
....али рекордер је ипак управо Енди Родик, чудо из америке, са 18 пораза :lol:
ево и детаља
http://www.tenniscorner.net/index.php?corner=m&action=headtohead&playerid=FER001

Rodik je fujjjj..... Kako je sinoc "castio" sudiju socnim psovkama, trazeci da se mec prekine, a na AO kada Novak nije moga da stoji na 45C (tada mu nista nije smetalo), znao je posle meca podsmesljivo da ga provocira zbog predaje... Totalno antipatican lik... kao i njegovi zemljaci ...

Back