Andy Roddick-cudo iz Amerike!

Rodik se bunio zato sto je poceo da pada mrak...i sasvim je normalno da se takav mec odlozi(ako su mogli Novaku prije neki dan, mogli su i Endiju da ga odloze...jos je Endi i gubio)...
Za temperaturu od 45 stepeni...covjek ne moze da se buni...jer je temperatura ista i njegovom protivniku(a uslovi za igru su potpuno isti kao i kada je 25 stepeni, jer loptica skace jednako, ide istom brzinom itd.)...
A kad dobro ne vidis...mozes da se bunis...pogotovo ako to tvom protivniku ne smeta(jer za pocetak ne vidis dobro lopticu i reakcije su ti usporene)...

Primjer - Kada pada noc ili kada je mrak...sutiram trojke barem 50% gore nego kada je dan...
Slabije mogu da igram kada je sumrak ili kada se nista ne vidi...
I mislim da je to potpuno normalna stvar kod mnogih ljudi...
Dao sam svoj licni primjer...da se ne bi neki pravili pametni kako je to samo problem sa Rodikom...

@Jankovic Fan
Ja nijesam od onih koji zna sta ce da se desi...a mislim da nijesi ni ti...vec si nam se dokazao sa onom opkladom...:hahaha:

Otkud znas mozda ja gledam u buducnost :P:D, ali realno nije tu Rodick mogao nista, vreme je bilo isto obojici, da je bilo na nekoj drugoj podlozi onda je to drugo prica, ali Rodick nek je srecan sto je dosao i do ovde.

A posto i drvo zna da ti nisam najdraza osoba ovde, smiri malo dozivljaj, znam da nemas sta da kazes, nego eto malo po opkladi.

@Jankovic Fan
Drvo to ne zna...jer to nema veze sa istinom...
To si sam umislio jer ti se nijesu dopali moji stavovi o nekim teniserima(o tvojoj omiljenoj teniserki prije svih)...
A ja necu pricati ono sto se tebi svidja jer nemam nijedan razlog...pricacu ono sto mislim...
Nemam nikakvu antipatiju prema tebi:ok: ;)

Sto se tice Rodika...trebalo je da dobije iste uslove kao i ostali...
Nije bitno da li je njegova podloga, da li gubi...itd.
I znam odlicno da ne bi tako pricao da je JJ bila u pitanju...

P.S. Po mraku se ne igra...nema tog opravdanja da je bilo isto obojici...

Grizzly u pravu si, mec je trebao biti prekinut, ali normalno je bilo ocekivati, posto se igra u Francuskoj i igra domaci teniser koji igra u tom trenutku mnogo bolje od Rodika, da nece...
I Azarenka je u trecem kolu igrala skoro do 22, pa je tek posle II seta mec prekinut...
Svi teniseri moraju da imaju iste uslove,i da pravila vaze za sve...

Isto tako na AO, Novaku krov nije mogao da bude zatvoren (ako je mec poceo na otvorenom, tako mora da bude do kraja), u redu, takva su pravila, ali zasto je sutradan Sereni posle prvog seta, kada nije mogla da stoji na nogama, krov zatvoren??? :think:

Grizzly u pravu si, mec je trebao biti prekinut, ali normalno je bilo ocekivati, posto se igra u Francuskoj i igra domaci teniser koji igra u tom trenutku mnogo bolje od Rodika, da nece...
I Azarenka je u trecem kolu igrala skoro do 22, pa je tek posle II seta mec prekinut...
Svi teniseri moraju da imaju iste uslove,i da pravila vaze za sve...

Isto tako na AO, Novaku krov nije mogao da bude zatvoren (ako je mec poceo na otvorenom, tako mora da bude do kraja), u redu, takva su pravila, ali zasto je sutradan Sereni posle prvog seta, kada nije mogla da stoji na nogama, krov zatvoren??? :think:
Hehe... zasto... to ti je pravda... u **. . . A onda me Srle ubedjuje kako je sve regularno da je onaj arogantni Svajcarac dobio nagradu za fer igru ili sta god.
Nemojte me zasmejavati...

Poslednja izmena:
Pa kad teras po svom... Federer, Federer i samo Federer... Malo prosiri vidike... A njega, na samo 5 minuta, ostavi po strani. ;)

Pa Federer na RG igra iskljucivo na Filip Satrijeru, na najbrzem terenu.. nijednom nije igrao na Suzan Lenglenu, koji je najsporiji... ne znam cime je to zasluzio na RG da SAMO on igra na glavnom:think: Niti je prvi na listi niti je ikada osvajao...Sve su to sitne namestaljke, kojih ce uvek biti :thumbdown:

A vala ako on nije zasluzio da bira gde ce igrati, ne znam ko je!
Covek je izmislio tenis, da ne govorim koliko ga publika obozava...
Ja sam imala priliku da ga gledam uzivo u oktobru prosle godine protiv Del Potra i Mareja u Madridu... Ljudi, tribine eksplodiraju kad on ulazi na teren, kad osvoji bitan poen, posebno mec loptu...
E kad to vidite i dozivite onda cudom ne mozete da se nacudite sta sve mozete procitati na ovom forumu...
Arogantan- kao mi ga poznajemo licno, pa mozemo o njegovom karakteru da pricamo. To se kao vidi iz nekog poteza na terenu... kako da ne!!!
Rekao za Noleta ovo, za Jelenu ono... pobogu, u svakoj kafani ljudi daju za pravo sebi da komentarisu te stvari, ali odjednom je STRASNO ako to glasno kaze neko ko STVARNO ima backup da o tenisu kaze ama sta god misli... Da ne govorim o tome da je to 100% istina.
Ja smatram da se u nasem narodu najteze prasta uspeh... Prema tome, mozete reci da ga mrzite zbog ruzne Mirke, kovrdzave kose i plave opreme...
Ali ne projektujte mane coveku kojeg ne poznajete... Mozda ih on sve poseduje, ali vi to ne mozete znati...
A ono sto znamo je da je on najbolji teniser danasnjice, po meni i svih vremena, ali to je, barem do prekosutra, subjektivno...
Pustite mrznju, uzivajte kad ste vec imali srece da se rodite u njegovoj eri... ako imalo volite tenis...

@angelina80
Sjajan komentar:)
@majat i jekana
A jeste li vi primetile da na glavnom terenu igraju oni koje publika najvise voli, a Federer pored frencuza definitivno spada u najomiljenije na RG-u.
A sto se tice Feda i njegovog nastupa ove godine...KAKAV JE TAJ COVEK BORAC
Ovo definitivno nije bio lak put do finala, ali je ipak u njemu i to iskljucivo svojom igrom, pribranoscu a bogami i hrabroscu:worth:...jer njemu niko nije poklanjao poene, nije trazio ijedan medikal da bi se povratio i niko nije naterao njegove protivnike da pokleknu na kraju sem njega samog:super:
Jos samo jedan korak...GO ROGER

Back